Aurejeger

Members
 • Content Count

  1469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Aurejeger last won the day on November 3

Aurejeger had the most liked content!

Community Reputation

468 Excellent

About Aurejeger

 • Rank
  Grunnlegger av AureJeger Kommandoen

Contact Methods

 • MSN
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC2nYGOAKGwbl7oMIz80l5HQ
 • ICQ
  22048700

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Helst i telt
 • Interesser
  Ørretfiske
  AureJeger Kommandoen
  Brenne bål

Recent Profile Visitors

6847 profile views
 1. Takk for innspillet. Har de noen liknende på eBay tror du?
 2. Det har du helt rett i Erik. Det kjipeste, langt kjipere enn ingen trykk er trykk som flasser og blir stygt og ødelagt av vask og bruk. Jeg kommer tilbake med bilde av resultatet når jeg får ordna det.
 3. Borrelås merkene (velcro patch) med brodert Aurejeger Kommandoen tekst jeg bestilte ble seende slik ut: (Her på caps og ubacs genser)
 4. Tusen takk for all hjelp. Jeg skal ikke ha mange av hver, bare noen få capser, t-skjorter og gensere. Jeg har også tenkt på noen velcro patch'er, men de må broderes og de firmaene jeg har vært i kontakt med mener at logoen er for komplisert til å brodere, så jeg har fått laget noen fra et firma i California med kun navnet på.
 5. Hjertelig takk Erik. Og takk for svar på pm. Da googler jeg meg frem til det og satser på suksess. Bedre å betale noe mer og få noe som er av god kvalitet.
 6. Dette er logoen til Aurejeger Kommandoen slik den alltid har sett ut. Den er akkurat slik den skal være og alt stemmer. Som tidligere yrkesmilitær fra int. ops. mener jeg denne logoen og navnet er helt innafor. Def. av kommando er forøvrig ikke å kommandere over noen, men en mindre gruppe soldater trent for spesielle oppgaver. commando /kəˈmɑːndəʊ/ Lær hvordan det uttales noun a soldier specially trained for carrying out raids. Fra wikipedia: A commando is a soldier or operative of an elite light infantry or special operations force often specializing in amphibious landings, parachuting or abseiling. ... In other languages, commando and kommando denote a "command", including the sense of a military or an elite special operations unit.
 7. Ohoi. Jeg har lagt merke til at mange fiskeklubber og foreninger har fått lagd seg capser, luer, gensere og t-skjorter med eget trykk. Aurejeger Kommandoen vil også inn i disse rekker. Hvordan er kvaliteten på slikt trykk? Tåler det vask ol.? Hvor har dere bestilt fra? Logoen det er snakk om ser slik ut:
 8. Knall bra skrevet. Fra nå av ligger Team Colibri på desktop'en på telefonen.
 9. Det får meg til å lure på hvordan fisken oppfatter slukens form i forhold til bakgrunn og hvilke farger som gir best siluett. Jeg har også i mitt ørretfiske lagt merke til at duse farger som man ikke skulle tro synes så lett gir bra med fisk. Mulig jeg tar feil men synes å huske at ørreten ser bra ca 30 grader oppover. Noe som burde tilsi at sluken synes godt mot overflaten. Men hvordan synes en mørk sluk mot mørk bakgrunn i mørkt vann? Jeg blir overrasket over hvor godt fisken oppfatter dette.
 10. Dette ble en meget interessant tråd full av nyttig informasjon.
 11. Stemmer det. Har god erfaring med å binde inn UV farger i fluene mine. Siluett derimot vil jeg tro oppfattes rimelig likt av både menneske og fisk.
 12. Det hadde vært interessant å se hvilken farge som gir hva slags siluett mot forskjellige lysforhold over overflaten.
 13. Hei Dette var interessant. Bra laget og informativt. Good job by you.
 14. Hei Å opplyse om at kaste teknikk på spinnfiske bare er tull, er jo bare feil. Selvfølgelig har det noe å si hvordan du svinger stanga. Som BAN nevner er det mye å lære på YouTube. Og ang. bombarda er det som å kaste en rakett. Den er kompakt, gir liten luftmotstand og er passe tung i forhold til størrelse og utforming og flyr som bare det...med rett kaste teknikk vel å merke. Min erfaring er at en bombarda flyr vesentlig lenger enn en sluk...med rett kaste teknikk. Jeg kaster eksempelvis lengre enn 30-40 m med en 25 gr bombarda med en Shimano BeastMaster dx 10-30 gr. Jeg også bruker 0.12 fireline. Det samme gjelder lettere bombarda på lettere stang. Men dette er jo bare mine erfaringer, jeg ser uansett ikke bort fra at det også kan gjelde andre enn kun meg.