Gå til innhold
Fiskersiden

Martin Lopez

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3 494
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    35

Alt skrevet av Martin Lopez

  1. Regner med at det er greit at jeg deler 1 konsept som gir ekstra piff i gangen til så å si alt som henger i enden av snøret og når man sveiver inn ? Har brukt det i mange år nå , men en idé er null verdt om den ikke deles...Enkle saker. Legger ved bilde av konseptet. Passer selvfølgelig best til haspel og ved å bruke denne overfører man ekstra bevegelser til det som henger i enden av snøret. Billig , lett å montere og lett å bruke. Kan sammenliknes med det å leke med en katt samt å tirre en katt til å leke. Det samme kan overføres til fisking . Lat som om man leker med en katt og når man fisker. Man bør ikke la seg friste av å tenke som en fisk. Man bør agere som en predator... Sjekk gjerne gangen før og etter. Det funker ! Setter pris på tilbakemelding og etter at dere har prøvd. Har mye mer å dele , men det kommer etter hvert.
  2. Enig med deg. Takker også Anders fra Skittfiske for at bedriften han representerer bidrar til å holde vedlike FS og alt viktig innhold . FSs kartotek er en del av norsk sportsfiske historie og burde vært fredet og beskyttet . Lenge siden jeg har skrevet noe , men kommer med bidrag etter hvert. Legger til at man bør bytte passord . Jeg ble selv hacked og med passord - mailadresse som jeg kun bruker her på sidene. Editt : Savner - etterlyser panel som viser nye innlegg. Savner tom innleggene fra Gladlaks , og det sier mye l
  3. Tiden er min verste fiende- Hver gang jeg går inn på verkstedet ser jeg flere kasser med råstøp som utålmodig venter på noen strøkk med lakk for endelig å kunne gjøre jobben disse modeller er kontruert til: FISKE ! Jeg vet at det finnes en god del kreative skjell derute som ønsker å lage egne saker og med personlig preg. Derfor har jeg bestemt meg for å legge ut flere av mine modeller ut til salgs som råstøp og halvfabrikat til rett pris. Alle modeller er håndspikede av meg selv, deretter reprodusert og håndstøpede i integral skum. LOPEZ PIKE HUNTER 18 cm., lakkert og klar til å montere dykke skje. Farge Blå-sølv + antikamo. Begrenset opplag til en pris av kr.25 per stk. i poser a 4 stk. Metall skje følger LOPEZ PIKE HUNTER JERK, råstøp og klar til balansering med lodd på underside. Med denne modellen kan du frese spor på underside slik at du kan skape dine egne ganger og synke hastighet. Anbefales sterk til dere Jerkere !Det er brukt gjennomgående syrefastfjærtråd og frest spor til dykkeskje om modellen ønskes brukt som wobler. Skal denne brukes som jerk, kan sporet tettes. Selges til en pris a kr. 15 per stk. i poser a 10 stk. Min baby Lopez Coast Jerk 10 gr. Ett must i enhver fiskerens sortiment ! Er som poteten : brukes til all rovfisk fra aspen til havvabbor. Konstruert med instøpt syrefastfjærtråd med bly. Ferdig avbalansert , sakte horisontal synkende. Pris kr. 15 per stk. i poser a 10 stk. Fargekombinasjoner som fisker. Lopez Hunter jerk 10 + 7 gram. Storfanger som ble konstruert for innenlandsfiske med mange stor ørret og røye på samvitigheten. Konstruert med instøpt syrefastfjærtråd med bly. Ferdig avbalansert , sakte horisontal synkende. Pris kr. 15 per stk. i poser a 10 stk. Den mindre kjente Lopez Sandsil 20 gr.- ekstremt langkastende imitasjon av tobis. Med Lopez Sandsil kan man få til 2 forkjellige ganger avhenged av hvor kroken festes. Er blitt tipset om at flere trollere bruker denne modellen i Randsfjord og Mjøsa , det viser seg å imitere krøkla veldig godt. Konstruert med instøpt syrefastfjærtråd med bly. Ferdig avbalansert , sakte horisontal synkende. Pris kr. 15 per stk. i poser a 10 stk. Lakkeringstriks eller metoder deler jeg gjerne med dere. Om noen av dere viser interesse eller har spørsmål relatert til selvbygging ikke nøl med å besvare denne tråden.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.