Jump to content
Fiskersiden

scampern

Members
 • Posts

  451
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1336 profile views

scampern's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Reputation

 1. scampern

  Rusten pilk

  Neglelakk var en god ide! Da lurer jeg på om jeg fant på dagens aktivitet etter jobb med ungene
 2. scampern

  Rusten pilk

  Vil en rusten pilk fiske OK om man bytter krok på den eller kaster dere de når fargene falmer?
 3. Hei, Hvis jeg spyler stengene etter hver bruk kan jeg oppbevare de under tak i carporten min (som foreløpig er åpen) eller må de innendørs?
 4. Hei, vil det funke å senke ned to rappala wobblere ned til 20-30 meter på en topp ute på havet med bruk av glidebom? en wobbler på slepet og en opphenger? Må vel være litt drift for at dette skal bli bra men er det noen andre grunner til at dette ikke funker?
 5. Ser ut som det er kysttorsken jeg må prøve på i første omgang fordi jeg hadde glemt jeg må få motoren min til service først... Men da kan jeg jo prøve meg litt etter SØ også så ikke sikkert det er en dum plan
 6. Finns det noe torsk langs land også nå eller er ikke det vits å prøve på?
 7. Hei, ca når har man best mulighet for å komme i kontakt med den havgående torsken hvis man skulle planlagt en fridag?;)
 8. Har lyst til å kjøpe meg noen wobblere for vårssesongen. Tenker å dorge etter lyr/torsk/sei/sjø ørret. Har ikke peiling hva jeg skal se etter. Er det noen her som kan peke meg i riktig rettning? Kan man få noe på wobblere fra biltema ? Hvis jeg skal ha mange ser jeg at det blir svindyrt om jeg bare går for rappala
 9. scampern

  Makrell

  Hei, hvor lenge kan man tradisjonelt regne med å finne stimer av makrell på sørlandet? Ser jeg mangler agn i frysen og lurer på om det er for sent å prøve seg.
 10. Fra land eller i båt? hva slags redskap? Aldri prøvd der inne. Det må jo prøves:):) TakK!
 11. Hei, vil x antall flyteperler klare å løfte en krok opp fra bunnen hvis kroken er i størrelse 5/0 og har en makrell bit på seg`?
 12. Link ?heheh Ryker snøret som den blir ødelagt underveis?:P
 13. Hadde håpt på stang/snelle for 2000 til sammen Jeg fisker på sørlandet (kristiansand) , 20-120 meter med maks 400 gr lodd/pilk til nå, er det også for tungt for en snelle med snørefører? Fisker ikke ofte nok pga småbarnslivet og da har jeg egentlig lyst til å ha det enklest mulig når jeg drar ut , det var tanken bak en snørerfører. Ingen fare for at pumping av stor fisk vil ta knekken på den, har maks fisk på 4,2 kg til nå
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.