Fantefar Skrevet July 28, 2010 Rapporter Share Skrevet July 28, 2010 (endret) Bor i Arendal og traktene kan tidvis være en hyppig gjest på kroken. Greit at den kan gi litt kamp på lett utstyr, og sånn sett være litt artig, men når jeg har fått den noen ganger blir jeg litt lei. Syns ikke den er noe særlig til annet enn å koke fiskekraft på heller. Så det jeg lurer på; noen som har erfaring med å bruke plagånden som agn? Endret August 8, 2010 av Fantefar Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
stein Skrevet July 28, 2010 Rapporter Share Skrevet July 28, 2010 Har brukt det som agn flere ganger og det har fungert bra for meg ihvertfall. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bunker Skrevet July 28, 2010 Rapporter Share Skrevet July 28, 2010 Har fått Lange på horngjell ved tre anledninger vaffal (og jeg har fått totalt 4 langer). Har også fått makrell og mere horngjell, men det får du sikkert med en bit av sokken din også . Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fantefar Skrevet July 28, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet July 28, 2010 Har fått Lange på horngjell ved tre anledninger vaffal (og jeg har fått totalt 4 langer). Har også fått makrell og mere horngjell, men det får du sikkert med en bit av sokken din også . Trur jeg har begynt å skifte sokker for ofte, men skulle strengt tatt ikke forundre meg Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ivar Magne Skrevet July 28, 2010 Rapporter Share Skrevet July 28, 2010 Horngjel funker greit som agn,har tatt fleire flyndrer på det. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Oz Skrevet July 28, 2010 Rapporter Share Skrevet July 28, 2010 Som Ivar Magne har jeg god erfaring med horngjelstrimler som agn til flyndre Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fantefar Skrevet July 28, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet July 28, 2010 Takker så mye! Horngjel skal nå bli forsøkt direkte omsatt i fornuftig fisk Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bunker Skrevet July 29, 2010 Rapporter Share Skrevet July 29, 2010 Jeg synes forøvrig du burde gjøre et nytt forsøk med horngjell som mat også . Jeg har ved de siste anledningene laga skinn og beinfri "filet" (blir 4 laaaange strimler hvis du gjør det riktig). Steik disse kjapt i panna med litt jakke og krydderier, så funker det fjell. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tasos Papadopoulos Skrevet July 29, 2010 Rapporter Share Skrevet July 29, 2010 Jeg tror at det er bare som agn du kan bruke den fisk fordi det kan sikkert ikke spises p.g.a den j.....g lukt!!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fantefar Skrevet July 30, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet July 30, 2010 Får se om jeg prøver den i panna, men tenker det blir når jeg er aleine i heimen, så de andre slipper lukta Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tasos Papadopoulos Skrevet July 30, 2010 Rapporter Share Skrevet July 30, 2010 Du kan prøve den men jeg tror ikke at du blir særlig imponert men ja, det er en god idea å gjøre det når familien er ikke hjemme Jeg tror ikke at hvis de opplever lukta du skal få lov å fiske igjen he he Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
JohanM Skrevet July 30, 2010 Rapporter Share Skrevet July 30, 2010 Dette var kjekkt å vite! for jeg får som regel mer hønje enn makrell Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svenna Skrevet July 30, 2010 Rapporter Share Skrevet July 30, 2010 Ellers kan du varmrøke den. Legg'n i metta saltlake i et par timer først. Smaker slett ikke verst. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tasos Papadopoulos Skrevet July 30, 2010 Rapporter Share Skrevet July 30, 2010 Jeg foretrekker makkerel en hornhjel uansett. Og spesielt hvis den er røkt ar den bedre en laks nesten Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fantefar Skrevet July 31, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet July 31, 2010 Jeg foretrekker makkerel en hornhjel uansett. Og spesielt hvis den er røkt ar den bedre en laks nesten Syns makrellen er enda bedre enn laks Når røykovn er på plass blir det en del makrell som hilser på den. Og kommer også til å prøve horngjel Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karleif Skrevet July 31, 2010 Rapporter Share Skrevet July 31, 2010 Horngjel er helt ypperlig til agn. Du får lange fine strimler som sitter utrulig bra på kroken. Spesielt piggvar har eg fått mye av på den, men også andre arter lar seg lure. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fantefar Skrevet August 4, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet August 4, 2010 (endret) Da blir det forsøk med horngjel-agn til lørdag. Var ute i dag og hadde svært hyggelig besøk av makrellen, og så kom det jammen en sjøørret og hilste så pent på i enden av sluken. Endra da til en SØ-sluk, men da var horngjellen kommet, og den biter jo på alt, uansett (og gjør det umulig å få noe annet ). Stoppa etter tre stk. på fire kast, og strimla de på stedet. Så nå får jeg se hva som biter på. Tenkte å prøve fiske etter litt forskjellig på litt forskjellige plasser, og se hva som jeg kan dra opp. ---------------------------------- Oppdatering: Prøvde horngjel til både bunn- og duppmeite i dag, på litt forskjellige grunntyper og dybder. Fikk to napp på bunnmeite, men jeg trenger nok noe trening i å sette tilslaget riktig. Men, mer horngjel i frysa, så treninga fortsetter Endret August 7, 2010 av Fantefar Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cb Skrevet October 14, 2010 Rapporter Share Skrevet October 14, 2010 Funker som juling til lange og brosme. Sitter bra på kroken og lukter bra. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.