Gå til innhold
Fiskersiden

Artig dag på isen!


svenk
 Share

Recommended Posts

Tror jeg skal forsøke meg med en oppskrift jeg fant på NRK.no/mat fra de gamle programmene til Lars Barmen.

Mikkos Abborsuppe

Ingredienser

2 abbor med rogn på ca. 200 g hver

4 nypoteter i terninger

1 finhakket løk

2 hakket vårløk

2 ss hakket dill

50 g smør

salt og pepper

rugbrød til servering

Fremgangsmåte

Del abborene i grove biter og kok dem i lettsaltet vann i 10 minutter. Skum av underveis.

Ta fisken ut av vannet og rens fisken for skinn og bein.

Tilsett potet og løk i kokekraften og kok dem møre. Tilsett rogn, fiskekjøtt, hakket dill, vårløk og smør. Smak til med salt og pepper.

Server med rugbrød.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.