Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

mavi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  431
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

mavi last won the day on December 27 2015

mavi had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

7 Neutral

Om mavi

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 22. nov. 1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen, Norway

Nylige profilbesøk

2 036 profilvisninger
 1. mavi

  Tips

  Vatlestraumen/sotrabroa og Lerøyosen bør være muligheter for fisk over 5 kg, hvertfall lange, torsk og sei i perioder. fanafjorden skal det visstnok være lysing i uten at jeg har truffet den selv.
 2. mavi

  Akseptabel avdrift?

  Bedre kontroll og bunnkontakt når snøret står ned syns jeg. Men var ute i helga og hadde 220m snøre ute når det var140-150 m under båten og det gikk helt fint (650g søkke ble for lite) og da kjørte vi 9g for å ha best mulig bunnkontakt. Men bunnen er ganske grei i det området.
 3. mavi

  Kjøp av frossen makrell eller lignende

  Pleide å ha frossenmakrell på fiskebrygga tidligere. Ellers er det ikke helt utenkelig at de kan ha noe sild inne heller
 4. mavi

  Skifte ring på stang

  Klarte å klemme en av ringene på haspelstanga i går sånn at den ble oval og keramikken sprakk. Noen som vet om noen i Bergens-området som bytter disse og hva det evt koster?
 5. mavi

  Skrin til shads

  Noen som kan anbefale ett skrin til shads? Har noen SG på 460g som kunne trengt noe litt mer permanent oppbevaring enn i dag.
 6. mavi

  Penn legion jig

  Er det noen som har erfaring med Penn Legion Jig stengene? Hvordan er de feks mot Okuma Azores eller Cederos stengene?
 7. mavi

  Spøkelsesteiner

  Og gjerne ha en liten dobbe noen meter over teina for å få løftet tauet fra bunnen og.
 8. mavi

  Valg av snelle

  Ville dere tatt med Penn trq300ld eller Shimano tld20 på langefiske? Det skal fiskes på 100-200m
 9. mavi

  Diverse selges

  PeterSL Jeg bor i Bergen jeg og så han kan evt sende sammen så kan vi møtes her i Bergen?
 10. mavi

  Diverse selges

  Tar de jeg
 11. mavi

  Diverse selges

  hvor mye skal du ha for resten av sandeelsene?
 12. mavi

  Gjedden og meg

  Jeg har bruk Lowrance elite 4 og rigget portabelt. Jeg låner en båt og ønsker ikke montere noe fast der. Brukt oppskriften fra cral i denne tråden: https://www.fiskersiden.no/forum/index.php/topic/68625-forslag-til-portabelt-ekkolodd/
 13. mavi

  Sjøørrettgarn Sotranot

  Ikke helt heldig denne... Jeg har sendt mail og oppfordrer flere til å gjøre det samme https://www.facebook.com/sotranot/photos/pcb.1070487079660994/1070486892994346/?type=3
 14. mavi

  Stang til lofotfiske

  Endte med Savage gear stanga for 900kr/stk i går. Har en tekota 600, omoto vs-10, Quantom Cabo Pts20 og en tld20. Tlden er jo en traktor som aldri feiler mens de andre er mindre. Vil de mindre snellene være store nok? Torsk som primært er i fokus på denne turen. Var visst kommet ett svar mens jeg skrev. Tekotaen blir trolig med. Tipper jenter med Caboen og samt Tlden som reserve.
 15. mavi

  Stang til lofotfiske

  http://www.villmarksbutikken.net/Produkter/Fiske/Stenger/Havfiskestenger/Savage-Gear-Nordic-Big-Game-Travel-7 Denne kan og være aktuelt. Da får jeg jo både i pose og sekk. Noen med erfaring med denne?