bsperrud Skrevet January 6, 2007 Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 - Har vært så heldig å få breiflabb fra Ålesund rett fra fiskebåt... Trenger tilberedningstips ! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
GStrike Skrevet January 6, 2007 Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 - Har vært så heldig å få breiflabb fra Ålesund rett fra fiskebåt... Trenger tilberedningstips ! Har ikke noen egne oppskrifter, men her er sikkert noe som kan brukes! Kokk.no Godfisk.no VGNett - Mat og drikke Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest los Skrevet January 6, 2007 Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 Ahh.Breiflabb er sjefsfisken på bordet.Husk å fjerne hinnen som blir igjen etter flåing,før du steker.Skjær i passende biter og legg bitene i pesto noen timer.Stek fisken med salt pepper etter ønske,og server på en seng av wokede grønnsaker. Pure and simple.Nam nam Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Esox Lucius Skrevet January 6, 2007 Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 Eller kuttes i passe biter, marineres lett i chili, lime, ingefær og honning. Så vidt innom wok'en og serveres med ris og litt grøntfor Yummi! Du kan jo selvfølgelig også bare steike'n Bare ikke for lenge, om jeg må be Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Sutermann Skrevet January 6, 2007 Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 Saltes og pepres litt og brunes lett i en stekepanne med en blanding av smør og olje. Derefter inn i stekovnen (180 grader) i 12-15 minutter.Sjekkes etter 10 minutter med en "kakenål". Når den sklir igjennom med litt motstand så er `filèten ferdig. Krydre ihjel en slik råvare? Ærlig talt Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Esox Lucius Skrevet January 6, 2007 Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 Kan jo hende han ikke liker fisk? Blir ikke krydret i hjel heller, dersom man behersker seg med tiden fisken ligger i marinaden. 8-10 min er nok Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Sutermann Skrevet January 6, 2007 Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 Skeptisk Ett slikt stykke eminent matfisk skal jo smake slik den oprinnelig er. Ikke som att den nettopp ble plukket opp av en risåker i Taiwan Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ArildH Skrevet January 6, 2007 Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 Breiflabb er nok blitt en av mine favoritter og både kona og ungene vil svelge tunga når jeg tilbereder den slik: -Skjær fileten skikkelig rein for hinner osv. VIKTIG. -Skjær fileten i 2-3 cm tykke skiver. -Filetene legges i smurt langpanne. (Filetene kan få en kort tur på begge sidene på stekepanne først, men det er ikke nødvendig). -Salt, pepper. -Rømme smøres på filtetene for så å bli dekket med revet ost. -Stekes i ovnen ved 200 grader i 30-35 minutter. (Når du plukker i dem ser du når de er ferdige. Skal ha konsistens som hummer). Det finnes mange gode måter å tilberede breiflabb, men den over er rask, enkel og veldig god på smak. Lykke til. Mvh Arild Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
bsperrud Skrevet January 6, 2007 Forfatter Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 Kan jo hende han ikke liker fisk? Blir ikke krydret i hjel heller, dersom man behersker seg med tiden fisken ligger i marinaden. 8-10 min er nok - Jeg liker fisk Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Arbiter Skrevet January 6, 2007 Rapporter Share Skrevet January 6, 2007 Tenk gjerne Biff. Kan stekes som Tournedos, dvs. at du surrer en skive Bacon rundt biffene, som du kutter i 3-5 cm tykkelse. Kanskje tykkere. Temperert rødvin anbefales. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.