Kontorstol

Members
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kontorstol last won the day on September 30 2019

Kontorstol had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Kontorstol

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar. Det er som jeg har fryktet ja. Er det noen andre som har prøvd lykken eller som har forslag til hvor det kan finnes håp?
 2. Det kan også være vanskelig å kaste skjesluker langt pga. mye luftmotstand sammenlignet med vekten. En sildesluk eller kompakt spinner (f.eks Abu Droppen) går ofte mye lengre.
 3. Hei. Er det noe sted i Oslo-marka der man har sjanse på å ta ørret nå i juli? Jeg fisker helst med mark eller spinner, men har også fluestang som kan tas med om det er nødvendig. Gjerne et sted som kan kombineres med en hengekøyetur over natten.
 4. Åmotdammen er veldig tilgjengelig. To dagers gratis parkering ved fotballbanen og en 10 minutters gåtur på grusvei så er man der.
 5. Hehe, takk for svar! Er det noe spesielt tid og sted jeg bør ro for å øke sjansen, og bør jeg egentlig kunne forvente å få noe?
 6. Hei. Jeg har lyst til å ta med dama på en rotur i Bogstadvannet, og da kan jeg ikke ikke prøve meg på dorging samtidig. Men hva bør jeg dorge med for å ha en sjans på ørret?
 7. Takk for svar! Etter litt research så Guideline Hatch II Kit 9' #5 til 1799,- hos XXL ut til å være et greit kjøp, så jeg la inn en bestilling på den. Så nå må jeg begynne å lese meg opp på fluer.
 8. Hei. Jeg gir snart opp å ta ørreten i Oslomarka på spinner og mark, og tenker at det kanskje er på tide å prøve med flue i stedet for. Jeg har aldri fisket med flue, og tenker derfor at det er greit å starte med et ferdig sett med stang, snelle og sene. Er det noen som har et forslag?
 9. Det var ikke akkurat de du lenker til over, men close enough! Tusen takk for hjelpen
 10. Takk for svar! Hvor lenge har angler eksistert? Søkkene ble sist kjøpt før sommeren 2016 i hvert fall. Edit: Jeg kan ikke finne noe eposter fra Angler i hvert fall, så det peker i en annen retning.
 11. Hei. Jeg har tidligere fisket litt flatfisk på sandbunn med reke som agn, og hadde veldig god suksess med noen donut-formede søkker med "vorter" på utsiden som satt seg godt fast i sandbunnen. Jeg har nå lyst til å plukke opp igjen hobbyen, men jeg finner ikke slike søkker noe sted. Jeg mener å huske at jeg kjøpte de fra en norsk nettbutikk, men det kan være at jeg husker feil. Er det noen som vet hva jeg snakker om og hvor de kan finnes?
 12. Hei. Jeg har en haspelsnelle fra Shimano som har gitt tusenvis av kast og hundrevis av fisk de siste åtte årene. Jeg har ikke navnet på den her og nå, men den har bakbrems og kostet rundt 2000kr. Jeg ser ingen grunn til å bytte den ut, og tror den kan holde i åtte år til, men jeg tror det begynner å bli på tide med en service, da blant annet overflaten på lineleggeren (om det er det det heter?) er veldig slitt. Hvem utfører service på Shimano? Bor i Oslo, så fint om jeg slipper å sende den i posten. På forhånd takk.
 13. Hadde en fantastisk tur til Svanfossen i går, men dessverre ble det ingen fisk.
 14. Takk for svarene hittil. Svanfossen blir litt langt uten bil, men en kollega kommer kanskje en tur, og da tar vi nok turen dit. Alene tar jeg sikkert en sykkeltur til Minnesund, men tror jeg også må prøve litt rundt sentrumsområdet pga. at det bare er en kort gåtur.