TT

Members
 • Content Count

  892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

TT last won the day on September 14

TT had the most liked content!

Community Reputation

324 Excellent

1 Follower

About TT

 • Rank
  Ivrig bruker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm, bare snaue 24 år hos meg ...
 2. Men en forbedring kan det jo knapt kalles ....
 3. Er det flere som opplever at forumet har endret utseende og funksjonalitet? Hos meg er en rekke funksjoner borte, og forumet ser annerledes ut.
 4. Dette er selvsagt fullt forståelig. Det gjør bare jobben litt verre for oss som liker å innbille oss at vi kan kjenne igjen ethvert vann på det sentrale Østlandet ....
 5. Jeg drar kjensel på Asker-idyllen. Litt overrasket over at du ikke fikk noe der, men det var kanskje mer tasting enn kasting? Vann 2 - har du maskert bildene, eller er de bare litt «rare»?
 6. Det er ikke akkurat lett å drive fjernhjelp i fluekasting, men er av de mest vanlig feilene nye kastene gjør, er å ikke vente til snøret strekker seg ut bak og foran før stanga trekkes igjen. Det skal være en ganske markert pause. Prøv å se bakover når du kaster, og ikke dra frem igjen før snøret har strukket seg ut. Ev kan du prøve en rytme 1 - 2 - 3 - 4, der 1 er baksleng 3 er framsleng og 2 og 4 er pauser.
 7. Forumet gikk i dvale, så litt sein respons her. Svigers bor i Tønsberg. Mulig vi skal nedover i høstferien. Hytta i Sverige er jo no-go. Om jeg får fri på dagtid, hører du fra meg. Ellers sniker jeg meg ut på sjøørretjakt i kveldstimene ..
 8. Jeg har en vag ide om at skjermen min av en eller annen grunn hadde minimum lysstyrke engang, og at jeg først trodde det var skrudd av. Når man ikke ser skjermen og ikke husker alle «kommandoene» kan det være litt køddent å få lyset opp igjen. Ellers kan det høres ut som en dårlig kontakt, men om du hadde strøm på Dragon’en og de har samme strømkilde, kan vel mye utelukkes.
 9. Om bremsen vil holde, kommer jo an på snella, størrelsen på fisken og størrelsen på elva. Det skal vel endel til om det blir det svake punktet. Mange laksefiskere, særlig markfiskere, foretrekker mono. Det finnes vel også elver der multi er forbudt. Selv har jeg fisket laks med multi (med monofortom), og synes det funker fint. Man får en veldig bra kontakt med bunnen. Skal du bedrive tungt markfiske med søkker på kanskje 100 gram, i store elver, blir kanskje en snelle i str 3000 litt spinkel. Men skal du kaste med sluk/wobbler/spinner i mindre elver bør set funke fint.
 10. Grattis med fangst! Jeg var som du kanskje vet, en tur på Mølen i sommer, og kan virkelig skrive under på at det kan blåse der!
 11. Hæ, har du en bil som ikke kan ha taklast? Jeg kjører en MB Viano lang utgave, men hadde likevel to (!) takbokser og et Thule easybase lastestativ på hengerfeste på årets Norges-ferie ....
 12. Bølger var det første jeg tenkte på også, da jeg så denne prammen. Nå har jo Erik en blikkboks til, men om man bare skal ha en, ville i alle fall jeg vurdert en med V-bunn.
 13. Jeg har en Bergans 130 liter. Husker aldri om det er Alpinist eller Viking.
 14. Når jeg bruker (stor) tursekk, benytter jeg den ene sidelomma som fiskeveske. Den kan tas av og bæres som en skulderveske, og er stor nok til det fiskeutstyret som skal bæres med (egentlig er den for stor, for sekken bli alltid alt for tung ….)
 15. Det er klart du kan ankre en packraft. Det er ikke store ankeret du trenger. For å slippe å bære med deg noe med vekt, kan du bruke en snor og finne en egnet stein ved ankomst. Jeg vil sterkt anbefale å velge en packraft med spruttrekk. Det drypper en del fra åren, og man blir garantert våt uten trekk. Dessuten er trekket både perfekt avkrokningsmatte og linekurv. Jeg ville også valg en litt større packraft, slik at du har plass til litt utstyr foran beina. Jeg fisker litt med flue fra packraft, særlig på forsommeren når det klekker som verst. Packraften har virkelig løftet