Bendik.Ø Skrevet August 23, 2004 Rapporter Share Skrevet August 23, 2004 Ved bruk av kikerter, formais og lignende som agn er det vistnok vanlig å tilsette søtningsstoff for å piffe disse opp litt (har personlig fisket disse naturell + noen dager i solen). Er det noen som har erfaring med hvilke mengder søtningsstoff vi prater om? Vil det fungere greit å bruke sukker/melis? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
avkroken Skrevet August 23, 2004 Rapporter Share Skrevet August 23, 2004 I France bruker man gjerne like deler sukker som partikler når man søter opp med vanlig hvit farin. Bruker du kunstig søtningsstoff trengs det naturlighvis bare noen dråper. På kikerter er det også vanlig å tilsette smakstoffer, dette har jeg ikke hørt vært brukt på fôrmais. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.