GStrike Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Fantastiske ørreter! En slik på fluestanga hadde fått meg til å pisse på meg! Hassebasse! Pirate-Bay er ei torrentside, så hvorfor ikke bruke en torrent-klient? Azureus, BitComet og lignende er bra saker. Search, and thou shall find! Av en eller annen syk grunn har jeg meldt meg frivillig til å lage julemiddagen ikveld. Med svigermor og svigersøster som gjester, i tillegg til min kone, datter og meg. Ribbe, pinnekjøtt, sosisser, rødkål, surkål +++ Hva gjør man ikke for å få pusset falmende stjerner hos svigermor??? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Åhhhh jeg gleeeeder meg til middag..... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 24, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Åhhhh jeg gleeeeder meg til middag..... hørte at du hadde vøært slem gutt i år...blir bare vassgraut på deg Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bunker Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Om to minutter spiser vi PIZZA Så julekake klokka to Ribbe og medisterkaker til middag med alt det vanlige Fruktsalat (hjemmelagd) til desær Og et lass med tørre kaker som alle andre antar jeg. Avslutter som regel med en brødskive med geitost eller kaviar ca klokka 24 for å komme ned på jorda igjen god jul Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jøran Nilsen Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Her i huset blir det ribbe Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Davyen Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Jul uten pinnekjøtt er som en kystmeitetur uten agn - triste greier. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Eivind T Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Pinnekjøtt er oppskrytt. Mye pinne - lite kjøtt. Ribbe er tingen! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hunter Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Jul uten pinnekjøtt er som en kystmeitetur uten agn - triste greier. Sanne ord! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
abbor Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Av en eller annen syk grunn har jeg meldt meg frivillig til å lage julemiddagen ikveld. Med svigermor og svigersøster som gjester, i tillegg til min kone, datter og meg. Ribbe, pinnekjøtt, sosisser, rødkål, surkål +++ Hva gjør man ikke for å få pusset falmende stjerner hos svigermor??? Da kan jeg bidra med mitt beste ribbetips: Forvarm ovnen til 225 grader. Legg ribba med svoren ned i langpanna, tilsett kokende vann til 1/3 av ribba er dekt. Dekk med aluminiumsfolie og damp ribba i 45 minutter. Så skal ribba snus. Ta vare på kraften som har dannet seg. Reduser varmen til 180 grader, legg ei rist over langpanna plasser ei skål eller en asjett under ribba slik at fettet kan renne av. Ha på litt mer salt på svoren, da dampinga har fjernet en del av saltet. Tøm litt av kraften i langpanna. Sett så ribba inn i ovnen slik at ribba blir midt i ovnen. Stek videre i 1,5-2 timer. Fyll etter med kraft hvis det blir tørt i panna. Følg med slik at svoren ikke blir svidd, legg om nødvendig på litt aluminiumsfolie på det som stikker høyest opp. Hvis svoren ikke blir sprø, heves temperaturen de siste minuttene av steikinga. Ribba bør hvile min. 15 minutter før du deler den opp. Dette her gir en vanvittig saftig og god ribbe som garantert gir suksess tilogmed hos svigermødre. God Jul! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoffa Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Samme tipset som i Matprat reklamen det Abbor :-) Et tips for de som vil ta dette litt lenger - så er den gamle amerikanske spare-ribb versjonen av stekingen super. La ribba stå i kjøleskapet med havsalt og grov pepper i 2-3 dager. Sett så ovnen på ca 150 grader - og stek herligheten i 5-7 timer under folie. De siste minuttene fyrer man opp grillen og sprøsteker svoret. Da får man ribbe som ramler fra hverandre - og er sprø på topen. Ellers har de som mener pinnekjøtt er best absolutt rett - ivaffal på julaften :-) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gismervik Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Det blir ribbe i kveld og hjortesteik i morgen, gleder meg til hjorten Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
sjefsfiskern Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Det blir Ribbe,Medister kake og Pølser med tilbehør av Poteter,surkål og lefse Og til dessert blir det Multekrem som svigers har plukka nam nam Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
