Jump to content
Fiskersiden

blackfish13

Members
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

blackfish13 last won the day on May 30 2014

blackfish13 had the most liked content!

About blackfish13

 • Birthday 01/06/1998

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Åkrehamn, Karmøy, Rogaland
 • Interesser
  Artsfiske og Havfiske

Recent Profile Visitors

2203 profile views

blackfish13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

 1. Tusen takk for svar. Får se om jeg kikker litt etter nye lod med sender da eller noe sånt. Eller om jeg kanskje bare lar det ligge.
 2. Suverent sett det vil jeg si Stor fornøyd selv med Beastmasteren min og Penn Squall. Har kompiser som bruker Fathom 2 Speed å virker helt ypperlig, vurderer sterkt en slik selv til dypet.
 3. Hei! Jeg har et Humminbird ekkolodd av typen 535 med Humminbird MS M festebrakett. Jeg har da 2 noen spørsmål angående dette loddet. Det første er at jeg med en feil har klart å fått en kortslutning på strømkabelen som jeg prøvde å fikse med å teipe kabelen noe som ikke virket og resulterte i at ekkoloddet datt ut og inn flere ganger som da til slutt klikket og bare bjunte å blinke i steden for å skru seg helt på. Testet loddet på en kompis sin båt med same festebrakket og der virket det heller ikke kun blinket noe det har gjort før, så regner med det er noe gale med selve loddet. Noe kjent problem som går an å få fikset? Hvis dette har seg sånn å ikke er mulig å få fikset så ønsker jeg og kanskje hivet inn noen kroner på å kjøpet nytt lodd på samme sender og brakket for å spare penger, orker ikke bruke mye penger når jeg stort sett brukte dette loddet for å finne dybder og så noelunne stryktrur når jeg satte hummer og krabbeteiner. Noen som har erfaringen med noe brukende til en liten sum penger? Jeg så litt på ebay en Humminbird KVD 698ci HD Combo. Hadde dette kanskje vært greit siden det har innebygget GPS til kartplotter noe som er hendig da jeg slepper å bruke mobilen å har lodd og dybde side ved side. Men fungerer dette på min Humminbird MS M brakket som skittfiske sier "passer de fleste instrumentene av nyere dato i 300, 500, 600 og 700 serien (ikke 700 HD farge instrumenter)" betyr dette at det fungerer på den nevnte siden den ikke er 700 HD eller fungerer ikke denne på denne braketten pga den er HD eller pga den er combi med kartplotter? Tusen takk på forhånd til all innspill, jeg setter pris på alt men hovedprinsipper er å slippe å betale mer enn 1 tusen lapp helst mindre med tanke på det er en liten båt jeg snart skal bytte ut og blir brukt stort sett bare til teiner.
 4. Hei! Reiser til Mallorca, nermere bestemt Cala Ratjada fra 27. april til 5. Mai. Noen som har tips angående hvilket som helst fisket? Må jeg ha fiskekort uansett hvor og hvordan jeg fisker? Håpet var å klare å sanke noen arter samme hvilke det måtte være, kan være noen små stillige fisker eller hva som helst. Ser det også er guidet tur ut med båt å fiske. Men finner enten kun det å være med og se på fiskere dra garn og lignende eller "Big Game Fishing" som er utrolig dyrt sånn 4000-5000kr for en liten tur. For all del er nok kjekt det, men heller en annen gang når jeg faktisk reiser for å fiske. Setter pris på alle tips og råd
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.