Gå til innhold
Fiskersiden

Hvordan agne med brød...


Karleif
 Share

Recommended Posts

Vanlig hveteloff gjør susen. Etter at du har kjøpt den tar du av papiret og legger den i en plastpose. Loffen skal ikke tørke. Legger du posen i sola vil fuktigheten trekke ut i skorpa og den vil bli seig og sitter som bare F...[ :) ] Tre kroken fra innsiden av loffen og ut og tilbake igjen. Krokspissen er da på innsiden av loffen. Loffstykkene bør være på størrelsen til en femmer til ei fyrstikkeske. Krok 4-6 widegape er tingen til det meste. Riv loffen i to og legg den ene biten tilbake i posen. Plukk ut innmaten i loffen or riv skorpa i 6-7 deler. Legg noen av disse ned i foret slik at de tar smak + at de beholder fuktigheten. Innmaten og resten av skorpa kan puttes i egen plastpose.

Innmaten fester du ved å klemme fast loffen mellom spiss og krokøye.

resten skal være urørt. Men dette har jeg liten erfaring på ved praktisk bruk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.