mavi

Members
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mavi last won the day on December 27 2015

mavi had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About mavi

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/22/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen, Norway

Recent Profile Visitors

2389 profile views
 1. Andøya, Møvik og Flekkerøya huser mange muligheter. Særlig Flekkerøya har jeg fisket en del etter sjøørret på før jeg flyttet motsatt vei av deg for noen år siden.
 2. Ihh til Widerøe sine sider så står det at fiskestenger skal sendes som innsjekket bagasje.
 3. Purefishing som skal ha gjort noe med sidene så han venter visstnok på at det skal komme tilbake i følge Facebook bloggen hans. Skulle egentlig vært klart for 2mnd siden men ttt
 4. Nå aner jeg ikke hvor i landet du holder til men Biltema har disse: https://www.biltema.no/fritid/fiske/bur/hummer-krabbeteine-pro-2000041377 Ikke prøvd akkurat disse, men ser like ut som de jeg fisker med ihvertfall.
 5. Skottevik sine båter er vel kun til gjester? Forøvrig er det området rett ut av campingen der ganske værutsatt, særlig for sørvesten. Nå husker jeg ikke om en kommer gjennom det smale sundet rett sørvest ved båtene med båt for å slippe unna sjøen.
 6. mavi

  Jakten på lysing

  Dagtid eller ettermiddag/kveld?
 7. mavi

  Jakten på lysing

  Dagtid eller ettermiddag/kveld?
 8. mavi

  Jakten på lysing

  Jeg blir og gjerne med på en tur om du har plass til en til
 9. mavi

  Tips

  Jeg bruker mest oppheng med agn. Søkke nederst og to opphengerene over som jeg agner med sild/makrell. Pilk vil også virke vil jeg tippe,
 10. mavi

  Tips

  Vatlestraumen/sotrabroa og Lerøyosen bør være muligheter for fisk over 5 kg, hvertfall lange, torsk og sei i perioder. fanafjorden skal det visstnok være lysing i uten at jeg har truffet den selv.
 11. Bedre kontroll og bunnkontakt når snøret står ned syns jeg. Men var ute i helga og hadde 220m snøre ute når det var140-150 m under båten og det gikk helt fint (650g søkke ble for lite) og da kjørte vi 9g for å ha best mulig bunnkontakt. Men bunnen er ganske grei i det området.
 12. Pleide å ha frossenmakrell på fiskebrygga tidligere. Ellers er det ikke helt utenkelig at de kan ha noe sild inne heller
 13. Klarte å klemme en av ringene på haspelstanga i går sånn at den ble oval og keramikken sprakk. Noen som vet om noen i Bergens-området som bytter disse og hva det evt koster?
 14. Noen som kan anbefale ett skrin til shads? Har noen SG på 460g som kunne trengt noe litt mer permanent oppbevaring enn i dag.
 15. Er det noen som har erfaring med Penn Legion Jig stengene? Hvordan er de feks mot Okuma Azores eller Cederos stengene?