Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Aurejeger

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 338
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  40

Aurejeger last won the day on March 16

Aurejeger had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

425 Excellent

Om Aurejeger

 • Rang
  Grunnlegger av AureJeger Kommandoen

Contact Methods

 • MSN
  aurejegerkommandoen@outlook.com
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC2nYGOAKGwbl7oMIz80l5HQ
 • ICQ
  22048700

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Helst i telt
 • Interesser
  SALMO TRUTTA

Nylige profilbesøk

5 125 profilvisninger
 1. SØ tørke Nedenes/Fevik eller bare udugelighet?

  Heisann Det har nok vært litt kaldt i vannet hittil, men vanntemperaturen har steget igår og idag. Når sola kommer tilbake denne uka hadde jeg prøvd meg på strand hotell. Det har jeg planer om. Skitt sjøørretjakt
 2. Bildene Aurejeger ikke vil at du skal se

  Ditt sykesykesyke menneske
 3. Bare hyggelig! Jeg synes de var så gode at jeg bare måtte kjøpe et par til deg.

 4. Tusen takk for gaven, Gøbben! Alt for mye! Regna med det var ei sevbunnet flue eller noe, ikke de fete fiskebrillene!

   

 5. Ja. Det går an å få det til

  Har bodd i tvedestrand og det har hatt en enorm positiv innvirkning etter min erfaring med området
 6. Mine undersøkelser med ei møresild sluk og en rapala original på hver sin stang viste at wobbleren ga fire ganger så mye sjøørret som sluken. Dette gjaldt også dorging med Toby sluk og Rapala countdown. Fire ganger mer sjøørret på wobbleren..
 7. Hva er en paravan sluk?

  Takker og bukker Det er bla dine kreasjoner Morild jeg har eksemplarer av i versjon både paravan og sea trout. De både ser like ut og går tilsynelatende likt i vannet.
 8. Hva er en paravan sluk?

  Til info kan jeg tillegge at det står "sea trout" på de andre slukene av samme sort som det ikke står paravan på. Fremdeles ingen som har peil på hva en paravan sluk er? Eller hva som er forskjellen på en paravan sluk og en annen av samme sort?
 9. Sluk med eller uten øyne

  Takker for alle svar Jeg har kommet frem til at jeg setter på øyne på de slukene som ikke har andre lokke faktorer, kun blanke og kobber. Spørsmålet blir om det bør limes på øyne på begge sider, jeg velger det for å være på den sikre siden. Jeg kommer tilbake med oppdatering om jeg uforsettlig har oppfunnet en brannfakkel
 10. Sluk med eller uten øyne

  Ohoi Jeg driver å limer på 3d øyne på slukene mine.....er det noen vits? Har noen her erfaring med å fiske med sluk med øyne kontra uten?
 11. Hva er en paravan sluk?

  Ohoi Som tittelen antyder lurer jeg fælt hvorfor det står paravan (gjerne på Sølvkroken Morild og Salamander Allround i dette tilfellet) Noen som vet forskjellen på en Paravan sluk og en vanlig sluk?
 12. Sluk modifisering

  https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xfly+tying+3d+eyes.TRS0&_nkw=fly+tying+3d+eyes&_sacat=0
 13. Sluk modifisering

  Jeg søkte på 3D eyes fly tying
 14. Sluk modifisering

  Jeg kjøper mine til 7 kr pakka på ebay