Jump to content
Fiskersiden

LMA

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by LMA

 1. en stor bolt punkterte dekket mitt og den ble flatt mens jeg fisket. igår natt jeg fått en andre hågjel og fem stor krabbe.
 2. Igår var jeg endelig på Bontelabo, med Ølgylt og Lady Knurr. Lady knurr fått en sykkelpumpe og en stor krabbe, eg fått livets første sypike og livets første hai, en hågjel! og en punktert dekk også. jeg også fått en stor krabbe. idags fangst var berggylt, gressgylt, grøngylt og blåstål, alle nye arter! Jahuu! også en makrell, men makreller har jeg fått før. Her sitter jeg på vind og regn fortsett og venter på napp.
 3. eg er 48km fra bergen. må finne en sovepose før jeg fisker. vet ikke hvis jeg vil til bonte eller något annet sted, vindprognosen viser veldig sterk vind.
 4. Tusen takk for tips! Jeg sier her når det er sikkert jeg kommer (nemlig etter jeg har krysset grensen, jeg er ikke helt sikkert hvordan det er til de som har blitt vaksinert 2 gång). Hvis noen vil fiske med meg, det kunne være fint!
 5. Hei! Jeg er på vei til bergen i end av november eller i begynnelse av desember. Jeg kommer med en finskregistrert fårrrd transit, og tenkte å spørre at vet noen hvor kunne jeg parkere den når jeg fisker på bontelabo, eller har noen andre plasser med bedre parkeringsmuligheter? Artene jeg er etter: Allt! Mest håper jeg å få en hågjel eller svarthå, kanskje havmus og havål, men alle arter er velkommen fangst. tenkte att jeg sover in i bilen, eller finner en airbnb eller billig motell.
 6. det var det. ingen skate denne gang, neste år må prøves igen.
 7. Argh, kom igen! skatene slipper meg unna, men alle disse andre tingene klarer å kroke seg!
 8. jeg har fisket bare 15 minutter og fått to torsk og hadde kveite på, den var kanskje 15 kilo, men den tapt.
 9. nei. med glidebomrigg, 1/0-2/0 krok og sei som agn. sluk brukes jeg å få småsei som agn.
 10. annen havsnegle, og en havtestikkelen (ingen aning hva i hælvette er den). ingen skate idag også. imorra er den siste sjans å få en på denne tur, på tirsdag må jeg tilbake til finland.
 11. de er jo ikke skate, men god matfisk allikevel!
 12. snart til kai igen. vennen min ville å klatre på topp av den berg som har fjellheis, tror eg har 5-8 timer å fiske før han er tilbake.
 13. Havet var død, det tok halvannen time å få en småsei som agnfisk, men nordlyset var otroligt fint!
 14. ut igen. kom og si hei hvis du er i nærheten!
 15. ingen skate, men fått dobbel-dobbelhugg sjøstjerna, to på både stanga samtidigt - og en som hadde bare tre arm. fått også en torsk på 1 kilo, men tatt ingen bild, mens 3 jente fra Oslo som var på nordlysjakt tok nok bilder fra fisk og meg. også fått en skalldyr men vet ikke hva kalles det på norsk. Imorra kveld igen, må kjøpe 2 glidebomtakkel fra xxl, min agn snurrer seg på hovedlinen min.
 16. Hurra! de går bort! snart till kaia!
 17. her igen, på høyre fra rema. fish me luck!
 18. ser ut som det er ikke tillatt å fiske på trebrygga venstre fra rema, en gammel mann begynte å rope til oss å gå vekk herfra. de to skip er fremdeles her, må prøve på sørsjeteen eller kræmerkaia.
 19. igjen ingen skate. en fisk tog agnet og løp, men igjen tapt den. det var to store skip på kaia, jeg fisket rett på den metallgjerde høyre fra kaia. imorra igen, kanskje en eller både skip går bort.
 20. Jeg var ut idag. på dagstid 2 fiske spist agnet mitt og dro ut noen meter line fra baitrunnersnellen min, men jeg tror jeg feilt med modhugg, jeg tapt både fisk. prøvd å gå igen nå på natt, men vind er så jævli høy. hvis jeg hadde fanget en skate nå, først måtte jeg dra den opp ifra havet og rett etter ned fra himmelet, skulle ha vært unik drage det. imorra kveld går jeg på remakaia igjen!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.