Gå til innhold
Fiskersiden

Gode fiskeoppskrifter - Grønlandske Fristelser.


Lystfisker´n
 Share

Recommended Posts

Har nettopp returnert etter en 4-retters middag av de mer sjeldne.... 3 hovedretter og dessert.

Ordet "stappmett" har nettopp fått ny mening.......

Årets Grønlandstur resulterte også i at hver mann vakumpakket og tok med hjem over 3 kg ren filet av ishavsrøye.

(første gang Ivar Ulgenes på Hesby Sport hadde opplevd at folk hadde med seg vakumpakkemaskin og emballasje :lolu: )

Røye er ikke fisken som tåler lengst fryselagring, all ubehandlet fisk bør egentlig være spist før jul.

I kveld stod søsters og undertegnede for menyen:

Bakt ishavsrøye med sennepslokk

Mandelpotet/blomkålkrem, Tournerte agurker - Kjøttsky.

Ishavsrøye Saltimboca

Fenikkel og tomatsalsa, Potetpure.

Nøttepanert Ishavsrøye med soppsalat

Soppsalat, Norzola-smørsaus, Tyttebærvinaigrette. Mandelpotet.

Mamma tro til med hjemmelaget - from scratch - sjokoladepudding/krem/og vaniljesaus + sterk kaffe til dessert.

Får bare si som bestemor ALLTID brukte å si etter et herremåltid. "Skal du gi meg noe mer NÅ..... så må det bli kontanter!"

Til alle som går litt lei av de mer tradisjonelle fiskerettene - Let oppskrifter på nett, følg de slavisk og mye skal gå galt før du ender opp med noe som er utenfor begrepet "himmelsk deilig". ........raaaaaaap.... pardon my french. :D

Endret av Lystfisker´n
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.