Gå til innhold
Fiskersiden

Noe for artsfreaks?


cb
 Share

Recommended Posts

http://www.rosguill.com/gallery2004.html#

http://www.rosguill.com/gallery2003.html

http://www.rosguill.com/gallery2002.html

http://www.rosguill.com/gallery2001.html

Tror Michael har fått godt over 50 arter der ute.

Siste nytt derfra er at gråhaien har begynt å røre på seg samt at de hadde hatt en håbrann inntil båten som hadde klipt halen av en stor lyr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ballan Wrasse så bra kul ut da :-) (hva er engelsk rekord på berggylta ?)

Men de skatene er så ***** kule, akkurat som bombefly...

Ok piggvarer innimellom også.

OG SJEKK KNURREN PÅ 5.5lb...herrejemini.....hvor mange knurr-arter har de der borte egentlig, er jo 4 arter bare her på de sidene jo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk vanlig, rødknurr samt en tverrstripet. Fikk tre skatearter også (pigg, flekk og undulat). Ellers har vi sett tuna, fått blåhai, mistet håbrann, fått havål, piggvar (ganske mye), alt for mye småflekket rødhai (moro første gangen, that's it!), mye taggmakrell, enorme mengder makrell og sei, mye lyr, enkelte torsk, hyse og hvitting, makrellgjedde, osv osv. Vi testet knapt bånnfiske og vrakfiske. Hadde hogg av gråhai også, samt at vi hadde akkar som herjet med agnfiskene våre. Ola fikk dessuten en 8-armet blekksprut. For å nevne noe.

Koster ikke all verden (375 Euro dagen, ca 3000 NOK), og flytur med Ryan Air fra Haugesund til Derry via Stansted er heller ikke avskrekkende. Men KIS nøyer seg vel helst med å drømme? Tar man turen i midten av september skulle det være mye heftig fiske å oppleve, tuna inkludert. Sjekk tunanews og bilder for den helt store skjelven! Enormt mye bedre fiske enn hva man vanligvis har på Kanariøyene i hvertfall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitat:Opprinnelig postet av Karl Inge S

Reiser jo tl Trøndelag 8dager, er vel jaggu mer enn nok det:-)

Hvor mange fisker samtidig for 375Euro dagen da?

Så mange man vil, men ville nok booket hele båten sammen med 3-5 likesinnede og tatt ei uke. Tror B&B der borte kostet drøyt 20 pund dagen, og da er det fettgaranti på maten! Selve lodgen ligger helt ute mot havet, men det er en rask kjøretur til puber, butikker og restauranter. Leiebil fra Derry da vettu.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noe i den duren. Skulle vel ikke være noe problem å få med seg en gjeng over da? Tenker Thor Eivind, Ståle og en eller to til skulle være greie å overtale. Etterhvert som siden til Michael oppdateres (ikke minst i september, da GUTTA dukker opp!!) pleier det å krible kraftig. Husk at du kan blåse bilder og selge storyen til AoF om det blir heftig....

Tipper fire mann er ideelt, så slipper man å tråkke oppå hverandre, men det funket (såvidt) med seks mann i Kanalen også, men da ble det selvsagt noen floker. Leiebil fra Hertz via Ryanair var faktisk overraskende rimlig sammenliknet med norske leiebilpriser. Drar dere seks mann leier dere selvsagt to biler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.