Streakingcaddis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Streakingcaddis

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Streakingcaddis

  Matre, kraftutløpet.

  Hei Fisker endel i Matre/ kraftutløpet. Men denne våren har det vært utrolig dødt. Noen andre som har vært innom og kanskje sett eller fått noe??
 2. Streakingcaddis

  Matre i Masfjorden

  Hei. Jeg er litt nysgjerrig på hvordan ståa er inne i Matre i Masfjorden?? Er det noen som har vært innom i løpet av høsten 2016/ vinter-vår 2017 som kan komme med en liten rapport ang fiskeforhold og ev. fangstrapporter ??
 3. Rotenon????? Holder de på m det ennå?? :D
 4. Streakingcaddis

  Regnbueørret i Osterfjorden

  Har noen uker fri nå fra jobb. Kan noen av de edb kyndige her kanskje legge ut ett lite kart/ oversikt over hvor en skal stå mht til best mulig fiske??? Er vel ikke noen som er tjent med hemmeligheter vedrørende dette fisket her??
 5. Streakingcaddis

  "Dugnadsfiske" med ny pers.

  Hehehe.... Jeg bare ler og gliser... Også inne i Sævareid. Kjempeflott filmsnutt
 6. Streakingcaddis

  Røyevarp i Åsane

  Har noen smakt på røyen, eller er det røyr man sier i bergen; Tilberedte en 10- 12 røyer fra Liavannet for ca 10 år siden og de var kjempegod, trosds advarsler på daværende BS sitt forum. Ellers er jo Jordalsvannet en perle mht røyefiske......
 7. Streakingcaddis

  Hvilken bok leser du nå?

  " Den gamle mannen og havet " ligger ALLTID i nattbordskuffen.
 8. Streakingcaddis

  Ørretelv nær Bergen?

  Hehe... du har nok truffet på en av de to gerilja fiskerne som står der nede mest. De har ingenting med skiltene å gjøre. De ble satt opp av en grunneier for lenge siden, men han har solgt og den neste eieren har solgt. Nå, tror jeg, det er en entreprenør ( som ønsker å bygge i hele området) som eier rettighetene. Jeg mente dammen over demningen og hvis du følger elven oppover kommer du til en foss som går opp til Haukedalen. På dette strekket er det finfin ørret som tar alt fra flue til makk. Beste fluestrekket er fra broen i Kvernevikstemma og opp ttil denne fossen. Fra Kvernevikstemma og ned til Åsane Sand og Singel er det litt trangt med endel trær og busker og egner seg for makk/ spinner. Best fiske på sistnevnte strekk. Her er det ikke mange som fisker. Hadde vært artig å få høre fra noen om fangst derfra.
 9. Streakingcaddis

  Ørretelv nær Bergen?

  Tror jeg ikke. Daleelven går opp og ned som en jojo og er sterkt forurenset. Spiser aldri fisk, hverken anadrom eller noe annet, som er tatt der. Mye bedre lenger opp i elven. Over fossen fra mølledammen. Mye knallfeit ørret der oppe. Bra strekk fra Tertnes Dyreklinikk og helt ned til gamle demningen ved Åsane Sand og singel. Bra fiske i dammen ved demningen.
 10. Streakingcaddis

  Ørretelv nær Bergen?

  Går ofte på tur nede ved fabrikken i Kverneviken og fisker en god del helt nede ved de to broene. Men, har sett storfisk oppe i den første hølen. Desverre ser det ut som en stor hunnlaks, ca 10 kilo og der står to godt voksne karer og prøver å ta denne med makk. Fisken er svær og brun og burde blitt hjulpet opp i Mølledammen istedenfor å bli fisket på. Elelrs står det finfin sjøørret mellom broene.