Jump to content
Fiskersiden

TT

Members
 • Posts

  1247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  125

TT last won the day on July 24

TT had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TT's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

522

Reputation

 1. Skitt fiske i Lågen! Jeg satser på noen turer mot slutten av august.
 2. TT

  Blefjell

  Jeg har fisket i det område, men det nærmer seg 30 år siden. Min forlengst avdøde bestefar hadde hytte der, og som tenåring fisket jeg derfor endel. Jeg har faktisk tatt ørret på over 2 kg der. De vannene jeg har fisket i er Djupvatnet, Hoppestadvatnet og Fagerfjelltjerna. I de to første gikk det mest i sluk, mens i tjerna fikk jeg også fisk på flue. Men det er altså nesten 30 år siden.
 3. Det VAR er flott fisk! Når jeg skulle bli knust er jeg glad det ble med en slik skjønnhet, og ikke en trepigget stingsild eller annet rusk. Da skylder jeg deg en six-pack, eller hva det nå sto om. Det må nesten bli Ringnes, for å statuere et eksempel. Jeg fortjente å tape denne. I skrivende stund (ca) ligger jeg med dykkermaske og ser på kutlinger og annet smått jeg aldri har fått. Jeg har stang, små kroker og reker i båten, men fortsetter med dykkermaska ….
 4. Skrubbe. Rødspetten har stort sett tydelige røde prikker og en jevnere finne, uten «knekk».
 5. Man drar vel aldri på ferie uten stenger?? Ofte ligger en del av dem urørt i takboksen, men de er da med ….
 6. Jeg har ikke fisket akkurat der, men jeg har vært endel mellom Slagentangen og Horten. Det er ganske langgrunt der, men det ser dypere ut utenfor Slagen mv. En del sjøørret i området. Det skal også være havabbor enkelte steder. Og makrell får du sikkert om du finner litt vanndyp.
 7. Jeg har aldri fisket der, men generelt skal sies at du helt klart kan få røye på tørrflue. Om det er stille går gjerne røya og vaker i stim. Den vaker ofte ytterst forsiktig, og det kan minne om regndråper som flytter seg bortover vannet. Slikt fiske kan være utrolig spennende, der man legger ut flua (typisk en liten mygg) foran stimen og venter til den passerer. Tar den ikke, må man flytte seg i ny posisjon.
 8. Lyrisk! Hve gjelder podinner, er jeg glad min 14 åring fremdeles vil bli med på kanotur. Den starter så fort jeg får drukket opp morgenkaffen (og pakket litt ….). Hold deg til arter du har fra før, @Ølgylt! Havfiskern ble for avansert for meg. Jeg satser på loddtrekningen i Colibri-cup …. Ha en fortsatt strålende (og stusselig) sommer!
 9. Ai ai! Her har jeg sviktet fullstendig! Jeg må nok innse at jeg ikke er noen artsfisker. For etter en uke på Nesodden, har jeg daglig grepet badebuksa istedet for stanga når barna vil ned til sjøen. Selv om kutlingene er tallrike. Og jeg har kun fisket makrell, samt forsøkt etter sjøørret. Og nå skal jeg på 5 dagers kanotur i marka. Der er det ingen nye arter …. Dessuten maser eldstejenta om Besseggen. Så rapporter fra broren din studeres i detalj, med tanke på litt snik-fisking. Men nye arter er det neppe der heller. Men så lenge du er på 49 er det håp! Jeg har som nevnt mange lavthengende frukter, og må rett og slett bare skjerpe meg!
 10. Magefølelsen min sier sjøørret, ut ifra kroppsform, prikker, sporden, hodeform og øyets plassering ifht munnen. Men jeg er ingen ekspert på dette området.
 11. Hmm, det høres rart ut. Jeg ville tro en enkeltkrok satt bedre enn trippel når fisken først er kroket. Man minster jo feks sjelden fisk tatt på flue, i landingsfasen. Enten mister man dem ganske kjapt, eller så sitter krokholdet, er min erfaring (Seff ikke uten unntak ….). Prøv med en splittring til og kanskje mindre kroker?
 12. Her på Nesodden, hvor jeg befinner meg nå, ender stort sett hver eneste vei ned til sjøen i en brygge. Dessuten er det en ganske stor brygge på Tangen, der Nesoddbåten anløper. Men det er jo et stykke ut dit, med mindre dere faktisk tar båten.
 13. Det får bli del II. Jeg må bare få karret meg ut på kveldstid. Barna har en døgnrytme fra helvete ….
 14. Jeg kan legge til her at jeg var en liten tur utpå i går og testa makrellen, og kan rapportere at man hverken trenger mort eller sørv til det. Det holder med vanlig «bling-bling» ….
 15. Jeg sitter faktisk på et improvisert hjemmekontor og skuer over mot Nordre Follo nå. Nordre Follo er ikke akkurat en kommune som «oser av ørret». Da ville jeg heller forsøkt meg litt lenger inn i Østmarka (og da heter det vel Enebakk eller Rælingen).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.