Gå til innhold
Fiskersiden

Komplett fluefiskesett


rams
 Share

Recommended Posts

Jeg har en meget pent brukt fluestang i klasse 5/6 med corduratube, snelle og nytt fluesnøre til salgs. Ny pris er kr 5.388,- Selges nå samlet for kr 2.800 +porto eller fritt levert i Oslo-området.

Vangen 607 Phantom #5/6

Ny 3-delt stangserie laget med de mest moderne teknikker og materialer. Phantom-stengene har en moderne dyp progressiv aksjon, dypere enn Green Vision, men er allikevel raske og presise. Stengene er lette, meget lettkastede med en eksklusiv feeling. Aksjonen gjør at du lett kan holde store snørelengder i lufta for ekstra lange kast. Samtidig er de følsomme på korte kast. De er lette å spenne opp noe som gjør de meget godt egnet til kast som starter fra vannet. Vi har brukt tid og ressurser til å finjustere aksjonen på hver modell optimalt. Stengene er svarte med et tynt strøk klarlakk utenpå, nydelige svarte surringer. Snellefeste i aluminium med vevd grafittinnlegg. Avtakbar arm- og stangbeskytter i EVA følger med på de fire letteste modellene. Fuji SIC snøreførerringer, snakeringer av hardchrome. Leveres i svart fløyelstrekk og lett stangtube av cordura; svart med brodert logo og solid håndtak. Phantom har hele 10 års ubetinget garanti!

Ny pris kr. 2.899,-

607864.jpg?size%20original

'>http://www.elbe.no/Produkter/Stenger/Fluestenger/559

Shimano Ultegra Fly

En prisgunstig høykvalitets fluesnelle fra

verdens ledende produsent av fiskesneller. Snellehus og spole er laget i aluminium av høyeste kvalitet. Spolen er dreid. Overflaten er behandlet for

å bli 100% korrosjonsbeskyttet, dermed er serien ideell for bruk i saltvann. Meget jevn og god skivebrems som justeres med en stor skrue sentrert på snellehuset. Ultegra Fly er i tillegg utstyrt med Shimanos berømte rullelager, noe som sikrer helt friksjonsfri rotasjon på spolen. Futteral av neoprene følger med. – Skal du ha ny fluesnelle bør valget være enkelt!!

Ny pris kr. 1.499,-

224406.jpg?size%20original

http://www.elbe.no/Produkter/Sneller/Fluesneller/502

RIO Selective Trout WF6F løkker og tapert fortom

Den ultimate ørretlina! Dette er en WF line med lang fronttapering for delikate presentasjoner som vil falle i god tro selv hos tekniske kastere. Lina har lite minne og coatingen er selvsmørende og silkemyk (selv under kalde forhold). Med camo farge er dette lina for sky ørret på stille vann. (Fra Tundra Outdoor katalogen 2005). Kun prøvekastet

21378-1.jpg

21378-2.jpg

RIO Flettede løkker

26081-1.jpg

RIO Powerflex tapert fortom

24030-2.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.