don don

Members
 • Content Count

  1215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by don don

 1. don don

  Engelsk Abbor

  Det er da man får lyst til å gi opp akkurat det vannet.
 2. Har brukt Sundridge En-tec, en del år nå.Enkel, rimelig heldress med veldig god beveglighet og passform.Dressen er rød, hvit og blå. Vet dog ikke om modellen jeg har finnes lenger. Skikkelig trivelig dress.
 3. Det blir fra tid til annen nevnt at forumet mangler moderatorer og at noen savner det. Greit nok, men forumet har vel aldri vært ryddigere enn det er nå. Svært lite av det som blir skrevet er off topic. Før kunne det jo være helt vilt i perioder.
 4. Jeg bruker korte/ avklipte fingervanter i ull. Det er for min del utelukket å bruke annet materiale enn ull til dette. I tillegg har jeg polvotter hvis jeg skulle begynne å fryse. Vi gjeddemeitere fisker som regel fra soloppgang til solnedgang og da er komfort på isen av største betydning. Andre godsaker på isen kan være meitestol, skikkelig pulk. grill, motorbor, vindskjerm/isfisketelt, gassovn etc. I cant wait.
 5. Føler med deg Aristokraten, det der er vondt, skikkelig vondt.
 6. Jeg tror at med bra innhold blir en blogg like interesannt/ populær som facebook. Det jeg liker best er: 1. Gode diskusjoner der man kan lære noe. 2. Tråder man kan følge over lang tid, enten det er fisket til en person, et byggeprojekt eller et tråd der man jakter på en spesiell fisk etc, etc. 3. Enkle, bra fiskerapporter. Til slutt vil jeg si at FS på ingen måte er avgått med døden selv om festen på mange måter er over. Det som skjer nå minner mer om et nachspiel. Gjør man dette til et kult nachspiel ser jeg ikke bort fra at festen kan ta seg opp igjen.
 7. Det her var NRK på sitt beste og en liten påminnelse om at vi en sjelden gang får litt igjen for lisenspengene. Tviler på at noe annet norsk tv selskap hadde klart å få til dette her. Rune Gokstad var helt suveren i denne rollen, bra levert.
 8. Abborvann har bare godt av å bli tynna litt, null problem.
 9. Det eneste som fjerner små gjedder er store gjedder. Å fiske stor gjedde vil med andre ord virke mot sin hensikt. Kampen er uansett tapt, dessverre.
 10. Joda folk blir bitt av gjedde, sjangsen for å bli bitt ligger vel et sted midt imellom det å bli slått ned av lynet eller få en meteorstein i hodet. Jeg er enig i at det er sporty å være med å diskutere, men selve artikkelen var svak.
 11. Det er tydelig at vestlendingene også har lyst på å fiske gjedde. Hvorfor kunne ikke noen utvalgte vann settes av til dette formålet? Må vi drive på denne måten i dette landet? Kan hende jeg er naiv.
 12. don don

  Engelsk Abbor

  Gratulerer med vanvittig fine aborrer, rent ut artig å se så flott fisk! Og, ja, sportsfiske etter stor abbor er på mange måter det råeste som finnes. Det er så mye adrenalin innvolvert at du rett og slett blir alvorlig hekta.
 13. Stemmer, jeg vet også om vann der de setter en grense ved 4 hk bensinmotor.
 14. don don

  Engelsk Abbor

  Utrolig bra kondis på den abboren der gitt, tjukk og fin.
 15. Nja, er vel ikke isfiske nei, men visse fellesnevnere er det jo.
 16. På sommeren, når vi fisker abbor med jigg, bruker vi fluorkarbon fortom. Dette er rett og slett for at ikke gjedda skal stikke avgårde med altfor mange jigger.
 17. don don

  Isfiskedunk

  Hvorfor ikke bruke en stolsekk?
 18. Jeg vet ikke hva jeg skal si om det selesystemet til Erik. Selv vil jeg heller kunne slippe faenskapet hvis jeg er uheldig og går igjennom isen.
 19. Her er det Ole Brum som gjelder: Ja takk, begge deler!
 20. Tja, ser for meg visse problemer med avkroking der gitt, men med et solid gjellegrep burde det vel gå.
 21. Du finner nok ikke så mange her på forumet som har vært i Canada for å fiske gjedde. Drar man til Canada er det for å fiske etter andre ting. De som drar utenlands for å fiske gjedde drar vel helst til Rugen i Tyskland. PS. Ja, også Sverige da, men det var vel ikke en svensketur du tenkte på.
 22. he,he du du gjør ikke mye ugang om du drar opp noen tusenbrødre, nei.
 23. Knekklys, J krok og riktig tilslag er mine two cents. Ser du at det pirker bortpå, senk stangtuppen, stram opp og gjør tilslag med en gang. Ikke sitt å vent på at det skal bite skikkelig. Jeg kjører alltid med glidende nå, men brukte paternoster før og kan vel ikke si at det spiller veldig stor rolle. Agnet jeg bruker er ganske lange makrellstrimler hvor jeg fester kroken mer eller mindre kun i skinnet, slik at den er mest mulig fri. Bytt krok ofte.