zapp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  171
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av zapp

 1. zapp

  Skrubbe?

  Det ser ut som en skrubbe http://fiskeslag.com/2012/07/03/skrubbe-platichthys-flesus/
 2. zapp

  Nss evo3 ute av sekken

  Hvordan klarer Ramotech å oppgi feil konvinkel på giveren
 3. zapp

  Lakse Fiske

  http://bjerkreimselva.no/ http://www.ardalselva.no/ardal.nsf/article/Merket_Laks_I_Aardalselva_2017?Opendocument
 4. zapp

  Lakse fiske

  http://bjerkreimselva.no/
 5. zapp

  Noen som vet hvor mye denne er verdt?

  Hei mulig du finne noe her om pris http://www.classicflyfisherman.com/MISC_REELS.htm ser ut som det kan være en del penger i snellen
 6. Hei Da er oppdatering ute for de som har mistet tid og dato på sin lowrance
 7. Har en kamerat som skal investere i nytt ytstyr Er elite 9 ti med Totalscan giver 50/ 200/455/800 brukende i sjøen ned til ca 300 m
 8. Hei Er den vi har snakket om ja. Har bestilt en, skal se om jeg ikke kommer tilbake med noe info på nyåret
 9. Hei Har du noe erfaring med denne giveren https://seatronic.no/catalog/product/view/id/14732/s/simrad-totalscan-gjennomgaende-lav-og-hoy-chirp-giver/category/1513/
 10. Hei Er du fornøyd med totalscan giverene ? Har du noen skjerm bilder ?
 11. Hei han skal se bunn ,driver med krepsefiske /Linefiske . Var ikke klar over den var gjennomgående . finnes det noe bilde av den giveren ?
 12. zapp

  XID Blå 7 pins plugg

  Jeg hadde i grunnet avfunnet meg med temp problemet , men etter siste soft oppdatering så begynte tempen å bli mer ustabil . Nå begynner det å bli et aldri så lite irritasjon moment. Navico har vist om dette lenge nå og burde vært ordnet for lenge siden .
 13. zapp

  XID Blå 7 pins plugg

  Hei jeg har en sak gående ang noe temp problemer Nå ber Navico meg om å kutte orange ledning og koble hvit fra giver i stede. Da forsvinner XID om jeg ikke husker feil. Nå påstår Navico at 7 pins pluggen aldri har hatt XiD. Hva gjør jeg.
 14. zapp

  XID Blå 7 pins plugg

  Hei Fikk plutselig ny mail i dag, Ser ut som noen har fortalt noe Du vil trenge svart 9-pin plugg for å få både temperatur og XiD. Jeg sjekker med andre og prøver å finne en god løsning til deg. Jeg kommer tilbake med svar snarest....
 15. zapp

  XID Blå 7 pins plugg

  Hei NÅ kommer navico med denne løsningen for å løse temp problemenet Det strider mot alt jeg har lært de siste årene med XID og chirp giver. Jeg har sendt linken til denne tråden til service i Egersund. Hei. Alternativ1: Koble til hvit ledning, da har du temperatur. Velg "Chirp Medium" som transducer. Alternativ 2: Lag en vippebryter som kobler orange ledning til ved oppstart. Da settes ekkoloddet automatisk til rett svinger type. Slå over vippebryter under bruk, så har du gyldig temperatur.
 16. zapp

  XID Blå 7 pins plugg

  Hei Ja du har svart på mail, men ny service mann i Egersund påstår at 7 pins pluggen ikke har XID
 17. zapp

  XID Blå 7 pins plugg

  Hei ja veldig merkelig .
 18. zapp

  XID Blå 7 pins plugg

  Hei Det er en B175M levert med bare ledning rett blå plugg koblet til . XID er ok. Nå ber de meg koble bort XID . Navico påstår 7 pins pluggen ikke har XID . De ber meg koble bort orange ledning som er XID og koble til hvit i stede .
 19. Oppsett for temp B175M jeg fjernet gen1 og 2 fra nettverket
 20. Ja helt utrolig , løsningen var i grunnen helt enkel for min del
 21. Hei skal prøve og komme med løsningen i morgen
 22. Hei Stor takk til Abbor . Der var temp problemet løst
 23. Har gen 3 .xid viser B175 M og kan velge frekvens mellom 85- 135 Har gen 1 og gen 2 på Ethernet . Samme feil om de ikke er tilkoblet . Har jeg Structurescan koblet til så viser tempen 3 streker , kobler jeg den fra så viser tempen 55 grader Etter soft 7 så er temp helt borte , har og B 60 giver .den viser heller ikke temp lenger på gen 3 .
 24. Hei Har koblet den selv, etter Abbor sitt koblingskjema.