scampern

Medlemmer
 • Innholdsteller

  424
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

10 Good

Om scampern

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

563 profilvisninger
 1. Vurdering fiskested- kart

  Takk:) det gav blod på tann, nå speides kalenderen intenst for å finne neste mulighet jeg kan dra ut dit:)
 2. Vurdering fiskested- kart

  Hei igjen. Da kom jeg meg ut på en av grunnene i går etter en halv dag på jobb. Fisket med Søvik Torsken 400 gram, og der smalt det på en havgående torsk på 4,2 kg Ikke store sakene for de fleste her men ny pers for meg, så det var knallgøy! Torsken tok såvidt jeg skjønte i bakken av toppen. toppen var på 40 meter, så den tok vel ca på 50-60 meters dypt. Den var ganske slank, kan de ha gytt allerede kanskje? Eller taes det fremdeles torsk med rogn osv? Tror jeg må bruke litt mer tid neste gang på å fiske av denne plassen, får veldig ofte fisk der men jeg flytter meg raskt når det blir litt stille.. Legger med ett bilde
 3. Tålmodighet ny fiskeplass?

  Har ikke ekkolodd
 4. Tålmodighet ny fiskeplass?

  Hvor lenge bør jeg prøve en ny plass fra båt før jeg forsøker neste spor, om det er en plass jeg ikke har prøvd før og ikke vet om er bra?
 5. Biltema multifilament

  Blir det slitasje kanskje bare ved vanlig bruk? tenker om man ønsker å slippe å bytte linen ofte? Den nedersten delen er jo beskyttet av mono fortom, enig i det. Jeg tenker jeg ser etter 0,25m da, sånn ca midt i mellom
 6. Biltema multifilament

  På skittfiske anbefalte de meg ikke mindre enn 0,25 mm på fireline mtp på slitasje. Er det litt ulike meninger om hva man trenger der ute kanskje?
 7. Tips til stang og snelle

  Hvor finner jeg denne edge stangen?
 8. Biltema multifilament

  Hvis jeg hadde tenkt 0,20 mm fireline, hva tilsvarer dette? Er tykkelsen nøyaktig? Holder det med foreksempel 10 kg bruddstyrke på 120-150 meter?:)
 9. Biltema multifilament

  Link til Kina braid?;)
 10. Tips til stang og snelle

  Holder den beastmaster stangen til pilker/lodd på 400 gram?
 11. Tips til stang og snelle

  Jeg kan jo sende mail til de og spørre om de kan gi pakkepris på de to kombinasjonene eventuelt:)
 12. Tips til stang og snelle

  Takk for innspill, nå har jeg litt mer å snuse på
 13. Tips til stang og snelle

  https://www.skittfiske.no/penn/198950/penn-havfiskesett-allround-det-optimale-allroundsettet-for-havfiske Hvordan er dette settet? litt dyrere enn jeg hadde tenkt men det så ut som en bra deal for en som ikke har peiling
 14. Tips til stang og snelle

  Jeg har ikke "snøring" .. tenker også det er greit å ha litt ekstra ift slitasje? Er det meningen senen skal byttes ut hvert år for eksempel eller kan man ha den lengre?
 15. Tips til stang og snelle

  Har foreløpig 0,3 mm spiderwire på min snelle. Er kanskje hakket for stort ift type fisk jeg kan komme borti på 50-150 meter på sørlandet?