Atle M Skrevet May 1, 2007 Rapporter Share Skrevet May 1, 2007 (endret) bestemte meg for en kjapp kveldstur etter lyren og raska med meg litt utstyr og durte avgårde,været var rett og slett kanon og blikk stille og da jeg satt på berget og rigga utstyr så hadde jeg trua på at det kom til og bite noe som ga fra seg en frisk fight første kast ga denne så da steg iallefall optimismen da de minste lyrene har en tendens til og henge seg på først tok ett par kjappe bilder så fikk den svømme videre,satte meg ned og tok en røyk mens jeg nøt været da jeg ble var en stim med småfisk som tydeligvis ble skremt av noe.kastet kjapt ut til siden for stimen og rakk såvidt og sveive før det sa pang og noe raste avgårde.etter en frisk fight så fikk jeg forsiktig buksert denne på land (beklager crappy bilde men ville skynde meg og sette den ut igjen) en ny røyk og en kopp kaffe så var det på'n igjen,så pånytt en stim småsei ble skremt opp i overflaten og kastet ut på samme hvis.denne gangen var hogget virkelig brutalt og fisken raste langt ut i strømmen før den slapp noen trønderske gloser (les:virkelig stygge bannord) glapp ut og jeg begynte og sveive inn da det plutselig hogg på igjen.kjente at dette ikke var samme sort fisk og opp kom denne fine taretorsken som blir morgendagens middag på grillen etter dette så betemte jeg meg for å la fisken svømme ifred og satt heller på berget og drakk kaffe og bare nøt været Endret May 1, 2007 av Atle M Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
øysteiin Skrevet May 1, 2007 Rapporter Share Skrevet May 1, 2007 DIGG! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Daggers Skrevet May 1, 2007 Rapporter Share Skrevet May 1, 2007 Flott taretorsk da gitt. Blir nok deilig med grilla Torsk. Gjør du noe spesielt med den, type marinade ller noe, eller bare "straigt" med salt og pepper? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Atle M Skrevet May 1, 2007 Forfatter Rapporter Share Skrevet May 1, 2007 pakker den i folie etter og ha skvisa en halv lime over filetene og dryssa den med salt og pepper pluss en dasj smør Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.