Gå til innhold
Fiskersiden

Et lite stykke sportsfiskehistorie


Recommended Posts

27. mai 2014 vil for alltid stå som en merkedag i Hooked sin historie. Denne vakre vår-tirsdagen i det kineserne omtaler som Hestens År, og som tilfeldigvis også er Sportsfiskets År her hjemme, trykket vi på publiseringsknappen et lite kvarter over klokken 13.00. I samme øyeblikk åpenbarte det aller første Hooked-magasinet seg på www.hookedmag.no, og et lite stykke norsk sportsfiskehistorie var skrevet.

Hooked magasinet 391x550

Slik ser den første magasinforsiden ut. (Foto: Åsmund R. Isaksen)

Vi i Hooked har jobbet hardt og lenge med denne publikasjonen, og vi hadde ikke hatt mulighet til å ende opp med et så godt resultat om det ikke hadde vært for våre fantastiske bidragsytere. Vi ønsker å rette en stor takk til Åsmund, Øystein, Marius I, Lotte, Rune, Audun, Rudolf, Vilhelm, Tor, Cato, Bjørn, Sindre, Simen, Marius H, Robert, Andreas, Roger, Erik og Ole-Håkon, som alle har bidradd enten med tekst, bilder, begge deler eller som intervjuobjekter i dette første Hooked-magasinet. En spesielt stor takk går til Eivind, som har stått for både layout og design.

Hooked-magasinet kommer ut i tre utgaver i 2014, med klare planer om utvidelse neste år. Tanken vår er å gi de mange fiskeinteresserte menneskene der ute i landet vårt en skikkelig kvalitetsgodbit med jevne mellomrom. Vi ønsker selvsagt også å presentere hobbyen vår på en slik måte at flere får lyst til å prøve sportsfiske.

Vi er avhengig av ris, ros og tips, så om du brenne inne med noe vil vi gjerne høre fra deg. Vi håper du koser deg med det rykende ferske e-magasinet, og ønsker fortsatt god fiskevår- og sommer. Magasinet kan for øvrig leses helt gratis her: www.hookedmag.no.

– Fiskehilsen fra Bernt og Endre (Må ikke forveksles med

, selv om likheten er nokså slående)

The post Et lite stykke sportsfiskehistorie appeared first on HOOKED.no.



Denne artikkelen er autopostet med RSS - Vis hele artikkelen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.