Jump to content
Fiskersiden

mavi

Members
 • Posts

  452
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

mavi last won the day on August 4

mavi had the most liked content!

About mavi

 • Birthday 11/22/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen, Norway

Recent Profile Visitors

2889 profile views

mavi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jeg har fisket noen ganger fra båt i Hjeltefjorden og fått både lange, lysing, torsk og lyr og utifra det jeg har hørt fra andre skal det være ok med fisk der. Om du skal fiske fra land hadde jeg kanskje heller gått på vestsiden om det er vær til det. Fra båt ville jeg sett sjøen ann og bestemt meg deretter.
 2. mavi

  Gjedde Grimstad

  Gillsvann i Kristiansand har gjedde. I noen måneder til før det skal rotenon behandles. Aner ikke hvor en skal fiske der eller hvordan det er med fiskekort, men sjekk Grønberg sport så får du nok svar.
 3. Dytter stengene nedi en stangbazooka og så inn i takboksen når vi skal på ferie. Fungerer helt utmerket. Med hund+barn på 2 år er det og er andre ting enn stenger i boksen så derfor bruker jeg bazooka og.
 4. mavi

  Fiske

  Svært mye lus i år sånn at tror du vil slite å finne steder med mye fisk. Sjekk reglene til Statsforvalteren før dere drar på tur sånn at dere ikke fisker i fredningssoner. Reglene ble hasteinført i år pga mye lus https://www.statsforvalteren.no/nb/vestland/miljo-og-klima/fiskeforvaltning/innforere-fisketid-i-fredingssoner-i-hordaland/ Ekstraordinær situasjon På grunn av den ekstraordinære situasjonen med mykje prematurt tilbakevandra sjøaure, ser vi trong for å regulere fisket i fredingssonene i Hordaland. Dette for å unngå å auke den potensielt negative effekten lakselus kan få på stammer av sjøaure i Hordaland. Når mykje aure vandrar prematurt tilbake til brakkvassonene, fører det til at ein større mengde aure er lettare tilgjengeleg for fiske. Dette kan òg vere fisk som er sterkt prega, og ikkje vil handtere ytterlegare stress ved fiske og eventuell gjenutsetting bra.
 5. Takker. Blir fint å kunne se både lodd og plotter igjen mens en fisker. Splitt screen på 7tommeren når en stod bak og fiska ble litt lite må jeg innrømme.
 6. Har endelig fått fingeren ut og handla ett S2009 lodd nå jeg og. Så nå er det bare å vente på at det kommer. Som deg skal jeg koble dette sammen med en Lowrance Elite 7ti. Har du en link til det du handla for å koble de sammen i nettverk? Er det så enkelt som denne? Foreløpig blir det bare en HDI 50/200 455/800 svinger, men den skal oppgraderes på sikt.
 7. Har du hørt med Jakt og Friluft? Butikker som selger litt fiskeutstyr og spoler sene bør ha noen en kan få
 8. Det må vurderes. Har jo 7tommeren så rent ekkolodd er absolutt og aktuelt
 9. Har i dag ett Lowrance Elite ti 7 med 50/200-455/800 svingeren. Driver og ser ny båt og kjenner jeg og har litt lyst på en Airmar tm185m. Vil loddet jeg har i dag håndtere denne eller må en opp på hds? Vurderer og om det kan være verdt å gå opp en str og har da ett budsjett på 20k +-litt for lodd og svinger. Vil en Elite ti2 9 med samme svinger være en god løsning eller er feks Hds live 7 eller noe annet en bedre løsning? Driver primært havfiske mellom 80-150m men er nede på 250m og av og til og har vel en plan om å prøve ned i fjorder mot 400m så fint om det er mulig å se bunn og så der.
 10. Har pappapermisjon nå og har ei lite ei som trenger å sove en time eller to midt på dagen. Noen som har noen tips om noen fiskeplasser der en kan ha med seg barnevogn? Fisker både med sluk og agn. Kjenner til plasser som Flesland kai etc, men noen som har noen flere tips? Sotra, Askøy, Os osv er alle aktuelt. Har bil så litt avstand er ikke noe problem.
 11. Andøya, Møvik og Flekkerøya huser mange muligheter. Særlig Flekkerøya har jeg fisket en del etter sjøørret på før jeg flyttet motsatt vei av deg for noen år siden.
 12. Ihh til Widerøe sine sider så står det at fiskestenger skal sendes som innsjekket bagasje.
 13. Purefishing som skal ha gjort noe med sidene så han venter visstnok på at det skal komme tilbake i følge Facebook bloggen hans. Skulle egentlig vært klart for 2mnd siden men ttt
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.