NoCatch Skrevet August 3, 2004 Rapporter Share Skrevet August 3, 2004 Vilken type loff funker best? Frøloff, vanlig eller spiral loff? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Frisch Skrevet August 3, 2004 Rapporter Share Skrevet August 3, 2004 Toastloff fra Ultra Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
avkroken Skrevet August 3, 2004 Rapporter Share Skrevet August 3, 2004 Hveteloff fra Kiwi er seig og meget bra. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoika Skrevet August 3, 2004 Rapporter Share Skrevet August 3, 2004 De ovale, baguette lignende frøloffene pleier å være seige som bare F! Funker ypperlig til flytebrød! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
syver Skrevet August 6, 2004 Rapporter Share Skrevet August 6, 2004 Hei...her er hot tips. Legg en sylfersk knasende sprø loff i kjøleskapet i en tett plastpose over natta eller mer. Det er ikke mer som skal til for at skorpen skal bli passe seig og fin for å sitte på kroken. Eller tips 2. Ta samme ferske loff,kutt den opp i passe agnstore biter(avhengig av fiskearten selvsagt)legg bitene i en plastpose over natta og voila....perfekte. Skal du ta den ytterligere et steg til så kan du gjøre følgende: Ta en liten teskje sweetner, en teskje boiliesmak (til karpeboilies)i plastposen. Fordel innholdet rundt på innsiden. Putt loffbitene oppi og rist godt. La ligge et par timer. Voila..superloff. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.