Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

TT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  418
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  32

TT last won the day on September 2

TT had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

171 Excellent

Om TT

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg sier jeg har en «viss sympati», jeg støtter det ikke. Regelen er utformet slik at bevistekniske årsaker, men se reeelle hensynene som begrunner regelen, gjør seg egentlig ikke gjeldende om noen under ellers lovlig fiske kommer i skade for å få en ulovlig fisk som ikke kan settes ut levende. Derfor vil jeg også ha en «viss sympati» med den som under nevnte omstendigheter tar med seg en undermåls laks hjem og spiser den. En annen ting er at disse fiskergutta ikke virker veldig smarte. Om du vet du gjør noe ulovlig, så ikke gå ut i riksdekkende media med det. Men det kan virke som de tror det bare er salgsforbud på fisken. Fiskeridirektoratet er jo nesten nødt til å reagere etter dette oppslaget ...
 2. Regelbrudd er det definitiv. Om fisken var dau da den kom opp, kan man likevel ha en viss sympati med handlingen. Nå står det at fisken ble tatt i not. Om det tilsier at den burde ha vært i live, får andre spekulere i, jeg har ikke peiling ...
 3. Dette er regulert i forskrift.
 4. TT

  Min fineste ørret på lang tid :)

  Grattis! Halvkilos på sentrale Østlandet (?) er jo fint!
 5. TT

  Kystmeite i Harstad

  Ja, jeg ser den. Men jeg fikk inntrykk av at han helst ikke ville bruke makrell, men tok den som en nødløsning. Mange mener vel makrell er bedre agn enn sei, da makrellen lukter mer.
 6. TT

  Kystmeite i Harstad

  Grattis! Kul rapport og fine bilder! To spørsmål: - Hvorfor bruker du ikke makrell som agn? - Og gjelder dette prinsippet for fremtiden også?
 7. TT

  Alternativer båt 5 meter og alu?

  Nå er det jo for så vidt fint at sjøer som kanskje ikke er de mest interessante sportsfiskemålene, gjøres interessante gjennom konkurranser. Men det er klart, en og annen fisk bør man jo få for ikke å miste motet ... Storsjøen i Odalen er kanskje en kandidat?
 8. TT

  Alternativer båt 5 meter og alu?

  Jeg har noen vage minner om noen heller traurige isfiskekonkurransen på Hurdalsjøen ... Om jeg får meg en flyttbar farkost, skal jeg jaggu vurdere å bli med neste år. Man lever jo i den troen at alle med en Snoopy-stang og en jigg kan fiske abbor.
 9. TT

  Alternativer båt 5 meter og alu?

  ... så de 200 kg med abbor ble sluppet ut igjen?
 10. Kul film! Samtidig kjenner jeg at den stikker litt, for jeg er oppvokst noe steinkast unna Lysaker, og fisket i perioder ganske intenst i Lysakerfjorden og Snarøya. Men jeg har aldri sett snurten av havabbor ...
 11. TT

  Kystmeite i Harstad

  Grattis! Da venter vi spent på bilder av (stor-) fisk!
 12. TT

  Leie mindre båt i Kristiansand

  Et kjapt søk ga i alle fall denne: http://skottevik.no/fasiliteter/robater/
 13. TT

  Leie mindre båt i Kristiansand

  Kjapt kontrollspørsmål: du er altså født etter 1980? Vi gamlinger trenger nemlig ikke båtførerbevis ...
 14. TT

  Tetter hull i stangarsenalet

  Det er rart med slike hull i arsenalet. De begynner som små, umerkelige sprekker. Men før en vet ordet av det er de store, gapende hull det er helt uforsvarlig å ikke gjøre noe med!
 15. Det ble en liten tur på fjorden i dag. Fikk ikke fisk, og så ikke noe heller. Men med en 3 åring og en 6 åring som mateoser, blir ikke fisket veldig intenst ... Men jeg fikk i alle fall testa ekkoloddet litt. Sammenlignet med Hook’en jeg har i Sverige, må jeg si berøringsskjerm er utrolig enkelt. Man endrer innstillinger utrolig mye kjappere med denne. På den andre siden er 5 tommer temmelig mye mindre enn 7 ... Jeg skulle gjerne brukt mye mer tid på å putre rundt å lett etter noe interessant, men når barna vil på land for å spise is, må man bare adlyde ... Det mest interresante jeg observerte i dag var blysøkket. Men for en fersking gir det i seg selv enn viss fornemmelse av at ting fungerer. På bildet går båten fra drift til sakte dorging, og søkket stiger før det forsvinner ut av sektoren. Ellers var det en av barna som kommenterte at det var bilde av en lastebil på en av flaskene mine, og da jeg sjekket viste det seg at jeg hadde helt olje for dieselmotorer på motoren. Jeg fikk flasken i en båtbutikk da jeg ba om passende olje, og var derfor så sikker på at den var riktig, at jeg knapt så på flasken. Mulig det ikke betyr all verden, men nå er den i alle fall skiftet. Ikke lastebil Men påhenger For øvrig ble hypotesen om at jeg trenger en større båt styrket ... Jeg hadde et ærend på Alnabru tidligere i dag, og smatt da innom Westsystem. Klådde litt på divers alu-båter, og lysten på en slik ble definitivt ikke svekket.