BusterSCC

Medlemmer
 • Innholdsteller

  111
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

BusterSCC last won the day on November 14 2016

BusterSCC had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

34 Excellent

Om BusterSCC

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag November 3

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bodø
 • Interesser
  Hekta på fisking

Nylige profilbesøk

522 profilvisninger
 1. bare hyggelig !
 2. Blå = dybde+ Svart = dybde – Hvit = temp + Blank = temp jord Brun = ikke i bruk dette på 9 pins xonic plugg..
 3. Ja er enig i det. Ellers så syns jeg også touchen er mer følsom ved kalde fingrer. Jeg har stilt responsen ned 50ms på touch, syns opplevelsen blir bedre da.( 150ms)
 4. Vært ute å testet evo3 9" i dag og kan gi en enkel tilbakemelding.Liker den svært godt. Keypadden er jeg svært fornøyd med da det ofte er litt bevegelse i båten når man krysser fjorden , tror for min del att det nye tastaturet kommer til å bli brukt mye.. blir nok fingermerker på skjerm også men det er morro å se att knapper kommer tilbake. Når man dunker i bølger så er det greit å flytte i kartet med knapper mot touch. Legger også merke til at c-map kjøpt via gofree jobber svært mye raskere. Det lagget endel på evo2 , ble bedre etter noen oppdateringer men nå er det absolutt bra. Liker cmap godt da etter tips fra team colibri om farge på dybdesjattering, bruker det både til navigasjon og fiske. Neste steg blir å teste Sonarchart live med Navionics kortet Evo2 var en god maskin jeg likte godt men kjørte evo2 7" da 9" var lik oppløsning, Evo3 9" virker svært lovende til mitt bruk i allefall
 5. https://www.maritim.no/baystar-compact-hydr-utenb-hc4645#.WGl8iHTsTqA På denne Baystarn står det mål i allefall slik du kan sjekke plass i brønn. Men jeg tror uansett det viktigste er å velge en med tilbakeslagsventiler. Det finnes nok reservedeler/pakninger til di fleste systemer som leveres over disk i Norge.
 6. Det som er "dårlig" med det rimelige Baystar kittene er noe vandring på bullhorn og slangene som følger med er plast og man "terminerer" dem selv. Går fint å få koblingene tett men de er en feilkilde, så kan man bytte ut til skikkelige slanger senere med presset kobling.
 7. Uten tilbakeslagsventil så er det stor fare for att styringen vandrer, jeg ville sett om det var mulig å montere ett Baystar kit , disse har tilbakeslagsventil i styrehjelmen.
 8. Simrad Op50 kan være smart tilbehør i en Go XSE installasjon
 9. Soløyvannet (ørret og røye) , Valnesvatnet (ørret, kart påbegynt av dybdekart.no) , Vatnvatnet (ørret,sø og laks). Disse er enkelt å nå med bil og fisken biter. Ellers er veien opp mot Hamarøy svært spennende . Sjekk også Sundsfjordfjellet.
 10. Flott skrevet! Takk for hyggelig fisketurer i år William
 11. Trykk Safari i menylinjen , velg Valg og deretter fanen Personvern. Her huker du av for "Tillat fra nettsteder jeg besøker" for valget Informasjonskapsler og nettsteddata. Her kan du også slette informasjonskapsler ved å velge "Administrer nettsteddata..."
 12. Jeg har vært fornøyd med Sony sine i den lave prisklassen. Kjører du uten hus på caps. Det er såkalt splashproof så der tåler litt regn uten hus. Vet jo at Gopro 4 er bedre (og 5) men til en rimelig løsning så er Sonyen innenfor hos meg! Har tidligere hatt GoPro 3 Hero Silver. Den slukte batteri så den ble ikke mye nyttig i båten for meg.(Hadde 3 batteri.Ble mer batteri organisering enn fisking, satt på spissen)
 13. Skreien vandrer nok inn i områdene der etter nyttår, i Mars tidene (sikkert før også) burde det være gode muligheter for kveite. Har selv fisket kveite litt lengre sør om Nyksund og mistenker området på denne siden av Vesterålen kan være generelt bra på kveite.
 14. Ja det går greit,har testet 0.38-0.41 og det driver for mye opp i 1.5 knop , Tror det var en Fireline 0.38 jeg hadde som var mer flat en rund og den var kjedelig å holde i nedre vannlag. Nå kommer det jo ofte nye multisener på markedet og det kan godt være noe som funker bedre enn PowerPro men for min del blir det PowerPro neste år også,man blir trygg på det som har fungert Jeg kjøper PowerPro lokalt i Bodø der de spoler på snella med maskin, blir ikke noe "slakke" på trommelen. Er krevende å spole 3-400meter stramt og jevnt på. Har kjørt en 0.24mm 832 Gore og det var overlegent på drift i høy fart , men tålte svært lite kontakt med stein/bunn.
 15. Hei, Har kjørt med Sufix Gore 832 og PowerPro Depth Hunter. Førstevalget mitt til drift / jigg er PowerPro 0.32, liker att den bytter farge hver 10 meter og den har vist seg sterk mot slitasje. Har brukt 0.32mm til den snella jeg bruker mest til 4-500 gram jigger og en snelle med 0.28 til lettere jigger. Bruker 0.90-1.10mm i toppen.