Audiosan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 198
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  16

Audiosan last won the day on February 18

Audiosan had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

188 Excellent

Om Audiosan

 • Rang
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Frednings sone trumfer 100 meter regelen ja. Når det kommer til varighet av frednings sone tid, så varierer dette. Dette er lokale bestemmelser som skreddersys for den enkelte plass.
 2. hvis den er lagret kjølig og mørkt er nok ikke alderen for mye problemer.
 3. 7000 i farge blå høres ut som Electric blue (om det da ikke er en gammel modell). Den er vel den absolutt billigste 7000 snella på markedet. Du får den til 799,- på XXL. Fra 499,- til 599,- på tilbud.
 4. Oi. ser nå at det var en annen du tenkte på Volcom Den jeg tenkte på er en 25kg vekt
 5. Selv har jeg brukt en biltema vekt nå siden 2013. Den er meget lik Lawson vekta Volcom snakker om i utseende og specs. Den har sjokkerende nok fungert smertefritt i 4 år nå. Og veier fremdeles like nøyaktig. Tror jeg betalte 139kr den gangen Men kan ikke si at den går under kategorien liten da.
 6. Selv kyvannet er isdekt enda. Så tviler da på at noen vann i bymarka er åpen.
 7. Støtte den. Det jeg har hørt om kveita. så jakter den på grunna og fordøyer på dypet. under fordøying på dypet så får du den ikke til å bite. Så at den er tom når den biter gir mye mening.
 8. abbor. Når va sist gang du brukte en original butikk kjøpt multiplikator da? Bør kanskje tilføye at de snellene er med ettermonterte "trim" deler spesifikt for å få ned vekt og friksjon kanskje. det er vel tross alt brukt en 5000 på dette også Når alt kommer til alt, så er det fint liten sannsynlighet for at vedkommende kan kaste i nærheten samme distanse med en multiplikator som med en haspel. Multiplikator krever mye trening. Og til lett fiske med tynt snøre, så er det fysisk umulig å få lavere friksjon på multiplikator enn på haspel. På tungt fiske så er det mulig. Med MYE trening og en godt kjent tommel brems og mange tusen i aftermarked deler. også har vi det med fuglereir da. DET er jo en sikker spoiler for en i startfasen. Og der er ikke så mye snakk om , om det skjer. men mer NÅR
 9. Garmin Echomap levers både som DV(CV) og SV i 7" utgave. Echomap 7SV uten svinger ligger på rundt 7400.-.
 10. Får også Ultegra i 3000 størrelse med 6.0:1 utveksling. Men har aldri prøvd verken Ultegra eller Nasci. Technium har jeg selv og er strålende fornøyd med denne. gode kaste egenskaper og en silkemyk og jevn brems.
 11. 1000 størrelse og 5000 størrelse er lett å få tak i. Og 4000 størrelse i tillegg av Technium. Men 2500 er det verre med av både Aernos og Technium. Sahara har tatt over for Exage. Nasci har tatt over for Aernos og Ultegra har tatt over for Technium.
 12. 2500 er en fin størrelse for det fiske. Men vet ikke helt om Aernos er den snella jeg vil anbefale. Siden den er utgått og omtrent umulig å få tak i. Samme gjelder også Technium dessverre. denne er hakket bedre enn Aernos. Pr dags dato så har Baardsen.no Technium 2500 til 1500. Utenom det har jeg ikke sett den i 2500 størrelse noen plass. Av årets nye sneller som har erstattet Aernos, Technium og Exage så er det vel ikke mange som har fått noen erfaringer med disse enda.
 13. Jeg har brukt både dobbel og enkel Albright. Dobbel er bare dobbelt så vanskelig å få til rett og føler ikke at den er noe sterkere. kanskje over tid. Men fortommen skal da uansett byttes ofte. Det som er viktig i tillegg til det Aurejeger nevner, er når du skal stramme knuten. hold godt i BEGGE endene av hvert snøre når du strammer den først. Deretter strammer du godt til uten å dra til stubbene. Vis du dropper den første delen her, så vil løkken dra seg igjennom surringene. Selv bruker jeg nå enkel Albright med 10 surringer. og med 0.18 braid og 0.42 mono fortom, så ryker fortommen før knuten svikter.
 14. Ja nå selger de ut siste rest til reduserte priser ja. Men det er fordi Technium nå er utgått og arvtageren er kommet på lager. Ikke har de 2500 størrelsen lengre heller. Den gikk de tom for i fjor
 15. Technium til 1000?? Ikke mye vanlig det nei. veil pris lå på 2500,- for de. En vanlig pris lå på ca 2000,-. Jeg kjøpte min Technium til 1000,-. Men det var Black Friday tilbud. og Stradic ligger vel normalt rundt 2500,-. Technium er nå utgått, og det er vel også Rarenium. Ellers er jeg enig i at Technium er en mye bedre snelle enn Exage. Men Exage er slett ingen dårlig snelle. Til prisen er den fantastisk.