Jump to content
Fiskersiden

Audiosan

Members
 • Posts

  1280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Audiosan

 1. Jeg er også godt fornøyd med Okuma. Men det er Shimano som er favoritt. DAM har også en del spennende sneller.
 2. Selv har jeg et portabelt Striker 5 med 2 stk 7,2Ah blybatteri fra Biltema. Og her har jeg aldri opplevd å gå tom for strøm. Men på en helge tur så lader jeg opp i løpet av natta.
 3. Kan være greit å si meninger som meninger. og ikke underbygge de med ting som ikke har noe med virkeligheten å gjøre. da blir gjerne folk provosert. slik du skrev ting i starten var virkelig provoserende for en hel del av brukerne her vil jeg tro. Og erik er slett ikke av den typen som går løs på andre brukere helt uten grunn. Han er en av de mere erfarne og en av de med veldig mye kunnskap her.
 4. En snelle i 2500 størrelse burde passe fint til det.
 5. veeel. Nasci er topmoddelen i serien der. Sahara er mellom modellen. og ultegra er serien over.
 6. Det kan ha noe med ømfintlighet på instrumentene å gjøre.
 7. håndbagasje er max 50cm. hvor 4 kantede de er på det skal jeg ikke uttale meg om.
 8. Men det er vanskelig for en butikkansatt å vite. Så det er temmelig håpløst å reklamere på slike ting. bestill heller kinabraid heretter. men er greit å ha ekstra liggende siden det gjerne tar 3 uker å få det. https://www.ebay.co.uk/sch/Braided-Line/179966/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=agepochfishing-uk
 9. Ja kinabraiden er fantastisk god. veldig god bruddstyrke, og slitasjestyrken på voksen er minst like god som fireline og andre dyre snører. og med en prislapp på ca70kr for 300 meter så er det en god deal
 10. Det er nok det. for det er omtrent umulig å se på snøret om det er produktfeil eller brukerfeil.
 11. Det er nok svakhet i snøret. Jeg har selv opplevd av helt nytt fireline snøre har røket veldig lett uten at det ligger noe grunn for det. Etter dette byttet jeg til kinabraid på alle 21 snellene mine og har i ettertid ALDRI hadd et brudd på noen av de.
 12. Personlig ville jeg da heller lagt de ekstra pengene i snelle Sahara er nok en grei snelle. Jeg har selv forgjengeren til den, Exage. Men har oppgradert til Technium, som er forgjengeren til Ultegra. Shimano Nasci er også et alternativ.
 13. Det spørs nok litt hvor viktig transporttuben er for deg. 5 delt vs 3 delt er ikke så stor differanse på transportlengde om vi snakker om 7-8 fot stenger. Om fisket ditt gjenspeiles i nicket ditt, så er det ikke verdt å gå opp til Beastmaster rent stangmessig i alle fall.
 14. Hva med en Shimano Beastmaster S.T.C 11' 20-50g? denne er 5 delt og en utrolig god stang å bruke til ditt bruk. kombinert med en Ultegra 4000 vil du få et meget godt sett. Jeg bruker selv samme stang, men med Technium 4000 snelle. det er forgjengeren til Ultegra.
 15. Det er jo litt forskjell på en gitt fiskebestand i et ferskvann og vandrefisk i elv. At fettfinnefisk behandles mer som gull enn andre arter er jo ikke ukjent. Og f.eks gjedde er jo ikke mye velkommen noen plass. Hvorfor det blir fiskeforbud i stedet for C&R i gytetid er vel ikke så himla vanskelig å forstå vil jeg tru. Grunn nr1: resursene som kreves for å følge opp dette. Grunn nr2: risiko. det finnes ingen god eller medium sikkerhet for at en fisk overlever C&R. Når man tar i betrakning at ytterst få av de som fisker i ferskvann i hele tatt har noe begrep om hvordan de skal behandle fisk under C&R fiske. Og så har du uheldig kroking i tillegg. Når det er sagt, så må jeg si meg enig i at laksefiske og sjøørretfiske i elv burde vært totalt stengt, i alle fall i alle de norske elvene der det står så dårlig til. Men i stedet så legges det inn restriksjoner på restriksjoner som halvparten av de som fisker driter en lang marsj i. Kun for at de ikke skal tape pengene de drar inn på laksefiske. Så da ser man klart og tydelig hva som er viktigst.
 16. Eller bare droppe Ambassadeur 7000 og heller gå for denne: https://www.skittfiske.no/lawson/198497/lawson-asb-t2-7000-kastelengder-du-bare-har-drømt-om
 17. Jeg har selv Cortez 12. Og den er ikke spesielt stor. eller tung. så ingen grunn for å gå for noe mindre. Jeg har omtrent 450 meter 0.32 kina braid på min.
 18. Jeg vil også anbefale deg en 2500 størrelse. den har langt bedre sørekapasitet. en hel del større (så du slipper at bøylen slår deg over fingrene når du sveiver. noe som ofte er et problem med 1000 størrelsene). en Shimano Nasci eller Ultegra burde passe fint. av snøre ville jeg brukt braid med mono fortom på en spole, og monosnøre på reserve spolen til bruk i f.eks elv der det er mye stein. Personlig bruker jeg 0.14 kina braid på sneller i denne størrelsen. Eller 0.24 berkley mono snøre.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.