Gå til innhold
Fiskersiden

Breiflabb


bsperrud
 Share

Recommended Posts

Ahh.Breiflabb er sjefsfisken på bordet.Husk å fjerne hinnen som blir igjen etter flåing,før du steker.Skjær i passende biter og legg bitene i pesto noen timer.Stek fisken med salt pepper etter ønske,og server på en seng av wokede grønnsaker. Pure and simple.Nam nam :angry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Breiflabb er nok blitt en av mine favoritter og både kona og ungene vil svelge tunga når jeg tilbereder den slik:

-Skjær fileten skikkelig rein for hinner osv. VIKTIG.

-Skjær fileten i 2-3 cm tykke skiver.

-Filetene legges i smurt langpanne. (Filetene kan få en kort tur på begge sidene på stekepanne først, men det er ikke nødvendig).

-Salt, pepper.

-Rømme smøres på filtetene for så å bli dekket med revet ost.

-Stekes i ovnen ved 200 grader i 30-35 minutter. (Når du plukker i dem ser du når de er ferdige. Skal ha konsistens som hummer).

Det finnes mange gode måter å tilberede breiflabb, men den over er rask, enkel og veldig god på smak.

Lykke til.

Mvh

Arild

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.