Jump to content
Fiskersiden

scampern

Members
 • Posts

  451
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by scampern

 1. scampern

  Rusten pilk

  Neglelakk var en god ide! Da lurer jeg på om jeg fant på dagens aktivitet etter jobb med ungene
 2. scampern

  Rusten pilk

  Vil en rusten pilk fiske OK om man bytter krok på den eller kaster dere de når fargene falmer?
 3. Hei, Hvis jeg spyler stengene etter hver bruk kan jeg oppbevare de under tak i carporten min (som foreløpig er åpen) eller må de innendørs?
 4. Hei, vil det funke å senke ned to rappala wobblere ned til 20-30 meter på en topp ute på havet med bruk av glidebom? en wobbler på slepet og en opphenger? Må vel være litt drift for at dette skal bli bra men er det noen andre grunner til at dette ikke funker?
 5. Ser ut som det er kysttorsken jeg må prøve på i første omgang fordi jeg hadde glemt jeg må få motoren min til service først... Men da kan jeg jo prøve meg litt etter SØ også så ikke sikkert det er en dum plan
 6. Finns det noe torsk langs land også nå eller er ikke det vits å prøve på?
 7. Hei, ca når har man best mulighet for å komme i kontakt med den havgående torsken hvis man skulle planlagt en fridag?;)
 8. Har lyst til å kjøpe meg noen wobblere for vårssesongen. Tenker å dorge etter lyr/torsk/sei/sjø ørret. Har ikke peiling hva jeg skal se etter. Er det noen her som kan peke meg i riktig rettning? Kan man få noe på wobblere fra biltema ? Hvis jeg skal ha mange ser jeg at det blir svindyrt om jeg bare går for rappala
 9. https://www.skittfiske.no/penn/122940/penn-209-l-w-line-counter Tenkte å ha denne til "gjeste"-stanga mi. Har fått gode omtaler rundt forbi på tross av at den er skitbillig. Noen erfaringer med denne?
 10. Finnes det en kart app eller program man kan planlegge fisketurer på(markere steder man vil prøve) og markere posisjon om man finner en god fiskeplass?( I båt)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.