Jump to content
Fiskersiden

Aurejeger

Members
 • Posts

  1556
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Everything posted by Aurejeger

 1. Hei Kaldvell elva i lillesand er en glimrende liten elv. De nederste 800 m er også sjøørret førende.
 2. Ja...jeg skrev det...så det ikke før nå at det kunne tolkes litt feil...men hva vet vel jeg...
 3. Hei Jeg personlig synes str 1000 er mer passelig på en 3-15 gr stang, men det er kanskje en smakssak. Utover det har jeg meget god erfaring med Shimano BeastMaster S.T.C 3-15 gr. Den er 5 delt og tar liten plass og kommer med trekk og tube. Den er perfekt med snelle str 1000 synes jeg. Bruker selv en Shimano Sedona 1000 fi på den og nøler ikke med å anbefale det oppsettet videre.
 4. Hei Her på sørlandet (lillesand) har det frem til nå vært litt varmt i vannet for ørreten, men det har løsna nå. Ørreten kan være litt lunefull, men med variert fiske lar den seg som oftest lure. Jeg pleier som regel å få noe Hvor fisker du og hva slags spinnere og sluker bruker du? Fisker du i alle vannlaga? Altså både høyt og dypere i vannet? Har du vurdert å prøve meitemark?
 5. Hei Hvis du tar kontakt med skrekkjager her på forumet kan han helt sikkert hjelpe deg. Han gikk på den skolen før og har fiska masse der og i omegn.
 6. Jeg bruker også en okuma ceymar xt cxt 10 på samme stanga og det fungerer også perfekt. Glimrende til ørretfiske etter ørret på 100-1000 gr. Okuma ceymar xt cxt 10 tilsvarer ikke størrelse 1000 i Shimano klassen men er vesentlig mindre. Tilsvarer muligens str 500 i Shimano klassen. Så det er litt forskjell på størrelsene mellom Shimano og Okuma.
 7. Jeg bruker på en Shimano Sedona 1000 fi på en Shimano BeastMaster S.T.C bx 9" 3-15 gr. og synes det er en perfekt størrelse.
 8. Akkurat den har jeg også hatt god suksess med
 9. Hei Kult å se at fler har blitt bitt av sjøørret basillen. Jeg bruker en til to stanglengder mono fortom på 0.28 mm festet på 0.15 mm Fireline med albright knuten med 20 surringer og har aldri opplevd at den har røket. Har brukt dette oppsettet i mange år og landa et 3 sifra antall sjøørret med det. Anbefales.
 10. Virkelig flott rapport!! Inspirerende lesning og flotte bilder!!
 11. Hei Hvis du kontakter skrekkjager her på forumet kan han sikkert hjelpe deg.
 12. Hei Jeg bruker BeastMaster serien til Shimano og er strålende fornøyd med dem. Av sneller bruker jeg Shimano Aernos og Shimano Sedona. Veldig fornøyd og kommer aldri til bytte.
 13. Søker du på YouTube på navnet på sluken pluss "swimming action" kommer det ofte opp undervanns opptak av div sluker. Abu Garcia har vært flinke til å legge ut filmer av sine sluker og spinnere type Toby, Jazz, Zigge og Zazzaa pluss pluss
 14. Og for ikke å glemme at den er veldig følsom og deilig. Jeg kjenner på stanga om en 7 gr Toby eller Aura flake sluk går som den skal.
 15. Det var jeg også frem til jeg fikk prøve den. Min høyst subjektive mening er at 210 cm holder så lenge stanga har den ryggen den har og har den snerten den har. Jeg bruker mest sluker og spinnere fra 4-12 gr og kaster både langt og presist med den.
 16. Hei Jeg bruker en Shimano BeastMaster bx s.t.c 180/210 - 3-14 gr med en Shimano Sedona 1000 FI med 0.10 fireline og anbefaler det lett videre. Fantastisk å kaste med og deilig å få fisk på. Veldig greit at man kan velge om den skal være 180 cm eller 210 cm da jeg fisker endel fra kano. Den er 5 delt, lett å pakke med seg og kommer med tube. Anbefales.
 17. Jeg anser meg velkommen tilbake til fiskeplassen om ingen kan høre at jeg er der og ingen kan se at jeg har vært der. Jeg synes dette er en fin tanke.
 18. Hei Jeg ville ha sikta meg inn på noe fra Shimano i str 2500. Selv bruker jeg Shimano Aernos og Shimano Sedona i str 2500 på en Shimano BeastMaster 270 dx 10-30 gr til mitt sjøørretfiske og er kjempe fornøyd.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.