Hakuna Matata Skrevet June 15, 2004 Rapporter Share Skrevet June 15, 2004 Åssen skal man ete abbor, torsk og gjedde? Hørt at abbor og torsk er best grillet... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Matthew Skrevet June 15, 2004 Rapporter Share Skrevet June 15, 2004 Man skal slippe dem ut igjen[ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
eholte Skrevet June 15, 2004 Rapporter Share Skrevet June 15, 2004 Torsk og gjedde eter man ikke. Abboren er best stekt med skinn på, bare pass på å skrape av skjella [ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
n/a Skrevet June 15, 2004 Rapporter Share Skrevet June 15, 2004 Torsk liker jeg best kokt (trekt) og tilbehør kokte grønsaker, poteter og hvit saus til! Gjedda er meget bra til å lage Gjeddekaker som man steker. Abbor stekt med skinnet på i smør og deretter har man det på brødskiva veldig godt.[ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Eide Skrevet June 15, 2004 Rapporter Share Skrevet June 15, 2004 Fangstrapport for Oslo-området eller kokebok for fisk?? Anbefale gjedde som veldig fin til gjeddekaker??! Fått med deg at det mange steder har blitt fastslått at gjedda ikke er noe særlig å spise, grunnet stoffer som kvikksølv osv.....? La heller rovfisken gå tilbake...... EE Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kroken Skrevet June 15, 2004 Rapporter Share Skrevet June 15, 2004 fifty-fifty gjedde og abbor til kaker liker vi der jeg kommer fra. følg ellers vanlig gjeddekake oppskrift. Husk å plukke ut hagl av gjedda, og alle bena ut av abborn. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Eide Skrevet June 15, 2004 Rapporter Share Skrevet June 15, 2004 Kroken: Nå trur jeg du har vimset deg inn på feil forum... Plukke ut hagl av gjedda har ikke noe med sportsfiske å gjøre.....Kanskje så langt unna man klarer å komme...... Å kan vi ikke droppe den tilbredningen av gjedde/abbor nå.....Føler vel ikke at det er helt rett forum å drøfte dette på. EE Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Espen Ørud Skrevet June 15, 2004 Rapporter Share Skrevet June 15, 2004 http://www.godfisk.no/ Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cb Skrevet June 25, 2004 Rapporter Share Skrevet June 25, 2004 Stekte abborfileter funker bra. Gjedde har jeg stort sett bare spist som kaker, og det funker greit nok det. Stekt gjeddefilet blir fort litt kvalmt! Torsk går det knapt an å gjøre seg bort på. Stekt, sprengt, saltbakt eller kokt, knallbra. Bare ikke overstek/kok den! Når det er sagt; Stor abbor og gjedde bør man slippe ut igjen såfremt mulig. Mye uhumskheter i kjøttet der! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
avkroken Skrevet June 25, 2004 Rapporter Share Skrevet June 25, 2004 Og da klarte CB å dra i gang denne tråden igjen [xx(] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stefan Skrevet June 25, 2004 Rapporter Share Skrevet June 25, 2004 Varmrøkt torsk er faktisk sinnsykt godt! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
n/a Skrevet June 30, 2004 Rapporter Share Skrevet June 30, 2004 sitat:Opprinnelig postet av Eide Fangstrapport for Oslo-området eller kokebok for fisk?? Anbefale gjedde som veldig fin til gjeddekaker??! Fått med deg at det mange steder har blitt fastslått at gjedda ikke er noe særlig å spise, grunnet stoffer som kvikksølv osv.....? La heller rovfisken gå tilbake...... EE Ja faktisk er Gjeddekaker veldig godt men og det er ikke mest kvikksølv osv vidre i de mindre utgavene og som sagt her man slipper ut igjen de største så de rundt 1,5-3 kilo er best og man spiser ikke fisk så ofte at det gift problemet ditt er noen større fare anyway. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Solan Skrevet June 30, 2004 Rapporter Share Skrevet June 30, 2004 1 kilos gjedde stekt i folie, med dill og smør.hmmmm Spiste faktisk opp hele gjedda. untatt bein,tenner og innvoller. Får du lite kreps, er dette et sikkert valg. Abbor steiker du som vanlig. Tilsett fløte på slutten. La dette surre litt. Zhen ju ar dzhe sjeff. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
vidar myhrvold Skrevet June 30, 2004 Rapporter Share Skrevet June 30, 2004 Da det er kaldt i vannet om våren er 2-3 kg. gjedde godt og grille eller røkt. Abboren bruker jeg å flå og steke. bør vere fra 250gram og oppover, Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hakuna Matata Skrevet July 8, 2004 Forfatter Rapporter Share Skrevet July 8, 2004 Godt å høre, Suter[ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
poppe Skrevet July 9, 2004 Rapporter Share Skrevet July 9, 2004 bakt gjedde med salt er jaevelig digg! smaatorsker er bra stekt! abbor skal grilles! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rolf.B Skrevet July 9, 2004 Rapporter Share Skrevet July 9, 2004 Abbor er veldig godt, men det er synd at det er så mye jobb å lage den til. Det beste er å bruke fisk på ca 3-700gram.Større abbor en det smaker ikke noe særlig og mindre blir det nesten ikkenoe igjen av når man har filetert. Jeg pleier å flå de ved å først klippe bort finnene og så skjære et snitt på hvær side av ryggfinna helt fra hale til nakke.Skjær så ned bak nakken til du hører et knepp .Så tar man bare tak i skinnet og drar det ned på sidene og da følger innvollene med også.Så skjærer av hodet og halefinna og litt mer av bena. Så kan man ta en pose og ha salt pepper og mel oppi.Så legger man filetene oppi posen og rister og de er klar for å stekes i panna. Stek ikke for lenge for da blir de bare tørre.Riktig tillaget er det skikkelig snaskens.[ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
n/a Skrevet July 10, 2004 Rapporter Share Skrevet July 10, 2004 Noen som har prøvd å røke "små Gjedde", Torsk, Sei osv? Det må jeg prøve i ferien [ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.