Audiosan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 178
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  16

Audiosan last won the day on February 18

Audiosan had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

178 Excellent

Om Audiosan

 • Rang
  Aktivt medlem
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Bruddstyrken i USA regnes i knuten (den verst tenkelige). Mens bruddstyrken i Norge er den faktiske testede bruddstyrken i selve snøret.
 2. Å komme under MVA grensen ved handel fra USA skal mye til. Og om du skulle gjøre det, så blir varen dyrere enn hva den hadde kostet i Norge. Siden du da betaler 3x kjøpesummen i frakt.
 3. Ved kjøp av relativt lette og små produkter (som fiskeutstyr gjerne er) så kan du velge flyfrakt med jetcarrier uten at det blir fryktelig dyrt. Men tunge og/eller store pakker bør sendes med båtfrakt for å ikke bli for dyrt.
 4. Hvor i all verden ser du dette? De er i alle fall ikke utgående i følge Elbe Nordmark sine sider.
 5. Filmkvaliteten kan være okei på et billig kamera, for all del. Så lenge kameraet står helt stille. med kameraet i bevegelse så er saken en helt annen. Der har du den store forskjellen på et godt kamera og et billig mikkmakk kamera.
 6. Man får actionkamera til 200kr i Norge også. Men noe godt resultat kan man ikke forvente av billig kamera uansett hvor de kjøpes.
 7. Tror heller det store spørsmålet er: Hvem har likt innlegget
 8. http://www.biltema.no/no/Bil---MC/MC/Snoscooter/Slede-2000033647/ Rimeligere tror jeg ikke du finner
 9. Samme eller høyere priser enn i Norge der gitt.
 10. Veil. pris på snella i Norge er 4000,-. Men vil nok være mulig å få tak i denne for rundt 3000,-. Og kanskje ned i 2000,- på tilbud. Fra den linken din, så kommer en 2500 størrelse seg på 1967,- inkl frakt, moms og fortollingsgebyr.
 11. Hmmm. Bør kanskje testes ut takker for tips
 12. Får vel undersøke plassen litt nærmere til sommeren når jeg skal utover igjen
 13. Jeg tenkte å teste ut det gamle fergeleiet. men så at det var sperret av og tatt i bruk som lagring av en eller annen.
 14. Asle. jeg la også merke til den ufattelig jevne bremsen. Der P4 serien gjerne krever et lite rykk i starten, der er Technium silkemyk fra første drag. og kastemessig er den en kastemaskin langt utover hva en snelle i P4 serien er. Tenker jeg vant minst 6-8 meter i forhold til Exage. Personlig bruker jeg kun kina braid. Og jeg kan til dags dato ikke klage på kaste lengden med disse.
 15. Jeg hadde også forståelsen av at Aernos og Technium var ganske like. Men nå etter å testet Technium litt, så er dette i en helt annen klasse enn hva P4 serien er. Jeg har dog ikke testet opp mot Aernos. Men opp mot Exage (begge disse er fra P4 serien). Og distansen der er enorm. Exage, som er en veldig god snelle til en rimelig pris, kjennes ut som søppel i forhold til Technium.