Gå til innhold
Fiskersiden

Aurejeger

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 556
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    62

Aurejeger last won the day on August 13 2023

Aurejeger had the most liked content!

1 følger

Contact Methods

  • MSN
    aurejegerkommandoen@outlook.com
  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UC2nYGOAKGwbl7oMIz80l5HQ
  • ICQ
    22048700

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Helst i telt
  • Interesser
    Padling, fiske og friluftsliv
    Brenne bål
    MMA

Nylige profilbesøk

10 535 profilvisninger

Aurejeger's Achievements

  1. Hei Kaldvell elva i lillesand er en glimrende liten elv. De nederste 800 m er også sjøørret førende.
  2. Ja...jeg skrev det...så det ikke før nå at det kunne tolkes litt feil...men hva vet vel jeg...
  3. Hei Jeg personlig synes str 1000 er mer passelig på en 3-15 gr stang, men det er kanskje en smakssak. Utover det har jeg meget god erfaring med Shimano BeastMaster S.T.C 3-15 gr. Den er 5 delt og tar liten plass og kommer med trekk og tube. Den er perfekt med snelle str 1000 synes jeg. Bruker selv en Shimano Sedona 1000 fi på den og nøler ikke med å anbefale det oppsettet videre.
  4. Hei Her på sørlandet (lillesand) har det frem til nå vært litt varmt i vannet for ørreten, men det har løsna nå. Ørreten kan være litt lunefull, men med variert fiske lar den seg som oftest lure. Jeg pleier som regel å få noe Hvor fisker du og hva slags spinnere og sluker bruker du? Fisker du i alle vannlaga? Altså både høyt og dypere i vannet? Har du vurdert å prøve meitemark?
  5. Hei Hvis du tar kontakt med skrekkjager her på forumet kan han helt sikkert hjelpe deg. Han gikk på den skolen før og har fiska masse der og i omegn.
  6. Jeg bruker også en okuma ceymar xt cxt 10 på samme stanga og det fungerer også perfekt. Glimrende til ørretfiske etter ørret på 100-1000 gr. Okuma ceymar xt cxt 10 tilsvarer ikke størrelse 1000 i Shimano klassen men er vesentlig mindre. Tilsvarer muligens str 500 i Shimano klassen. Så det er litt forskjell på størrelsene mellom Shimano og Okuma.
  7. Jeg bruker på en Shimano Sedona 1000 fi på en Shimano BeastMaster S.T.C bx 9" 3-15 gr. og synes det er en perfekt størrelse.
  8. Akkurat den har jeg også hatt god suksess med
  9. Hei Kult å se at fler har blitt bitt av sjøørret basillen. Jeg bruker en til to stanglengder mono fortom på 0.28 mm festet på 0.15 mm Fireline med albright knuten med 20 surringer og har aldri opplevd at den har røket. Har brukt dette oppsettet i mange år og landa et 3 sifra antall sjøørret med det. Anbefales.
  10. Virkelig flott rapport!! Inspirerende lesning og flotte bilder!!
  11. Hei Hvis du kontakter skrekkjager her på forumet kan han sikkert hjelpe deg.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.