Jump to content
Fiskersiden

don don

Members
 • Posts

  1215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

don don last won the day on February 6 2018

don don had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  de dype skoger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

don don's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

110

Reputation

 1. don don

  Engelsk Abbor

  Det er da man får lyst til å gi opp akkurat det vannet.
 2. Har brukt Sundridge En-tec, en del år nå.Enkel, rimelig heldress med veldig god beveglighet og passform.Dressen er rød, hvit og blå. Vet dog ikke om modellen jeg har finnes lenger. Skikkelig trivelig dress.
 3. Det blir fra tid til annen nevnt at forumet mangler moderatorer og at noen savner det. Greit nok, men forumet har vel aldri vært ryddigere enn det er nå. Svært lite av det som blir skrevet er off topic. Før kunne det jo være helt vilt i perioder.
 4. Jeg bruker korte/ avklipte fingervanter i ull. Det er for min del utelukket å bruke annet materiale enn ull til dette. I tillegg har jeg polvotter hvis jeg skulle begynne å fryse. Vi gjeddemeitere fisker som regel fra soloppgang til solnedgang og da er komfort på isen av største betydning. Andre godsaker på isen kan være meitestol, skikkelig pulk. grill, motorbor, vindskjerm/isfisketelt, gassovn etc. I cant wait.
 5. Føler med deg Aristokraten, det der er vondt, skikkelig vondt.
 6. Jeg tror at med bra innhold blir en blogg like interesannt/ populær som facebook. Det jeg liker best er: 1. Gode diskusjoner der man kan lære noe. 2. Tråder man kan følge over lang tid, enten det er fisket til en person, et byggeprojekt eller et tråd der man jakter på en spesiell fisk etc, etc. 3. Enkle, bra fiskerapporter. Til slutt vil jeg si at FS på ingen måte er avgått med døden selv om festen på mange måter er over. Det som skjer nå minner mer om et nachspiel. Gjør man dette til et kult nachspiel ser jeg ikke bort fra at festen kan ta seg opp igjen.
 7. Det her var NRK på sitt beste og en liten påminnelse om at vi en sjelden gang får litt igjen for lisenspengene. Tviler på at noe annet norsk tv selskap hadde klart å få til dette her. Rune Gokstad var helt suveren i denne rollen, bra levert.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.