Gå til innhold
Fiskersiden

Flyteloff


NoCatch
 Share

Recommended Posts

Hei...her er hot tips. Legg en sylfersk knasende sprø loff i kjøleskapet i en tett plastpose over natta eller mer. Det er ikke mer som skal til for at skorpen skal bli passe seig og fin for å sitte på kroken. Eller tips 2. Ta samme ferske loff,kutt den opp i passe agnstore biter(avhengig av fiskearten selvsagt)legg bitene i en plastpose over natta og voila....perfekte. Skal du ta den ytterligere et steg til så kan du gjøre følgende: Ta en liten teskje sweetner, en teskje boiliesmak (til karpeboilies)i plastposen. Fordel innholdet rundt på innsiden. Putt loffbitene oppi og rist godt. La ligge et par timer. Voila..superloff.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.