Jump to content
Fiskersiden

Aurejeger

Members
 • Posts

  1556
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Aurejeger last won the day on August 13 2023

Aurejeger had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

 • MSN
  aurejegerkommandoen@outlook.com
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC2nYGOAKGwbl7oMIz80l5HQ
 • ICQ
  22048700

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Helst i telt
 • Interesser
  Padling, fiske og friluftsliv
  Brenne bål
  MMA

Recent Profile Visitors

11088 profile views

Aurejeger's Achievements

 1. Hei Kaldvell elva i lillesand er en glimrende liten elv. De nederste 800 m er også sjøørret førende.
 2. Ja...jeg skrev det...så det ikke før nå at det kunne tolkes litt feil...men hva vet vel jeg...
 3. Hei Jeg personlig synes str 1000 er mer passelig på en 3-15 gr stang, men det er kanskje en smakssak. Utover det har jeg meget god erfaring med Shimano BeastMaster S.T.C 3-15 gr. Den er 5 delt og tar liten plass og kommer med trekk og tube. Den er perfekt med snelle str 1000 synes jeg. Bruker selv en Shimano Sedona 1000 fi på den og nøler ikke med å anbefale det oppsettet videre.
 4. Hei Her på sørlandet (lillesand) har det frem til nå vært litt varmt i vannet for ørreten, men det har løsna nå. Ørreten kan være litt lunefull, men med variert fiske lar den seg som oftest lure. Jeg pleier som regel å få noe Hvor fisker du og hva slags spinnere og sluker bruker du? Fisker du i alle vannlaga? Altså både høyt og dypere i vannet? Har du vurdert å prøve meitemark?
 5. Hei Hvis du tar kontakt med skrekkjager her på forumet kan han helt sikkert hjelpe deg. Han gikk på den skolen før og har fiska masse der og i omegn.
 6. Jeg bruker også en okuma ceymar xt cxt 10 på samme stanga og det fungerer også perfekt. Glimrende til ørretfiske etter ørret på 100-1000 gr. Okuma ceymar xt cxt 10 tilsvarer ikke størrelse 1000 i Shimano klassen men er vesentlig mindre. Tilsvarer muligens str 500 i Shimano klassen. Så det er litt forskjell på størrelsene mellom Shimano og Okuma.
 7. Jeg bruker på en Shimano Sedona 1000 fi på en Shimano BeastMaster S.T.C bx 9" 3-15 gr. og synes det er en perfekt størrelse.
 8. Ohoi Når man kjøper fiskebriller på nett er det ikke alltid at de sitter optimalt avhengig av både brille og ansiktsform. Jeg tenkte derfor å dele hvordan jeg har fått fiskebrillene mine til å sitte bedre på en billig måte. Jeg kjøpte selvklebende neseputer på ebay for å heve de litt så de passer trynet mitt bedre, samt å øke sirkulasjon av luft, noe som gir mindre dugg. Brillene er av typen X-stream og er fotokromatiske, noe jeg anbefaler. De er selvfølgelig også polariserte. Dette har fungert helt glimrende. Det ble sånn.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.