Taxisvein Skrevet April 20, 2007 Rapporter Share Skrevet April 20, 2007 Frysen på hytten streiket og makrellen som eg skulle bruke som agn er blitt litt "flytende. Skal ikke komme inn på hvordan det luktet. Er det noen som vet kor eg kan få tak i rimelig makrell/sild/brisling e.l. i Bergen? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hunter Skrevet April 20, 2007 Rapporter Share Skrevet April 20, 2007 Det er ikke lett å få fatt i for tiden. Er du heldig og smisker godt kan det være du kan få det hos Bergen Fiskeindustri på Bontelabo. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rønsingen Skrevet April 20, 2007 Rapporter Share Skrevet April 20, 2007 Ta kontakt med: Havfruenes Hemmeligheter AS Nygårdsg. 53, 5008 Bergen 55 32 22 44 Der har jeg fått tak i makrell og sild for 150kr kassen. Husker ikke navnet på han som jobber der men han kan nok hjelpe deg med brisling osv også. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bunker Skrevet April 20, 2007 Rapporter Share Skrevet April 20, 2007 Det er ikke lett å få fatt i for tiden. Er du heldig og smisker godt kan det være du kan få det hos Bergen Fiskeindustri på Bontelabo. I oslo by selger makrellfilet så det griner på Kiwi. Skukke tro det var helt umulig i Bergen heller? men det er blokkfryst seff Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Belge Skrevet April 20, 2007 Rapporter Share Skrevet April 20, 2007 I oslo by selger makrellfilet så det griner på Kiwi. Skukke tro det var helt umulig i Bergen heller? men det er blokkfryst seff Er det noen som spiser dette? Har selv brukt det som agn, men ville aldri finne på å hive disse slappe illeluktende filetene i panna. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bunker Skrevet April 20, 2007 Rapporter Share Skrevet April 20, 2007 Er det noen som spiser dette? Har selv brukt det som agn, men ville aldri finne på å hive disse slappe illeluktende filetene i panna. Jeg har spist en og annen, men da stekes de umiddelbart etter opptining. Særlig godt er det vel heller ikke, så agn er nok førsteprio for disse slintrene. Til dette fungerer de stort sett utmerket. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.