Gå til innhold
Fiskersiden

British Columbia Canada 15 dage fra 13500 kr


vaskerelva
 Share

Recommended Posts

Vi var på tur i oktober 2007 og hadde vårt livs tur, vannvittig med fisk og store fisk (se link nederst på siden under telefon nummer) og ønsker i denne forbindelse å samle flest mulig folk til en ny tur

Dette blir en tur til kost pris, men jo fler vi er jo biligere blir turen, vi er ikke på noen måte guider, reiseleder eller tilvarende.

Turen blir etter alt sansynlighed fra den 3 oktober til den 18/19 oktober, fly vil gå fra Bergen, Trondheim, Stavanger og Torp til Amsterdam, og videre til Vancouver. Når vi kommer til Vancouver vil der stå bil så vi kommer oss ut i bushen. Det er opp til den enkelte hvilken bil man ønsker, men der er kalkulert med 2 i hver bil. Vi hadde Bobil som selvsakt er litt dyrere, men meget bekvemt. Der er masse camping plasser rundt elverne i BC, men der er alt fra simpelt bed and breakfast til flotte hoteller. Der er også mulighed for å leie mobilhome på de forskellige camping plasser.

Fisket i oktober er stort sett etter Kongelaks(8 til 40 kg) snitt i Chilliwack 12kg, hundelaks (6 til 20kg) snitt på 9 i chilliwack og sølvlaks (3 til 10 kg) snitt 4 kg i Chilliwack. Der er i tillæg Pinksalmon, Dolly Varden (røye) og Springs. I Fraiser river, hvilket er en diger flod er der også stør. Der er mange elver å velge i rundt Vancouver de fleste er rundt en times kjøring fra byen. I havet rundt Vancouver er der et rigt fiske etter Kveite og det er enkelt å fange laks både fra kysten og med trollingbåt.

Det er til tider mange folk ved elven på de populære plassene

Utstyr er kraftig lakse utstyr - 0,5 til 0,6 sene er riktig, vi fikk så mange laks i høst at vi ødelagte en spole med sene om dagen :mellow::o

Prisen på turen vil bli ca 13500 incl Fly fra en av ovennevnte byer, leiebil størelse Golf og fiskekort for 14 dager. Ønsker man feks. en 25 fot stor bobil (Ny Ford van 5 sove plasser, toalett, dush, kjøkken mm). øker prisen ca 1500 pr pers ved 2 personer i bilen.

Pris nivå i Canada er nesten det samme som her (øl i butikk 1,25$, Beef middag restaurant 30$).

For å oppnå disse priser må vi lage bindene påmeldinger på fly og bil senest 01.04.08, der må også betales et depositum på kr 5000 pr deltager, hvis vi blir mange får vi hjelp fra en reiseoperatør.

For mer info ring gjerne eller send pm

Peter Moesgård

40018558

Canada 2007

Ligger lige inn en liten video (den ligger også under utland drømmetur til Canada)

Har samlet litt linker som viser litt mer av område og fiske muligheder

BC fishing

Maps Bc

Bc fishing 1

BC camping

Bed and breakfast

Fiske ukerapporter

Endret av vaskerelva
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.