Gå til innhold
Fiskersiden

Knalltilbud på BELIZE-tur !!


XXLadventure
 Share

Recommended Posts

.

Mer info om dette tilbudet kan leses her : XXL ADVENTURE

Vi kjører på med nye tilbud, så her er det førstemann til mølla!!!

BELIZE

SAN PEDRO

Reis med XXL Adventure til San Pedro på øya Ambergris Cay i Belize! Denne øya er et fluefiskeparadis i Caribien! I dette området kan du fiske noen av verdens sterkeste fisker på dagtid, og slappe av med en paraplydrink under palmene på kvelden.. Belize har noen av de sikreste stedene for bonefish, og samtidig en av de beste destinasjonene for de som ønsker ”grand slam”, for her er det faktisk en réel mulighet til å få bonefish, tarpon og permit på én og samme dag. Med tanke på det varierte fisket i Belize, så er dette en perfekt destinasjon for så vel førstegangsreiseren som den erfarne på tropisk fluefiske. Du vil garantert stortrives i dette tropiske klimaet, og hotellet ligger PÅ stranden. Vi har her laget en pakke for de som vil ha topp fiske med dyktige guider, til en meget god pris.

Vi kan bare advare deg mot én éneste ting; -Dette fisket er sterkt vanedannende!!!

Introduksjonspris : kr. 12.950,-

7netter, 6 dagers fiske

Prisen inkluderer ikke transport Oslo – Belize City

Flyprisene Oslo – Belize City ligger på ca. kr. 8000,- avhengig av årstid.

belize-san-pedro1-web.jpg

hotel_belize_billigtur.jpg

hotel_san_pedro_belize_billigtur.jpg

belize-san-pedro-bildecombo.jpg

Mer info om dette tilbudet kan leses her : XXL ADVENTURE

.

Endret av XXLadventure
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan du si noe om vanlig størrelse og dagsfangster?

Hei Karl Inge,

Det er vanskelig å svare godt på dette, for fangstene varierer mye i forhold til artsprioritering, værforhold (spotting), dyktighet og årstider. Noen vil ha mange bonefish, mens andre vil gå for få men store etc.. Fisket er sinnsykt bra, men jeg vil ikke gi noen så store forhåninger at de blir skuffet hvis de f.eks ikke får tarpon. Jeg skal allikevel forsøke å skrive litt om fisket ;

Bonefish: Fisket etter bonefish er godt hele året, og dette stedet er kanskje et av de sikreste stedene i verden om man ønsker en bonefish på kroken. Selv om det finnes store individer av bonefish i Belize, er snittstørrelsen noe lavere enn f.eks Bahamas, men på Bahamas er det til gjengjeld veldig få individer sammenlignet med Belize. Det er opp til fiskeren om man vil ha mange bonefish på de "sikreste" plassene, eller om man vil fiske i de områdene med færre fisk, men med høyere snittstørrelse. førstegangsreiseren vil nok gå for mange fisk, mens den derfarne bonefish-fiskeren vil gå for få men store..

Jeg garanterer aldri fangst til våre kunder, men dersom man har fisket litt før, så skal man gjøre ekstremt mye feil for å ikke ha et godt bonefish-fiske på Belize. Flere kolegaer av meg var i Belize i oktober, med dårlige værforhold, og de fikk 10-20 bonefish hver dag. Bare som en pekepinn.. ;)

Tarpon: Tarponen finnes på stedet året rundt. Det er mest babytarpon i størrelsen 10 - 40kg, men under perioder av året (spesielt vår og sommer) kommer det inn migrerende tarpon, og disse kan bli enormt store. Man bør ikke ha forventninger om å ta disse store tarponene, men heller se på det som en kjempebonus. Mindre tarpon kan man få, og spesielt dersom man ber guiden om å prioritere dette, men dette fisket krever både flaks og dyktighet. Det er derfor det er så viktig med en god guide, som kan ta deg med til de riktige plassene og finne fisken - resten blir opp til deg. Mange fiskere har hatt kontakter med tarpon på Belize, men ikke alle blir kroket og landet... :lol:

Permit: Det er en del permit i Belize, spesielt i de sørligste delene. De er allikevel en av de vanskeligste artene å lure, og har drevet mange fluefiskere til vanvidd. Har du gode forhold og finner tailende permit, så står du ovenfor et utrolig spennende fiske. Mindre permit kan man finne i større stimer på grunt vann, mens store permit ofte går i mindre grupper på litt dypere vann (2-4m).

I tillegg finnes Baracuda, Jacks, grouper, snapper, og mange andre spennende arter som tar flue...

belize-san-pedro1-web.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Vi har også laget en pakke for de som ønsker fullpensjon, eller "all inclusive" på godt norsk..

Det er de samme guidene og de samme fiskeområdene, men man bor på et flottere og større hotel med frokost, lunsj og middag inkludert i prisen. Her er det også svømmebasseng og mer "lukseriøse" fasiliteter..

Pris pr. person : Kr. 20.300,-

7netter, 6 dagers fiske, ”All inclusive”

Inkludert :

Henting på flyplassen i Belize City

Småfly fra Belize City til San Pedro (på øya Ambergris Cay)

7 netter på The Breeze Hotel, dobbeltrom

Frokost, lunsj og middag – maten er veldig bra!

All alkoholfri drikke

6 dagers fiske m/båt og guide, 2:1

hotel-og-pool-web.jpg

The Breeze Hotel :

Hotellet ligger helt nede ved stranden, men likevel sentralt hvis man ønsker å gå ut i San Pedro. San Pedro har bare 10 gater, men her finner du barer, apotek og restauranter etc. Alt innen gangavstand. Rommene på The Breeze Hotel er lyse og store, og har god plass til fiskeutstyr, stenger etc. På hotellet er det Aircondition, Kabel TV, kjøleskap, svømmebasseng og bar. Fra bassenget ser du ut over det Caribiske havet og pier’en, der du blir hentet av fiskeguiden hver morgen for dagens fiskeøkt.

san-pedro-belize-web.jpg

stor-tarpon-web.jpg

Mer info om dette tilbudet kan leses her : XXL ADVENTURE

.

Opppsss!!! Beklager at bildene ble så store.

Formatet er litt anderledes på vår nettside...

Skal ta hensyn til dette ved senere anledninger.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Kan nå bekrefte at ca. 30% av tilreisene fiskere benytter haspelutstyr til dette fisket. Med haspel fisker man mer effektivt, og en fiskekompis av meg tok nesten dobbelt så mange tarpon på vobbler, som det jeg tok på flue da jeg var på Cuba...

I tillegg er vobbler ekstremt effektivt på baracudaer, Jack's, snappere etc etc..

Så selv om Belize og Cuba ofte markedsføres som fluefiskedestinasjoner, så er dette altså bare tull. Kom dere ut - uansett hva dere fisker med. Guidene blir faktisk bare kjempeglade hvis de kan ta med seg haspelfiskere ut i båten... :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.