Gå til innhold
Fiskersiden

Ny telefon snart....


Karl Inge S
 Share

Recommended Posts

  • Svar 83
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Hadde holdt meg langt unna den overprisede og overhypede iphonen ihvertfall. Hadde google nexus one (identisk til htc desire) og var super fornøyd men skal nå "oppgradere" til HTC desire HD.

Nokia N8 virker veldig spennendes men pokker at det IKKE var android da. For min del blir det såpass minus med telefonen at den ikke er noe å velge tross for de gode specs'ne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Iphone 3gs er jo utdatert sammenlignet med de nyeste android mobilene eg tenker på og sammenlignet med iphone 4 som er siste modell så koster den FLESK i forhold. :)

5000kr for en iphone 4 uten abb er IKKE dyrt og du får den for 3500 med 8gb. Om du skal ha en smart tlf. En gang i tiden kostet en "mobil" som tok hele bagasjen din 30 000! Og 3GS har vært på markedet en stund, følger du ikke med på kalenderen? Laptoppen du kjøpte i går er utdatert i forhold til den nyeste på markedet i dag! Syns argumentet ditt var lite gjennomtenkt :)

Og der har en jo noe av kjernen ved å ikke ha noe fra Apple - selv om det nok ikke betyr så mye i praktisk bruk. Så er det noe med prinsippet i det..

Det er et poeng, men syns fortsat det blit sånn "linux vs win" mentalitet å henge seg opp i det. Det er SÅ enkelt som å laste ned ett mini program, kjøre programmet på din pc og voila er tlf din jailbreaket og åpen for mye moro! Garanti? Påviker ikke garantien. Skulle du måtte "resette" tlf, har man ne knall funksjon i cydia som lagrer alle settings og apps du har tatt ned i jailbreak. Vakkert, herlig, er som julaften, nyttår og bursdag på en dag det

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:) Jeg tror jeg må kjøpe noe annet enn Iphone i hvertfall. Alle skal ha, alle må ha, og alle (som har) mener dette er det beste. Blir nesten så jeg må ha noe annet snart. Kommet en helt ny nå med stoor skjerm.(4,5tommer skjerm, 1,2ghz pross. 8 megapixel kamera. venter til februar jeg...) Endret av potbelly
Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe nei, tror kis klarer å åpne en link, trykke, lagre en fil, koble til tlf, kjøre programmet, hardboote tlf og så er han ferdig! Jeg HÅPER han klarer det! Hvis ikke er det ille :D

Tror det er best for meg at du ikke er klar over mitt potensiale :D

Men spøk til revolver-jeg klarer det jeg vil, men kan jeg spare tid på noe enkelt for all del. Jeg kjenner flere med iphone og kan ikke hsuke at noen av dem har klaget på slike problemer og de fleste er nok mindre kyndige på slikt enn meg ;)

Iphone er jo det første jeg tenker på, men det er greit å bruke litt tid på å velge også, jeg har jo en mobil 2-3år i snitt jeg :D Man er da mer miljøvennlig enn teknoglad ;) (Eller er man bare lat???)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Iphone 3gs er jo utdatert sammenlignet med de nyeste android mobilene eg tenker på og sammenlignet med iphone 4 som er siste modell så koster den FLESK i forhold. :D

Jeg lurer fælt på hvor du har det fra at jeg brukte priser på 3GS som sammenligningsgrunnlag? iPhone 4 koster 4890 fra apple.no, 252kr mer enn Desire HD, og 400kr mer enn Galaxy S fra billigste norske nettbutikk.

Hvis det er din definisjon av "å koste flesk", så bør du revurdere definisjonen din. At totalprisen på iPhone 4 med abonemment kan være annerledes kan så være, det er ikke poenget her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte HTC for 2uker siden.

Mye styr med applikasjoner for det meste,så i motsetning til meg som blir irritert over all unødvendig forhondslagret møkk-så blir du sikkert fornøyd.

Kjapp å bruke til vær info,gps og annet.

Tungvint når det gjelder pølselabber og berørings skjerm.

Jeg har fremdeles ikke funnet ut om innstillingene til tlf nr,får bare opp loggen.

Feilmelding 246 står det...

Hilsen en som gjerne knuser "dritt" som ikke vil virke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe - her er det like mange meninger som vanlig når noe slikt diskuteres... Jeg ville sagt iPhone:-) Har hatt alle utgavene (1G jailbreaket fra USA, 3G, 3GS og 4) - alle funker prikkfritt fremdeles - og er fremdeles i daglig bruk. For meg handler det om fint design, god brukervennlighet og appstore.

Når det er sagt er de siste HTC-telefonene veldig fine saker, og hvis teknisk spec og "value for money" er viktigst er det nok et godt valg. Jeg kommer neppe til å bytte til HTC noen gang pga. veeeldig dårlig erfaring fra lang tid tilbake - og jeg er dessuten veldig fornøyd med iPhone 4. Og om et års tid kommer vel iPhone 5 også;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 år??

Hvordan klarer du å beholde telefonen så lenge?

Mine ryker et 2 år (må sies at de er godt brukt da).

Btw, gå for Iphone (det skal jeg neste gang). :thumbsup:

Det er en sånn "sex-telefon"-den tåler støt og sprut :D

Seriøst-det er en jævla bra telfon- den ahr vært under vann flere ganger, mistet i gulv/bredden osv minst 200 ganger... så den skal beholdes for fisketurer! Men den begynner bli litt pinlig å dra frem selv om jeg ikke er veldig opptatt av sånt-mangler bunndeksel nå (ergo ikke vanntett lebnger) og tastaturet begynner bli tungt på enkelte knapper....

Foreløpig står det mellom iphone og Desire føler jeg....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ut til at det blir enten iphone eller deisre-galaxy er veldig "nøytral" i sammenligning etter det inntrykket jeg har nå etter å ha lest og hørt litt rundt.....

Da er det å begynne å sammenligne priser..... har Telenor bedriftsabb.Proff og fortsetter nok med det, da ser jeg at jeg på iphone er på ca 3400,- for iphone 4 med16GB, HTC desiree fra 1750 men da med kun 4GB-det er for lite så da må jeg legge på pris på ekstra plass... dette fra nettbutikken til Telenor.

EDIt:Drøye nettpriser :thumbsup:

https://www.elprice.no/elprice/default.asp?page=vareliste&frisok=&KatID=004104370&side=1&LagerStatus=&sort=&PrisFra=&PrisTil=&F1Navn=Produsent&F1String=Apple&F1Float=

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share


×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.