Gå til innhold
Fiskersiden

Stella 8000swpg


Ami GRan
 Share

Recommended Posts

Det der er ikke helt riktig. Saltigaen har høyere startmotstand (grunnet like store skiver i spolen vs stella med større i bånn) og har tidligere hatt ujevn brems. dogfight har ikke ujevn brems ettersom skivene er lagt annerledes enn på den tidligere spolen på saltiga. Mye av ryktet med ujevn brems har kommet av at saltigaene ikke kommer originalt med carbontex. dette er det bare å bytte ut for en billig penge. Vi kan gå over temaet saltiga vs stella år og dag og det har hundrevis av andre forum gjort. Og det hele kommer ned til smak. Disse snellene er så like helt der oppe i toppsjiktet. Noen liker saltiga andre liker stella. kan gjerne linke til flere diskusjoner på dette emne og dette er rimelig rutinerte karer som utrykker seg gjennom erfaringer. Som de sier: choose a stella if you are a shimano guy, choose a saltiga if you are a daiwa guy

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Regner med du vet om denne svakheten(ja, vet filmen ikke er en DF,men årsaken er ujevn brems på alle saltigaene ved høyt press)?

http://www.youtube.com/watch?v=J7xAm4l6pVI

Denne tråden skulle ikke handle om trøbbel med saltigaen, er ikke bekymret for at det skal skje;) En enkel måte å unngå problemet på er ved å bytte ut bremseskivene til karbonskiver. Jeg kommer aldri til å bruke 30 kg brems, ikke 20 heller. Har også en stella 10000, så føler meg godt skodd;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.