Helge S Skrevet January 8, 2005 Rapporter Share Skrevet January 8, 2005 Er det noen som har noen tips om tilbereding av havabbor? Jeg har tenkt å ovnsbake den. Helge Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Truls Skrevet January 8, 2005 Rapporter Share Skrevet January 8, 2005 Sjekk disse: Eller søk etter havabboroppskrifter på nettet. http://www.nrk.no/mat/1412073.html http://www.aperitif.no/index.db2?id=39791 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest La Dolce Vita Skrevet January 8, 2005 Rapporter Share Skrevet January 8, 2005 Rensa den och fyll den med ett gött örtsmör som innehåller citron, vitlök och örter. Kanske en gnutta lime oxå. Sen packar du in den i grovt havsalt som du fuktar. Hela fisken alltså. När du bakar den i ugnen så stelnar saltet och bevarar all vätska i fisken. Otroligt saftig fin fisk. Fegissättet: Byt saltet mot folie. För att förenkla servering så tycker jag att du ska filéa fisken och baka filéerna med ovan nämnda smör. Servera en schysst sallad till och dröm om sommar. Kanske ett glas Chablis till? /LDV Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Helge S Skrevet January 9, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet January 9, 2005 Tusen takk for gode tips. Nå er fisken fortært og den smakte så godt at kona ville jage meg ut for å fiske flere med en gang.[ ] Jeg fileterte fisken og la den i en form med olivenolje i bunnen. Kona lagde urtesmør av margarin, hvitløkspepper, sitronpepper, aromatkrydder, paprika, tørket gressløk og oregano. Vi fordelte urtesmøret over filetene og strødde finhakket paprika, gulrøtter og sjalottløk på toppen. Fisken før den gikk i ovnen: Slik så den ut når den var ferdig: Så er det bare å håpe at det blir flere Havaborrer for dette var noe som smakte utrolig godt.[^] Helge Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ErikR Skrevet January 9, 2005 Rapporter Share Skrevet January 9, 2005 Dette så rett og slett utrolig godt ut Helge!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet January 9, 2005 Rapporter Share Skrevet January 9, 2005 Ojoj...dette så godt ut... mulig det blir bakt fisk her en av dagene, men ikke HA. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cb Skrevet January 9, 2005 Rapporter Share Skrevet January 9, 2005 Savnet bilde av dere etter maten! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.