Tønnen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  143
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Tønnen last won the day on November 25 2014

Tønnen had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

9 Neutral

Om Tønnen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 11. april 1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sola
 • Interesser
  Saltvanns-fiske
  Fotball

Nylige profilbesøk

613 profilvisninger
 • mavi

 1. Tønnen

  Hook to nylon

  Hei, er det noen av de norske fiskebutikkene som fører "hook to nylon" pakker av ulike krokstørrelser?
 2. Tønnen

  Harr - Otta

  Hei, om tiden strekker til kunne jeg tenkt meg å prøve å lure opp en harr eller to i nærheten av Otta sentrum. Hvordan er harrfiske her og på denne tiden av året, morgen, dag eller kveld? Tar også gjerne imot tips gjerne om hvilke spinnere eller sluker jeg bør ha med i slukboksen ,
 3. Tønnen

  Hvilkne fisker er dette???

  Mort, mulig den midterste er en gullbust(?)
 4. Et artig og lærerikt foredrag av Jonathan Balcombe om fisk. Foredraget har en viss rot i hans bok I hodet på en fisk, alt du ikke visste om våre slektninger under vann, som definitivt skal leses en dag. Noe dårlig lydkvalitet dessverre.
 5. Tønnen

  Sandebukta Is forhold 08.01.18

  Hvor vanlig er er det å ta sild i Sandebukta, gitt at en har en dag til rådighet for å fiske delvis målrettet?
 6. Tønnen

  Is i Frafjord?

  https://www.instagram.com/explore/tags/frafjord/ Ser ut til å være is. Om den er trygg vet jeg ikke, men det ser ut som om det er enkelte som er ute på isen for å prøve fiskelykken.
 7. Tønnen

  Forholdene ved Bingsfoss

  Takker for gode tilbakemeldinger. Den turen henger nok på litt på tynn is. Noen som har et tips å dele til en forholdsvis sikker lakeplass (størrelse er som nevnt uten nevneverdig betydning) på sikker is, eventuelt fra land i Oslo-Fetsund området (gjerne på PM)? Fortrinnsvis en plass med brukbare tog- eller bussforbindelser. Jeg har søkt en del på forumet, men føler ikke jeg har funnet noen hot spot akkurat. De fleste trådene begynner også å bli noen år gamle.
 8. Tønnen

  Forholdene ved Bingsfoss

  Det vil evt. bli en kveldstur etter med laken og steinsmetten som en førsteprioritet (størrelse har ikke betydning), men så mangler jeg også bl.a. harr, gjedde og krøkle. Har aldri vært der, så jeg har null peiling på hva jeg kan forvente av is, isflak, tømmer, strøm, glatte svaberg osv. spesielt med tanke på kuldebølgen den siste uken. Sikkerheten har naturligvis førsteprioritet. Det er ikke om å gjøre å ta tog turen ut, bare for å oppleve et vanskelig og utrygt fiske.
 9. Tønnen

  Forholdene ved Bingsfoss

  Hei, jeg vurderer å ta en tur til Bingsfoss, for litt artspåfyll iløpet av helgen. Jeg lurer i den forbindelse på om det noen som kjenner til forholdene der nå om dagen, evt har en formening om hva jeg kan forvente av is, vannivå el.? Med andre ord, vil det kunne være fiskbare forhold der fra land etter laka og div. andre arter? Lurer også på hvor tungt bly som må til og om det er pålagt/nødvendig å desinfisere fiskeutstyret?
 10. Tønnen

  Isstatus Drammensfjorden

  Hei, er det noen som kjenner til om isen er trygg ved Gilhus, og evt. hvordan fisket. er der om dagen?
 11. Tønnen

  Hvilke ferskvannsfisker på vestlandet?

  ørekyte, lagesild
 12. Tønnen

  Gjedde i Bråsteinsvatnet, Sandnes

  https://www.fylkesmannen.no/Rogaland/Miljo-og-klima/Frammande-arter/Funn-av-gjedde-i-vatn-i-Tysvar-og-Sandnes-framande-artar-truar-lokalt-naturmangfald/
 13. Tønnen

  Makrellstørje tatt vest av Molde

  Reportasjen beskriver i korte trekk begrunnelsen for prøvefisket. http://www.imr.no/filarkiv/2016/03/makrellstorja_verdens_storste_tunfisk_er_tilbake_i_norske_farvann.pdf/nn-no
 14. Tønnen

  Sand- eller Leirkutling

  Etuiet til disse små music angel høytalerne, som funker ypperlig som små lett transportable akvarium.
 15. Tønnen

  Sand- eller Leirkutling

  Takk for svar, skal se om jeg ikke kan oppdrive noen bedre bilder. Ser i hindsight at vannet bla er noe grumsete kan sikkert også med fordel vaske music angel karet.