Gå til innhold
Fiskersiden

Hvor får man tak i agnfisk?


håven
 Share

Recommended Posts

Hei.Er det noen som vet vor man får tak på brisling/sikløye/laue til angnfisk? Og eventuelt vordan man får sent det til hedmak? Og vordan mann oppbevarer det i en sending,så det ikke råttner opp? :D

Endret av Håvard Skjelstad
Lenke til kommentar
Del på andre sider

HeiDu kan prøve å komme i kontakt med Pål,han driver en nett side som heter www fiskecharter.no.Dem hadde løye tidligere i høst,så det kan hende han kan hjelpe deg.Får du tak i brisling så kan du legge dem i saltlake som består av 30%salt.La brislingen/sikløyen eller lauen ligge i blandingen i minst 12t.Hele beskrivelsen står i Villmarksliv nr6 2006.Lykke til med fiskingen :P

Endret av Håvard Skjelstad
Lenke til kommentar
Del på andre sider

HeiDu kan prøve å komme i kontakt med Pål,han driver en nett side som heter www fiskecharter.no.Dem hadde løye tidligere i høst,så det kan hende han kan hjelpe deg.Får du tak i brisling så kan du legge dem i saltlake som består av 30%salt.La brislingen/sikløyen eller lauen ligge i blandingen i minst 12t.Hele beskrivelsen står i Villmarksliv nr6 2006.Lykke til med fiskingen ;)

:lol: takk for tipsett

HeiDu kan prøve å komme i kontakt med Pål,han driver en nett side som heter www fiskecharter.no.Dem hadde løye tidligere i høst,så det kan hende han kan hjelpe deg.Får du tak i brisling så kan du legge dem i saltlake som består av 30%salt.La brislingen/sikløyen eller lauen ligge i blandingen i minst 12t.Hele beskrivelsen står i Villmarksliv nr6 2006.Lykke til med fiskingen :)

:lol: Takk for tipsett

Jeg ville ringt og snkket med Morten Aarsten. Han pleier å ha brisling tilgjengelig. Jeg gir ikke ut telefonnr hans, men det er jo bare å søke i telefonkatalogen. Evt kan en høre med Morten Larsen eller Tor Inge Jonsdal.

:P Takk for tipsett

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.