håven Skrevet February 26, 2007 Rapporter Share Skrevet February 26, 2007 (endret) Hei.Er det noen som vet vor man får tak på brisling/sikløye/laue til angnfisk? Og eventuelt vordan man får sent det til hedmak? Og vordan mann oppbevarer det i en sending,så det ikke råttner opp? Endret February 27, 2007 av Håvard Skjelstad Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Team Kaos Skrevet February 26, 2007 Rapporter Share Skrevet February 26, 2007 (endret) HeiDu kan prøve å komme i kontakt med Pål,han driver en nett side som heter www fiskecharter.no.Dem hadde løye tidligere i høst,så det kan hende han kan hjelpe deg.Får du tak i brisling så kan du legge dem i saltlake som består av 30%salt.La brislingen/sikløyen eller lauen ligge i blandingen i minst 12t.Hele beskrivelsen står i Villmarksliv nr6 2006.Lykke til med fiskingen Endret February 27, 2007 av Håvard Skjelstad Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Lord Flashheart Skrevet February 26, 2007 Rapporter Share Skrevet February 26, 2007 Jeg ville ringt og snkket med Morten Aarsten. Han pleier å ha brisling tilgjengelig. Jeg gir ikke ut telefonnr hans, men det er jo bare å søke i telefonkatalogen. Evt kan en høre med Morten Larsen eller Tor Inge Jonsdal. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
håven Skrevet February 27, 2007 Forfatter Rapporter Share Skrevet February 27, 2007 HeiDu kan prøve å komme i kontakt med Pål,han driver en nett side som heter www fiskecharter.no.Dem hadde løye tidligere i høst,så det kan hende han kan hjelpe deg.Får du tak i brisling så kan du legge dem i saltlake som består av 30%salt.La brislingen/sikløyen eller lauen ligge i blandingen i minst 12t.Hele beskrivelsen står i Villmarksliv nr6 2006.Lykke til med fiskingen takk for tipsett HeiDu kan prøve å komme i kontakt med Pål,han driver en nett side som heter www fiskecharter.no.Dem hadde løye tidligere i høst,så det kan hende han kan hjelpe deg.Får du tak i brisling så kan du legge dem i saltlake som består av 30%salt.La brislingen/sikløyen eller lauen ligge i blandingen i minst 12t.Hele beskrivelsen står i Villmarksliv nr6 2006.Lykke til med fiskingen Takk for tipsett Jeg ville ringt og snkket med Morten Aarsten. Han pleier å ha brisling tilgjengelig. Jeg gir ikke ut telefonnr hans, men det er jo bare å søke i telefonkatalogen. Evt kan en høre med Morten Larsen eller Tor Inge Jonsdal. Takk for tipsett Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.