don don

Members
 • Content Count

  1215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

don don last won the day on February 6 2018

don don had the most liked content!

Community Reputation

110 Excellent

1 Follower

About don don

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  de dype skoger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. don don

  Engelsk Abbor

  Det er da man får lyst til å gi opp akkurat det vannet.
 2. Har brukt Sundridge En-tec, en del år nå.Enkel, rimelig heldress med veldig god beveglighet og passform.Dressen er rød, hvit og blå. Vet dog ikke om modellen jeg har finnes lenger. Skikkelig trivelig dress.
 3. Det blir fra tid til annen nevnt at forumet mangler moderatorer og at noen savner det. Greit nok, men forumet har vel aldri vært ryddigere enn det er nå. Svært lite av det som blir skrevet er off topic. Før kunne det jo være helt vilt i perioder.
 4. Jeg bruker korte/ avklipte fingervanter i ull. Det er for min del utelukket å bruke annet materiale enn ull til dette. I tillegg har jeg polvotter hvis jeg skulle begynne å fryse. Vi gjeddemeitere fisker som regel fra soloppgang til solnedgang og da er komfort på isen av største betydning. Andre godsaker på isen kan være meitestol, skikkelig pulk. grill, motorbor, vindskjerm/isfisketelt, gassovn etc. I cant wait.
 5. Føler med deg Aristokraten, det der er vondt, skikkelig vondt.
 6. Jeg tror at med bra innhold blir en blogg like interesannt/ populær som facebook. Det jeg liker best er: 1. Gode diskusjoner der man kan lære noe. 2. Tråder man kan følge over lang tid, enten det er fisket til en person, et byggeprojekt eller et tråd der man jakter på en spesiell fisk etc, etc. 3. Enkle, bra fiskerapporter. Til slutt vil jeg si at FS på ingen måte er avgått med døden selv om festen på mange måter er over. Det som skjer nå minner mer om et nachspiel. Gjør man dette til et kult nachspiel ser jeg ikke bort fra at festen kan ta seg opp igjen.
 7. Det her var NRK på sitt beste og en liten påminnelse om at vi en sjelden gang får litt igjen for lisenspengene. Tviler på at noe annet norsk tv selskap hadde klart å få til dette her. Rune Gokstad var helt suveren i denne rollen, bra levert.
 8. Abborvann har bare godt av å bli tynna litt, null problem.
 9. Det eneste som fjerner små gjedder er store gjedder. Å fiske stor gjedde vil med andre ord virke mot sin hensikt. Kampen er uansett tapt, dessverre.
 10. Joda folk blir bitt av gjedde, sjangsen for å bli bitt ligger vel et sted midt imellom det å bli slått ned av lynet eller få en meteorstein i hodet. Jeg er enig i at det er sporty å være med å diskutere, men selve artikkelen var svak.
 11. Det er tydelig at vestlendingene også har lyst på å fiske gjedde. Hvorfor kunne ikke noen utvalgte vann settes av til dette formålet? Må vi drive på denne måten i dette landet? Kan hende jeg er naiv.
 12. don don

  Engelsk Abbor

  Gratulerer med vanvittig fine aborrer, rent ut artig å se så flott fisk! Og, ja, sportsfiske etter stor abbor er på mange måter det råeste som finnes. Det er så mye adrenalin innvolvert at du rett og slett blir alvorlig hekta.
 13. Stemmer, jeg vet også om vann der de setter en grense ved 4 hk bensinmotor.
 14. don don

  Engelsk Abbor

  Utrolig bra kondis på den abboren der gitt, tjukk og fin.