scampern

Members
 • Content Count

  446
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About scampern

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

1053 profile views
 1. Ser ut som det er kysttorsken jeg må prøve på i første omgang fordi jeg hadde glemt jeg må få motoren min til service først... Men da kan jeg jo prøve meg litt etter SØ også så ikke sikkert det er en dum plan
 2. Finns det noe torsk langs land også nå eller er ikke det vits å prøve på?
 3. Hei, ca når har man best mulighet for å komme i kontakt med den havgående torsken hvis man skulle planlagt en fridag?;)
 4. Har lyst til å kjøpe meg noen wobblere for vårssesongen. Tenker å dorge etter lyr/torsk/sei/sjø ørret. Har ikke peiling hva jeg skal se etter. Er det noen her som kan peke meg i riktig rettning? Kan man få noe på wobblere fra biltema ? Hvis jeg skal ha mange ser jeg at det blir svindyrt om jeg bare går for rappala
 5. scampern

  Makrell

  Hei, hvor lenge kan man tradisjonelt regne med å finne stimer av makrell på sørlandet? Ser jeg mangler agn i frysen og lurer på om det er for sent å prøve seg.
 6. Fra land eller i båt? hva slags redskap? Aldri prøvd der inne. Det må jo prøves:):) TakK!
 7. Hei, vil x antall flyteperler klare å løfte en krok opp fra bunnen hvis kroken er i størrelse 5/0 og har en makrell bit på seg`?
 8. Link ?heheh Ryker snøret som den blir ødelagt underveis?:P
 9. Hadde håpt på stang/snelle for 2000 til sammen Jeg fisker på sørlandet (kristiansand) , 20-120 meter med maks 400 gr lodd/pilk til nå, er det også for tungt for en snelle med snørefører? Fisker ikke ofte nok pga småbarnslivet og da har jeg egentlig lyst til å ha det enklest mulig når jeg drar ut , det var tanken bak en snørerfører. Ingen fare for at pumping av stor fisk vil ta knekken på den, har maks fisk på 4,2 kg til nå
 10. Er det tyngden på loddet som er utfordringen? Eller er det størrelsen på fisken?
 11. Kan jeg spørre hvorfor det selges så mange sneller med snøre-fører om det bare er tull ?:)
 12. Hei, jeg er på utkikk etter kroker i størrelsen 4/0 til 10/0 som skal brukes til konstruksjonen av en bakkeline og agnfiske generelt. Jeg vet linefiske ikke er "sportsfiske" men jeg skal bruke krokene til dette også. Siden jeg har behov for ca 50 kroker i første bestilling ønsker jeg det ikke skal koste "skjorta". Krokene bør være rustfrie , så skal jeg skylle dem etter bruk slik at de holder seg lengre. Kjøpte en bakkeline på nettet med elendige kroker og jeg mistenker fangsten lider som følge av det..
 13. Må kanskje det. Det er dette med å skulle styre snøre med tommelen jeg får "avsmak" av... Og når de med snørefører ikke er duganes så er jeg tilbake til haspel..
 14. 400 gr lodd er det tyngste jeg har prøvd til nå, men virker som stanga tåler litt mer..