svenk Skrevet April 1, 2005 Rapporter Share Skrevet April 1, 2005 Artig tur på isen i går! Fikk totalt sju sånne. Sven-Kåre Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svenk Skrevet April 1, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet April 1, 2005 Tror jeg skal forsøke meg med en oppskrift jeg fant på NRK.no/mat fra de gamle programmene til Lars Barmen. Mikkos Abborsuppe Ingredienser 2 abbor med rogn på ca. 200 g hver 4 nypoteter i terninger 1 finhakket løk 2 hakket vårløk 2 ss hakket dill 50 g smør salt og pepper rugbrød til servering Fremgangsmåte Del abborene i grove biter og kok dem i lettsaltet vann i 10 minutter. Skum av underveis. Ta fisken ut av vannet og rens fisken for skinn og bein. Tilsett potet og løk i kokekraften og kok dem møre. Tilsett rogn, fiskekjøtt, hakket dill, vårløk og smør. Smak til med salt og pepper. Server med rugbrød. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
FiskeKnuten Skrevet April 1, 2005 Rapporter Share Skrevet April 1, 2005 Hvor store er de største? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MC85 Skrevet April 1, 2005 Rapporter Share Skrevet April 1, 2005 Hvor var du og hvordan var isforhold? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svenk Skrevet April 1, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet April 1, 2005 Jeg var på Setten i Aurskog Høland. Isen var fin, ca. 30 cm. Ikke noe overvann. Største var på 980 gram. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MC85 Skrevet April 1, 2005 Rapporter Share Skrevet April 1, 2005 Kjenner det rykker i pilkearmen nå....ughhh..bare MÅ ut på en siste pilketur.....[ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Arnstein Skrevet April 1, 2005 Rapporter Share Skrevet April 1, 2005 Gratulerer med bra fangst svenk - spent på å høre om Abborsuppa var god. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.