GStrike Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Da var ribba i ovnen og pinnekjøttet oppå, potetene er ferdigskrellet. Og magen hyler av den deilige lukta som brer seg i huset! Gleeeeder meg!!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest los Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 (endret) Da var ribba i ovnen og pinnekjøttet oppå, potetene er ferdigskrellet. Og magen hyler av den deilige lukta som brer seg i huset! Gleeeeder meg!!! Hvorfor har du pinnekjøttet oppå ribba? losedit:jeg gjør ribba ferdig en 1/2 time før vi skal spisen samtidig som pinnekjøttet trekker.Når ribba er ute av ovnen,da putter jeg inn pinnekjøttet på full guffe,for å freshe det opp litt:) btw.Jeg spiser pinnekjøtt,gjestene får gris:P Endret December 24, 2006 av los Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
GStrike Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Hvorfor har du pinnekjøttet oppå ribba? losedit:jeg gjør ribba ferdig en 1/2 time før vi skal spisen samtidig som pinnekjøttet trekker.Når ribba er ute av ovnen,da putter jeg inn pinnekjøttet på full guffe,for å freshe det opp litt:) Mente oppå komfyren! Dårlig formulert fra min side! Men kunne kanskje vært intressant å prøve... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest los Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 (endret) Mente oppå komfyren! Dårlig formulert fra min side! Men kunne kanskje vært intressant å prøve... Hehe..Godt å høre .Jeg begynte å bli alvorlig bekymret for resultatet Endret December 24, 2006 av los Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Richard Kolbeinsen Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 (endret) Har nettopp gafla i meg pinnakjøtt på jobb og skal ha kalkun i kveld tradisjonen tro på 36 året.. Endret December 24, 2006 av Richard Kolbeinsen Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 24, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Hoffa ditt stinkdyr...politisk korrekt som vanlig ikke ødeleg "hobbykokkers" spesialisme da Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Samme tipset som i Matprat reklamen det Abbor :-) Et tips for de som vil ta dette litt lenger - så er den gamle amerikanske spare-ribb versjonen av stekingen super. La ribba stå i kjøleskapet med havsalt og grov pepper i 2-3 dager. Sett så ovnen på ca 150 grader - og stek herligheten i 5-7 timer under folie. De siste minuttene fyrer man opp grillen og sprøsteker svoret. Da får man ribbe som ramler fra hverandre - og er sprø på topen. Ellers har de som mener pinnekjøtt er best absolutt rett - ivaffal på julaften :-) Hva??? Blir det ikke Grandiosa? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
truttakiller Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Pinnekjøtt er oppskrytt. Mye pinne - lite kjøtt. Ribbe er tingen! SVIN Ikke du, men ribba Sau er tingen, purka ruller seg i dritt i bingen Pinnekjøtt ruler Bon apetitt til hele gjengen, uansett meny. Og en gledelig Jul Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svenna Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Sier det igjen: Sau er klær!!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Esox Lucius Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Sier det igjen: Sau er klær!!! Tiltredes på det sterkeste Creutzfedt-Jacobs på julebordet? Tru'kke det gitt Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet December 24, 2006 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 (endret) Tiltredes på det sterkeste Creutzfedt-Jacobs på julebordet? Tru'kke det gitt herren har nok drukket for mye juleøl igjen den sykdommen der tilhører kun okser og kuer Edit: det er ille hva du "tiltredes på sterkeste" om dagen her da..HEHE Endret December 24, 2006 av Blydonkern Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Maten var som vanlig himmelsk, Klok av skade spiste jeg sent, drakk lite til maten og begrenset antall poteter. Klarte 4 tallerkner før jeg ga meg, da var min mor litt skremt av meg Nå sitter jeg her med en baileys og røyk (røyker ikke fast lenger men julaften etter familiebesøk må vel være lov?) og gleder meg til fisketur imorgen. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karleif Skrevet December 24, 2006 Rapporter Share Skrevet December 24, 2006 Mor hadde truffet bra med pinnekjøttet i år også. Helt fantastisk faktisk.. Og så fekk eg mandelen i riskremen, så nå er eg kvalm etter all marsipanen. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.