krishau2803

Members
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

krishau2803 last won the day on January 18 2016

krishau2803 had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

About krishau2803

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/28/2000

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Karmøy
 • Interesser
  Havfiske

Recent Profile Visitors

1192 profile views
 1. Det er ikke 7 mai. Den rette datoen er 30 april Mer info på havfiske.org
 2. Fikk en grei torsk på 8,5kg for noen dager siden. Karmsundet
 3. Noen som vet hva frakten koster på fiskeboden?
 4. Takk for svar! Da kjøper jeg på fiskeboden Gul slange skal være bra på seien har jeg hørt, når det gjelder konkuranser
 5. Noen som vet hvor man kan kjøpe gule selvlysende slanger? Gjerne på nett Har ikke funnet noen butikker som har dette. Tenker ganske tynne slanger som skal brukes under fiske etter sei. Kristian
 6. 17 Januar 2016 ble jeg invitert med på dypvanstur i Ålfjorden. Det var klubbkamerat Mikal Ruud inviterte meg med på tur Det kunne jeg ikke si nei til. Dypvannsutstyret ble pakket ned i bagen, både store og småkrok var med. Nydelig vær denne søndags morgen! Målet var og fiske etter skolest i en skrent på ca 490m dyp (der er det blitt tatt skolest før) Planen var og satse etter skolest 2 timer før full flo og 2 timer på vei ned Laange tackler ble senket ned til bunnen. Fisken bet med en gang vi kom ned, fryktet det var småhai og det var det.. Mye svarthå var på plassen, 3 og 3 kom opp... Kort fortalt gikk alt i dass og vi kjørte vekk fra skolest plassen og satset etter stor brosme Nå fisket i med slep på bunn. Halve og hele makreller ble senket ned mot dypet. Mikal var nede når jeg byttet tackle og han fikk raskt napp! Etter en lang sveiveøkt kom det opp en grei brosme på ca 5 kg Kjøring av småbrosme Like etterpå var jeg nede på bunn, og det tok ikke lange tiden før jeg hadde noe stort på.. Fisken tok agnet, jeg telte sakte til 5 før jeg gav et brukbart tilslag od der satt den! Jeg sveivde sakte fisken opp og den var hissig! Etter 8 minutter sveiving stod linen vannrett ut og vi hørte et plopp/plask der var brosmen oppe, 70 meter fra båten kom fisken sakte men sikkert bort til båten og fisken ble kleppet og kom opp i båten! Denne var 10+ Kanskje ny pers (forrige brosmepersen var 11,1kg) Fant vekten og brosmen skulle veies.. Vekten stoppet på hele 11,38 kg! Ny pers! Årets første 10+ fisk Timene gikk uten noe særlig mer fisk så vi flyttet til en grunnere plass på ca 300m dyp Vente...vente...vente Og der satt den! Eg bra fisk satt på stanga jeg tenkte det var en bra brosme på rundt 10 kg. Etter er lang fight kommer mikal bort med kleppe og venter på at fisken skal kommer opp. Opp kommer det e veldig stor fisk! Den satt på slepet, jeg fikk tak i tacklet og dro en tacklet opp og fikk tak i bommen og fikk hjelp til og kleppe fisken! En smellfeit brosme på 12+ Skikkelig bra fisk! Vi bestemte oss for og dra til land og begynne og vaske båten før det ble mørkt, Jeg var utrolig spent på hvor stor brosmen var! Når vi kom på land fant jeg en stor krok og festet den i taket og fant frem vekten.. Smellfeit! Vekta stoppet på hele 13,85 kg! Specimen og ny pers Kraftig rugg Gode 25kg! med brosme Godt fornøyd med årets første tur på dypt vann!
 7. krishau2803

  Mål 2016

  5 specimen fisker (en til nå) Fisk over 10kg Vinne nc sammenlagt 50 arter Blålange 6+ Topp 3 aibel artskonk Steinbit Vinne tanangerfestivalen (junior)
 8. 1. Sandflyndre (specimen 1003g) 2. Hvitting 3. Sei
 9. Blue Max snellen er grei nok den. Har hatt den i ca et år nå, men sist tur takket den for seg. Jeg har brukt snellen til lett havfiske sammen med en Daiwa 6-12 stang. Bra til lett fiske. Fin til fiske etter bla. Flatfisk, leppefisk, fløy osv..