Jump to content
Fiskersiden

mavi

Members
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mavi last won the day on December 27 2015

mavi had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About mavi

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/22/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen, Norway

Recent Profile Visitors

2722 profile views
 1. Har du hørt med Jakt og Friluft? Butikker som selger litt fiskeutstyr og spoler sene bør ha noen en kan få
 2. Det må vurderes. Har jo 7tommeren så rent ekkolodd er absolutt og aktuelt
 3. Har i dag ett Lowrance Elite ti 7 med 50/200-455/800 svingeren. Driver og ser ny båt og kjenner jeg og har litt lyst på en Airmar tm185m. Vil loddet jeg har i dag håndtere denne eller må en opp på hds? Vurderer og om det kan være verdt å gå opp en str og har da ett budsjett på 20k +-litt for lodd og svinger. Vil en Elite ti2 9 med samme svinger være en god løsning eller er feks Hds live 7 eller noe annet en bedre løsning? Driver primært havfiske mellom 80-150m men er nede på 250m og av og til og har vel en plan om å prøve ned i fjorder mot 400m så fint om det er mulig å se bunn
 4. Har pappapermisjon nå og har ei lite ei som trenger å sove en time eller to midt på dagen. Noen som har noen tips om noen fiskeplasser der en kan ha med seg barnevogn? Fisker både med sluk og agn. Kjenner til plasser som Flesland kai etc, men noen som har noen flere tips? Sotra, Askøy, Os osv er alle aktuelt. Har bil så litt avstand er ikke noe problem.
 5. Andøya, Møvik og Flekkerøya huser mange muligheter. Særlig Flekkerøya har jeg fisket en del etter sjøørret på før jeg flyttet motsatt vei av deg for noen år siden.
 6. Ihh til Widerøe sine sider så står det at fiskestenger skal sendes som innsjekket bagasje.
 7. Purefishing som skal ha gjort noe med sidene så han venter visstnok på at det skal komme tilbake i følge Facebook bloggen hans. Skulle egentlig vært klart for 2mnd siden men ttt
 8. Nå aner jeg ikke hvor i landet du holder til men Biltema har disse: https://www.biltema.no/fritid/fiske/bur/hummer-krabbeteine-pro-2000041377 Ikke prøvd akkurat disse, men ser like ut som de jeg fisker med ihvertfall.
 9. Skottevik sine båter er vel kun til gjester? Forøvrig er det området rett ut av campingen der ganske værutsatt, særlig for sørvesten. Nå husker jeg ikke om en kommer gjennom det smale sundet rett sørvest ved båtene med båt for å slippe unna sjøen.
 10. mavi

  Jakten på lysing

  Dagtid eller ettermiddag/kveld?
 11. mavi

  Jakten på lysing

  Dagtid eller ettermiddag/kveld?
 12. mavi

  Jakten på lysing

  Jeg blir og gjerne med på en tur om du har plass til en til
 13. mavi

  Tips

  Jeg bruker mest oppheng med agn. Søkke nederst og to opphengerene over som jeg agner med sild/makrell. Pilk vil også virke vil jeg tippe,
 14. mavi

  Tips

  Vatlestraumen/sotrabroa og Lerøyosen bør være muligheter for fisk over 5 kg, hvertfall lange, torsk og sei i perioder. fanafjorden skal det visstnok være lysing i uten at jeg har truffet den selv.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.