Gå til innhold
Fiskersiden

Tuddal, 24.-25.09.04, ørret


Gjest
 Share

Recommended Posts

Etter tips fra Wire skulle vi sjekke ut Vinsdjå. Kom opp der fredag formiddag og ble møtt av stiv kuling. Bare å snu... Rusla ned til Våtjønn. Fiska rundt hele vannet med elendig resultat. Fire ørreter på tilsammen 460 gram.

Lørdag løya det såpass at det var mulig å driste seg opp på Vindsjå. På første kastes satt det en på 35 cm. Tynn som et slips! Fikk allikevel trua på at dette skulle bli dagen! Pøh! Fiska fra 10.00-20.00. Resultatet ble 5 ørreter på 2 mann. Skulle bli fire fisketimer pr.fisk, det. Ikke akkurat braksuksess!

Vi prøvde alt vi hadde av sluker, spinnere, mark og dupp, harving, ørretbomber med mark - you name it. Av de ni fiskene vi fikk tok to på bomber med mark, tre på lillauren i kobber og fire på spesial rød/kobber. Flueutstyrer var det ikke noe poeng i å pakke ut i blåsten.

I Vindsjå fisket vi kun i den sørøstre delen. Mulig vi burde ha traska litt lenger...

- Håvard

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, da har du fått prøvd vannet hvertfall. Ingen stor suksess tydeligvis, men bedre lykke neste gang. Er nok tida for gyting snart nå, og begrensa med gytebekker i området du var i. I nordenden kommer det inn hvertfall 2 gytebekker av betydning, der Lysa er den største og viktigste.

Har fiska lita om høsten der oppe sjøl, så jeg veit egentlig ikke om du ikke traff bettet eller om du fiska på feil steder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Har hytte i dette området. Har fått best fangst på flue og kastedupp. Hadde du kjørt til Bærtjønn så er du nesten garantert mye fisk, men ikke særlig stor. Bondsvatn er noe vanskeligere å fiske i. Skal du ha større fisk er mine erfaringer i området gausdalen. Dette er imidlertid en god fottur!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.