TT

Members
 • Content Count

  624
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

TT last won the day on July 15

TT had the most liked content!

Community Reputation

220 Excellent

About TT

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TT

  Namsen

  Jeg er ingen laksefisker, men på besøk hos tidligere naboer som er valdeiere i Namsen, må man jo fiske litt av høflighet. Moro er det jo også. 3,4 kg tatt kl to på natta på en liten tubeflue. Minst 15 år siden sist gang jeg fikk laks, så det var strengt tatt på tide.
 2. TT

  Lokale helter

  Vi har vært på to kanoturer så langt i sommer, og ved begge anledninger ble vi forsøkt stanset av «lokalbefolkningen» så nå lurer jeg på om det er en konspirasjon .....
 3. Hei! I det området har jeg ikke vært med fiskestang siden jeg var 13 år, og det er desverre litt for mange år siden. Men jeg ville i alle fall hatt med diverse varianter av vårfluer, om det skal fiskes med flue. De kan fiskes død, stripes og flyter som en dupp og er noe jeg gjerne tyr til om det ikke klekker noe spesielt. Gode til nattfiske er de også. «Flueharving»
 4. TT

  Nyoppdaget art?

  Hun tenkte nok på namsblanken .....
 5. TT

  Båt- og fiskeprosjekt

  Melding fra Vestkysten - stille og fint på kvelden da woblerene fikk seg en dukkert. Så noen fisk, men fikk (selvsagt) ingen i båten. Skuta har fått ny flatskjerm. Utrolig mye enklere å endre innstillinger, samt bedre bunnkontakt ved alle forhold (selv om jeg ikke har byttet svinger), er førsteinntrykket. Aka mer moro.
 6. Fin film! Vi padla gjennom marka forrige uke (Jevnaker til Maridalen), men jeg er alt for dårlig til å ta bilder og film ....
 7. Makrellen er i alle fall kommet til Bunnefjorden. Vi fikk sju stk på få minutter for to uker siden, og da hadde vi nok til middag, så da ga vi oss. Den sto på ca 15 meter da, men det trenger jo ikke gjelde i dag.
 8. Skriv gjerne en rapport fra turen! Jeg har ikke vært i akkurat det området du peker på, men har mange turer i selve Femundsmarka. Senere i juli skal jeg på «upløyd mark» med et besøk i Jyltingsmarka nord for Drevsjø. Primært for å padle med barn, men man fisker jo innimellom ....
 9. TT

  Vansjø 22-23.06.19

  Den rosa Okuma-komboen så kjent ut Så langt det eneste barnesettet jeg har holdt i, som jeg i prinsippet kunne ha fisket med selv ... (om ingen hadde sett meg, da. Det er tross alt rosa ....).
 10. Jeg ville i alle fall hatt med meg noen varianter av vårfluer. Caddis, raklehane osv. Samt et "vanlig" utvalg døgnfluer.
 11. TT

  Ny båt

  Tnx! Første turen var det dog ikke, men første tur med fiskestang. Jeg har vel ca 5 timer på motoren nå, og kan så smått begynne å gi litt gass. Fikk 19 knop med tre barn i båten (til sammen ca 200 kg). Jeg hadde trodd jeg skulle se 20-tallet, men får forsøke alene. Oppgradering fra 15 til 20 hk er jo uansett en opsjon … Manuell modus skal testes. Det blir jo fort dypt der ute ... Nå vet jeg i alle fall hva jeg skal se etter. Jeg så flere slike "skyer" i går, alle på 15-20 meter. Dessuten er vel neppe totalscann-giveren det optimale for dette.
 12. TT

  Ny båt

  Ting blir sjelden som planlagt og antall turer med ny båt vesentlig færre enn i drømmene. Men nå har jeg omsider hatt fiskekjenning med båten, og kan samtidig melde at makrellen har kommet til Bunnefjorden. Vi fikk 7 stk på noen få minutter (mannskapet besto bla av en utålmodig 4 åring....). Kjapt ekkoloddspm: dårlig bilde, men kan «rusket» på 15-20 meter være makrell? (Medium chirp og ett eller to hakk ned på følsomhet).
 13. TT

  gult er kult

  Meget skeptisk .....
 14. Spørsmålet er vel om du regelmessig kommer til å få ørret på 3-4 kg, eller om det er en teoretisk mulighet for slik fangst? Du bør jo tilpasse utstyret i retning av det du pleier å få. Til «vanlig» ørretfiske i fjell og mark bør 0,20 holde. Skal du ha større margin, feks ved elvefiske, kan du velge 0,25. Går «drømmeørreten» på 3-4 kg på, går det fint å få den opp med tynt snøre om man tar tiden til hjelp.