BusterSCC

Medlemmer
 • Innholdsteller

  107
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

BusterSCC last won the day on November 14 2016

BusterSCC had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

31 Excellent

Om BusterSCC

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag November 3

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bodø
 • Interesser
  Hekta på fisking

Nylige profilbesøk

410 profilvisninger
 1. https://www.maritim.no/baystar-compact-hydr-utenb-hc4645#.WGl8iHTsTqA På denne Baystarn står det mål i allefall slik du kan sjekke plass i brønn. Men jeg tror uansett det viktigste er å velge en med tilbakeslagsventiler. Det finnes nok reservedeler/pakninger til di fleste systemer som leveres over disk i Norge.
 2. Det som er "dårlig" med det rimelige Baystar kittene er noe vandring på bullhorn og slangene som følger med er plast og man "terminerer" dem selv. Går fint å få koblingene tett men de er en feilkilde, så kan man bytte ut til skikkelige slanger senere med presset kobling.
 3. Uten tilbakeslagsventil så er det stor fare for att styringen vandrer, jeg ville sett om det var mulig å montere ett Baystar kit , disse har tilbakeslagsventil i styrehjelmen.
 4. Simrad Op50 kan være smart tilbehør i en Go XSE installasjon
 5. Soløyvannet (ørret og røye) , Valnesvatnet (ørret, kart påbegynt av dybdekart.no) , Vatnvatnet (ørret,sø og laks). Disse er enkelt å nå med bil og fisken biter. Ellers er veien opp mot Hamarøy svært spennende . Sjekk også Sundsfjordfjellet.
 6. Flott skrevet! Takk for hyggelig fisketurer i år William
 7. Trykk Safari i menylinjen , velg Valg og deretter fanen Personvern. Her huker du av for "Tillat fra nettsteder jeg besøker" for valget Informasjonskapsler og nettsteddata. Her kan du også slette informasjonskapsler ved å velge "Administrer nettsteddata..."
 8. Jeg har vært fornøyd med Sony sine i den lave prisklassen. Kjører du uten hus på caps. Det er såkalt splashproof så der tåler litt regn uten hus. Vet jo at Gopro 4 er bedre (og 5) men til en rimelig løsning så er Sonyen innenfor hos meg! Har tidligere hatt GoPro 3 Hero Silver. Den slukte batteri så den ble ikke mye nyttig i båten for meg.(Hadde 3 batteri.Ble mer batteri organisering enn fisking, satt på spissen)
 9. Skreien vandrer nok inn i områdene der etter nyttår, i Mars tidene (sikkert før også) burde det være gode muligheter for kveite. Har selv fisket kveite litt lengre sør om Nyksund og mistenker området på denne siden av Vesterålen kan være generelt bra på kveite.
 10. Ja det går greit,har testet 0.38-0.41 og det driver for mye opp i 1.5 knop , Tror det var en Fireline 0.38 jeg hadde som var mer flat en rund og den var kjedelig å holde i nedre vannlag. Nå kommer det jo ofte nye multisener på markedet og det kan godt være noe som funker bedre enn PowerPro men for min del blir det PowerPro neste år også,man blir trygg på det som har fungert Jeg kjøper PowerPro lokalt i Bodø der de spoler på snella med maskin, blir ikke noe "slakke" på trommelen. Er krevende å spole 3-400meter stramt og jevnt på. Har kjørt en 0.24mm 832 Gore og det var overlegent på drift i høy fart , men tålte svært lite kontakt med stein/bunn.
 11. Hei, Har kjørt med Sufix Gore 832 og PowerPro Depth Hunter. Førstevalget mitt til drift / jigg er PowerPro 0.32, liker att den bytter farge hver 10 meter og den har vist seg sterk mot slitasje. Har brukt 0.32mm til den snella jeg bruker mest til 4-500 gram jigger og en snelle med 0.28 til lettere jigger. Bruker 0.90-1.10mm i toppen.
 12. Gratulerer med respektfull kveite fra land!!
 13. Såpass det var ikke akkurat en gla historie. Syns rullene så svært bra ut på nye HSS , men slik jeg husker så går jo akslingen til vippen igjennom en av rullene dere også , det er ikke noe jeg har tenkt som problem før nå. Prøver å nå HSS sine båthengere på nettsiden deres , nå finner jeg kun Bålsta der ?
 14. Godt poeng Colibri! Personlig så syns jeg HSS ser svært bra ut med tanke på prisen. Liker konseptet med mye kjøl-ruller , da føler jeg att båten har det bedre. Men har aldri prøvd å slepe en selv. Studerte HSS på Sjøen for alle ,jeg syns det ser mer velbygd ut en andre i samme pris. Men det spares sikkert en plass på disse også. Hadde jeg vært uten budsjett hadde det vært enkelt å kjøpt en Svela på bakgrunn av gode tilbakemeldinger - men min situasjon er ikke slik
 15. Høres ikke bra ut i det hele tatt. Ble hengeren kontrollert i ettertid ? Jeg ser for meg att byggemetoden gjør att rammen lettere kan bli skjev kontra en som er sveist og med flere avstivere. Hvordan bil slepte du med ? Har kjørt med 2000 kg hengeren til Tysse med last på 600 kg for noen år siden og hadde jeg en svært god snitt fart uten problemer (med så lite last så anser jeg det ikke som en test av hengeren). Syns også denne tråden var svært nyttig da jeg går med samme tanker som trådstarter men har kun siktet meg inn på boggi.