Blydonkern Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Her går det i Ribbe..pinnekjøtt lutefisk..julepølse..medisterkaker...prins pølser ertestuing..brunsaus...rød og gul surkål.ribbefett..kålrabbe stuing pluss div krydderier og sennep..tyttebær osv Dere da? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
truttakiller Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 (endret) PINNEKJØTT poteter, k.rabbistappe og pinnekjøttkraft Endret December 3, 2006 av truttakiller Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 3, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 PINNEKJØTT, poteter, k.rabistappe og pinnekjøttkraft PHØ...sulter ihjel dere...må jo ha MATpå bordet Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
kim andre Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 (endret) pinnekjøtt( ikke så salt som truttakiller), ribbe, kalkun smårettpølser, pizza til ungene, akevitt, øl, osv. alle får det de liker best, det er jo tross alt Jul! Endret December 3, 2006 av kim andre Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
truttakiller Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 PHØ...sulter ihjel dere...må jo ha MATpå bordet Spør resten av bergensgjengen om det ser ut som jeg sulter i hjel Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ovejan Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 på bordet hjemme så er det pinnkjøtt, kålrotstappe, skikkelige poteter og en liten akevitt, og selvfølgelig riskrem til dessert. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
permagnar Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Pinnekjøtt, knakkpølser, hjemmelagde lammekarbonader + masse godt tilbehør Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Atle M Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 pinnekjøtt definitivt!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 3, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Spør resten av bergensgjengen om det ser ut som jeg sulter i hjel må lissom ta det bokstavelig da NEI...sist jeg så deg så det def icke ut som du sulta ihjel Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
kim andre Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Spør resten av bergensgjengen om det ser ut som jeg sulter i hjel kan bekrefte at når jeg satt på med trutta killer i Bergen, gikk bilen hans på felgen på hans side.... (tror jeg satt på den siden i baksetet jeg og...........søren....) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
truttakiller Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 må lissom ta det bokstavelig da NEI...sist jeg så deg så det def icke ut som du sulta ihjel Sist jeg så deg ( og da så jeg ganske mye ) så det ut som vi kunne deltatt i samme vektklasse Men for å holde meg til tråden. Første jula jeg feiret på Jæren hos svigers, ville han ha svineribbe på julaften Han forsto alvoret da jeg begynte å pakke kofferten lille julaften for å reise hjem! Og den som raste rundt på jæren for å skaffe pinnekjøtt lille julaften, det var svigers Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 3, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Sist jeg så deg ( og da så jeg ganske mye ) så det ut som vi kunne deltatt i samme vektklasse Men for å holde meg til tråden. Første jula jeg feiret på Jæren hos svigers, ville han ha svineribbe på julaften Han forsto alvoret da jeg begynte å pakke kofferten lille julaften for å reise hjem! Og den som raste rundt på jæren for å skaffe pinnekjøtt lille julaften, det var svigers bitteliten avsporing her....mine 90 kilo er bare pønt det ifh til deg Seriøst at du hadde dratt hjem viss det ikke ble pinnekjøtt??..oohhh maaan Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
truttakiller Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 bitteliten avsporing her....mine 90 kilo er bare pønt det ifh til deg Ok da. 90 kilo muskler og ti kilo fett Om jeg hadde reist? Hell Yea. Først fly hjem.... Og for å si det sånn, feirer jul der i år også, og menyen? Kun Pinnekjøtt for hele gjengen (det er alle fornøyd med uten svigerfar) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karleif Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Kommer til å gjøre som Truttakiller den dagen eg ikke får pinnekjøtt på bordet julaften. Og ja, det skal være salt. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 3, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Ok da. 90 kilo muskler og ti kilo fett Om jeg hadde reist? Hell Yea. Først fly hjem.... Og for å si det sånn, feirer jul der i år også, og menyen? Kun Pinnekjøtt for hele gjengen (det er alle fornøyd med uten svigerfar) det er derfor vi har forskjellige ting på julebordetSviger mor lutefisk/torsk (sørlands dame vettu ) Svigerfar Ribbe (mossejævel) Kona ( Sarpe bitsj og allrounder ang jule mat) Ungene er av naturlige årsker ikke så sultne da...blir bittelitt på tallerken Me my self and I (vestlands fanden selv) PINNEKJØTT (men forsyner meg rikelig med annet på bordet) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Julematen blir som gavene handla på shell. Dobbel wiener med rekesalat og agurkmix Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
truttakiller Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Kommer til å gjøre som Truttakiller den dagen eg ikke får pinnekjøtt på bordet julaften. Og ja, det skal være salt. Fornuftige folk på Jæren ser dere PS: Svigerfar er fra Kristiansand, og ikke fult så fornuftig Og for å snakke litt teologi: Se for dere stallen der Jesus ble født..... der var det masse sauer og lam. Ergo Pinnekjøtt. Hvor pokker er grisen???? Ergo ICKE svineribbe Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karleif Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Julematen blir som gavene handla på shell. Dobbel wiener med rekesalat og agurkmix Hva skyller du det ned med da ? Dispenserfanta og himkok ? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 3, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Fornuftige folk på Jæren ser dere PS: Svigerfar er fra Kristiansand, og ikke fult så fornuftig Og for å snakke litt teologi: Se for dere stallen der Jesus ble født..... der var det masse sauer og lam. Ergo Pinnekjøtt. Hvor pokker er grisen???? Ergo ICKE svineribbe Missforstått du...grisen er ikke der fordi den lå på bordet....ferdig tilberedt Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
truttakiller Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Missforstått du...grisen er ikke der fordi den lå på bordet....ferdig tilberedt Ok, du vinner Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 3, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Ok, du vinner Men Jesus derimot...spratt opp og satte sitt tannløse kjeft i sævven.Og da ble det pinnekjøtt "satisfied now? " Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Hva skyller du det ned med da ? Dispenserfanta og himkok ? Tran og heimert vel Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Laksefiskern Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Her går det i ribbe.Før hadde vi både skinkestek, ribbe, medisterkaker og pølser - med ribbefett og/eller brun saus. Men etter at alt annet forble omtrent urørt - ble det nedskalert til bare (svine-)ribbe. Desserten alteneres mellom hjemmelaget multekrem, riskrem og karamellpuddig. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet December 3, 2006 Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 Ribbe Steik Erter Gulrøtter Svisker Rosenkål Surkål Rødkål Poteter Brun saus type kraftig Og riskrem med mandel til dessert :-) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 3, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 3, 2006 RibbeSteik Erter Gulrøtter Svisker Rosenkål Surkål Rødkål Poteter Brun saus type kraftig Og riskrem med mandel til dessert :-) Hjemme hos kjære mor da ell ?? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.