Sign in to follow this  
Fisk og rask

Fiskersiden presenterer Fiskesommer 2015

Recommended Posts

Sommeren er den tiden på året folk flest har tid til å fiske, og i den forbindelse drar Fiskersiden i gang sin helt egne fiskekonkurranse. Konkurransen varer fra 26. juni til 15. august, og reglene er sjokkerende enkle. Alt du trenger å gjøre for å delta er å fiske en av de følgende artene: Torsk, lyr, sei, hyse, ørret/sjøørret, abbor, gjedde eller mort. Fisken veier og fotograferer du, og bilde og vekt sender du til [email protected], sammen med navnet og adressen din.

Det som gjør konkurransen ekstra moro er at det ikke nødvendigvis er den største fisken. Vi skal nemlig dele ut åtte fine premier, en for hver av de overnevnte artene, og det er den fiskeren som kommer nærmest en på forhånd bestemt idealvekt for hver enkelt av artene som står igjen som vinner.

Idealvektene er satt i hele 20-gramsinndelinger, og alle vektene bør være overkommelige. Hver fisker kan delta med inntil tre fisker av hver art, men det er ikke mulig å bytte ut noen av fiskene dersom en skulle få et fjerde eksemplar med en vekt en har mer troen på. Sagt med enkle ord: Kom dere ut og fisk, vei og fotografer fangsten og send det hele til oss. Dette blir moro!

– Bernt og Endre (må ikke forveksles med Bernt og Erling)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this