Jump to content
Fiskersiden

Tønnen

Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tønnen last won the day on November 25 2014

Tønnen had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Tønnen

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/11/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sola
 • Interesser
  Saltvanns-fiske
  Fotball

Recent Profile Visitors

1182 profile views
 1. Ble et forsøk i sentrumstjønna. Abboren var bitevillig, suteren var ikke like ivrig på det jeg hadde å tilby.
 2. Hei, har noen resultatløse, kanskje noe halvhjertede kveldsøkter i Arendals-området etter suteren bak meg. Har stort sett gått i et simpelt glidende bunnmeite oppsett med mais, samt noe Makk-Mais . I utgangspunktet er jeg bare ute etter en ny art, størrelse er mao av mindre betydning. Er det noen som kjenner til tilstanden i feks Tjønna i Tvedestrand, eller har andre forslag til hvor jeg bør rette innsatsen.
 3. Det er definitivt verdt å bruke noen ekstra kroner på et multifilament-fiskesene. De ekstra kronene det skulle koste, sparer du inn med færre sluk- og sene (mono) kjøp.
 4. Hei, er det noen av de norske fiskebutikkene som fører "hook to nylon" pakker av ulike krokstørrelser?
 5. Tønnen

  Harr - Otta

  Hei, om tiden strekker til kunne jeg tenkt meg å prøve å lure opp en harr eller to i nærheten av Otta sentrum. Hvordan er harrfiske her og på denne tiden av året, morgen, dag eller kveld? Tar også gjerne imot tips gjerne om hvilke spinnere eller sluker jeg bør ha med i slukboksen ,
 6. Et artig og lærerikt foredrag av Jonathan Balcombe om fisk. Foredraget har en viss rot i hans bok I hodet på en fisk, alt du ikke visste om våre slektninger under vann, som definitivt skal leses en dag. Noe dårlig lydkvalitet dessverre.
 7. Hvor vanlig er er det å ta sild i Sandebukta, gitt at en har en dag til rådighet for å fiske delvis målrettet?
 8. Tønnen

  Is i Frafjord?

  https://www.instagram.com/explore/tags/frafjord/ Ser ut til å være is. Om den er trygg vet jeg ikke, men det ser ut som om det er enkelte som er ute på isen for å prøve fiskelykken.
 9. Takker for gode tilbakemeldinger. Den turen henger nok på litt på tynn is. Noen som har et tips å dele til en forholdsvis sikker lakeplass (størrelse er som nevnt uten nevneverdig betydning) på sikker is, eventuelt fra land i Oslo-Fetsund området (gjerne på PM)? Fortrinnsvis en plass med brukbare tog- eller bussforbindelser. Jeg har søkt en del på forumet, men føler ikke jeg har funnet noen hot spot akkurat. De fleste trådene begynner også å bli noen år gamle.
 10. Det vil evt. bli en kveldstur etter med laken og steinsmetten som en førsteprioritet (størrelse har ikke betydning), men så mangler jeg også bl.a. harr, gjedde og krøkle. Har aldri vært der, så jeg har null peiling på hva jeg kan forvente av is, isflak, tømmer, strøm, glatte svaberg osv. spesielt med tanke på kuldebølgen den siste uken. Sikkerheten har naturligvis førsteprioritet. Det er ikke om å gjøre å ta tog turen ut, bare for å oppleve et vanskelig og utrygt fiske.
 11. Hei, jeg vurderer å ta en tur til Bingsfoss, for litt artspåfyll iløpet av helgen. Jeg lurer i den forbindelse på om det noen som kjenner til forholdene der nå om dagen, evt har en formening om hva jeg kan forvente av is, vannivå el.? Med andre ord, vil det kunne være fiskbare forhold der fra land etter laka og div. andre arter? Lurer også på hvor tungt bly som må til og om det er pålagt/nødvendig å desinfisere fiskeutstyret?
 12. Hei, er det noen som kjenner til om isen er trygg ved Gilhus, og evt. hvordan fisket. er der om dagen?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.