Oz

FS Skribenter
 • Innholdsteller

  8 509
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

Oz last won the day on September 25 2015

Oz had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

37 Excellent

Om Oz

 • Rang
  Skribent & Moderator
 • Bursdag 25. okt. 1979

Contact Methods

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Langesund, Norway
 • Interesser
  Fiske, foto, film, fotball, friluftsliv og familien

Nylige profilbesøk

5 999 profilvisninger
 1. Den kan spises, men vanlig knurr smaker bedre. Som regel blir man glad, veier den, tar et bilde og slipper den ut igjen.
 2. Oz

  Ørret i siljan og omegn

  Jeg har fisket i, og fått ok ørret i Venevann, Stortjørn, Haukesjø og Movann. Ellers er det nok lurt å lese Lars Holtes hemmelige PMer.
 3. Oz

  Hvilken fisk har jeg fått?

  Den har gift i fremre pigg i ryggfinna, og i piggene på gjellelokkene. Etter sigende ubeskrivelig vondt å bli stukket av dem.
 4. Når man er sportsfisker og ny i Bergen er det egentlig kun et sted å begynne. Campelen på bryggen. Der har de utstyret og kunnskapen som får deg i gang. I tillegg arrangerer de jevnlig tacklekvelder, ofte med påfølgende fisketur. Campelen altså. Sånn var det for 15 år siden, sånn er det fremdeles.
 5. Oz

  For fiskeren som har alt

  Altså, JEG vil ha en... Og jeg har ikke båt engang...
 6. Oz

  Lydløs brems

  Det er ingen grunn til å droppe denne snella pga denne feilen. Det er, tross alt, en bagatell. Sender du snella til Normark fikser de det for deg rimelig. Med mindre, selvsagt, du ønsker deg ei ny snelle, og leter etter en unnskyldning for å kjøpe en da
 7. http://mobil.ta.no/Kan_endre_hele_oppdrettsn_ringen-5-50-32876.html
 8. Oz

  Water Wolf undervannskamera

  En dag klarer du nok et innlegg uten sarkasme også! Som jeg sier, dette problemet har nok bedret seg på de siste modellene. Ellers er det vel ingen tvil om at gopro er et bedre kamera enn WW, men så koster det også tre ganger så mye. Å sammenligne video fra gjeddefiske i sjøer med variabel sikt, og kveitefiske i nord blir vel også litt misvisende. Jeg tror helt klart WW har noe for seg, ikke om man skal spille inn film i kringastingskvalitet, men for å ha til eget bruk/youtube etc. Prisen er overkommelig, og kvaliteten ser helt grei ut. Til sitt bruk.
 9. Oz

  Water Wolf undervannskamera

  Har de virkelig det? Mitt inntrykk er at gp sliter i dårlig lys, men det er mulig det har blitt bedre med de nyere modellene. Prisforskjellen er forøvrig også betydelig. Men jeg kan ikke allverdens om videokameraer, så jeg er sikkert på litt tynn is. FOrøvrig er mitt inntrykk at WW er laget mye med gjeddefisk i tankene, og muligens har specs deretter... Gjeddefiskere er jo enkel folk som trenger enkle verktøy :-P
 10. Oz

  Water Wolf undervannskamera

  Det krever jo lys... Men de har ofret oppløsning for lysstyrke, så sånn sett har man i alle fall litt mer å gå på der en med GoPro.
 11. http://www.vekt1.no/Sjekk ut lommevekt og kranvekt. der er det vekter som er aktuelle for oss. De koster litt Eller denne: http://www.vekt1.no/laboratorievekt/analysevekt/analysevekt-toppmodell-med-single-cell-teknologi-abt Den ultimate vekt for en ivrig mikrofisker! opp til 320 gram, med relativt presise 0,1mg inndeling.
 12. Oz

  Snittstr på Ørret der du bor?

  Ikke prøv deg Svein, du er for gammal til å si "kidsa".
 13. Oz

  NRK på PS3

  Fungerer meget smidig på Apple TV også.
 14. Oz

  Donkeyboy til Gullkroken

  Kan vi invitere han her neste år?