Jump to content
Fiskersiden

Mortendur

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

866 profile views
 • TT

Mortendur's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Tusen takk for god hjelp igjen! Da blir det plasseringsbytte.
 2. Jeg trodde det var dumt å montere på venstre side av akterspeilet pga av støy fra motor?
 3. Mårnsann godtfolk. Har kjøpt meg en 83/200 giver til min Hook Reveal 7. Men har fra før en tripleshot giver. Tenkte å ha den stående i tillegg for bruk i grunne viker osv. Ser følgende plassering ok ut i så fall?
 4. Kjører vanligvis ikke høyt overflatefilter. Og stort sett liggi på 15+ i ping. Men restarta og prøvde litt forskjellig i helga da jeg syns det var rart med så manko på buer der jeg vet det er fisk. For tredje turen på rad. (Får fisk altså). Så det funker jo forsåvidt til sitt bruk, bare kan irritere meg over at jeg tror noe ikke funker som det skal. Uansett takk for at du svarer såpass forståelig for oss som fortsatt er nybegynnere. Jeg får prøve igjen et par turer, før jeg bytter giver til neste år.
 5. Tusen takk for svar igjen, Erik. Tripleshot skal definitivt byttes ut neste sesong. Men har fungert bra til nå, på mindre dybder. Jeg er relativt sikker på at den står ganske rett, men den kan vel muligens ha falt litt under frakt. Skal dobbeltsjekke. Men er det en mulighet for at den kan ha blitt ødelagt, at den ved dårlig kobling eller lignende. Ikke leser like godt av "myke" masser. Beklager hvis spørsmålet er dumt, og takker ærbødigst for svar.
 6. Jeg har et Lowrance Hook Reveal 7 med en tripleshot svinger. De siste turene har det dukket opp mer støy, og _ingen_ buer som indikerer fisk. Bunnen leses derimot fortsatt bra. Jeg har ikke bytta på innstillinger eller plassering av giver. Men merker en markant endring. Er det en sjanse for at det er dårlig signal på grunn av kabel e.l? Evt om givern har fått seg en trøkk? Ville bunnen blitt lest godt, om noe var i veien med svingeren? Takker for svar
 7. Heisann. Kjøpt meg ny abu garcia revo x til litt tyngre gjeddefiske. Får markant flere backlash enn på andre multiplikatorer jeg har brukt. Legger også merke til at line guiden ikke går ut når man kaster ut. Altså fra høyre til venstre i takt med senen som slipper ut. Det gjør den på andre multisneller jeg har hatt. Det er eneste "feilen" jeg finner, da utgivelse av sene dermed vil bli ujevn, og større sjanse for vacklash. Den ser hel og grei ut da jeg åpner opp inni. Noen med lignende snelle som kan fortelle meg om denne skal bevege seg på utkast også? Går fint på innsveiv. Litt kronglete forklart, men håper på hjelp
 8. Tusen takk for svar. Da spørs det nok om jeg skal gjøre et lite prishopp opp!
 9. Hei Erik! Det er Sonar G2 det er snakk om. Med XNT 9 20 T giver
 10. Hei sveis. Jeg har fått et Humminbird Helix 5 i gave, men jeg vurderer å bytte i et lowrance hook reveal 5. Skal brukes i en plastjolle etter gjedde i all hovedsak, men også noen turer på Mjøsa. Håper noen kan komme med noen pluss, og eller minus ved disse? Sliter litt med å finne vesentlige forskjeller for mitt bruk. Tusen takk på forhånd.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.