Aurejeger

Members
 • Content Count

  1487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Aurejeger last won the day on January 10

Aurejeger had the most liked content!

Community Reputation

479 Excellent

About Aurejeger

 • Rank
  Grunnlegger av AureJeger Kommandoen

Contact Methods

 • MSN
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC2nYGOAKGwbl7oMIz80l5HQ
 • ICQ
  22048700

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Helst i telt
 • Interesser
  Aurefiske med AureJeger Kommandoen
  Brenne bål

Recent Profile Visitors

7000 profile views
 1. Jeg bruker en kortstammet treblekrok hvor jeg fester en av krokspissene gjennom ryggen på en brisling eller taggmakrell slik at den blir hengende vannrett.
 2. Hei igjen. Ja altså voksne Ladyer har jeg endel erfaring med ettersom jeg bor sammen med en. Og hva ørreten gjør om sommeren egner seg neppe for finslige Lady ører. Den står dypt og jeg har hittil holdt meg for god til å spørre hva den gjør der. Og ja, sånn ett sted mellom Kasakhstan og Sandefjord finner du lillesand. Ørret og sjøørret om sommeren er lettest å ta med båt og om natten. Jeg har båt, men heter Dag så allerede der begynner sjøørret og ørretfiske å komplisere seg. Nå synes jeg at jeg var særdeles vittig. Men prikkefisk får jeg som regel uansett årstid selv om vinteren er min favoritt tid å fiske sjøørret på. Selv om friline meite etter sjøørret om natta på sommerhalvåret er noe av det gøyeste som finnes. Man ser fisken ta og må smøre seg med tålmodighet mens den smasker i seg agn og krok for så å sette mothugget i riktig øyeblikk. Særdeles spennende fiske synes jeg. Du har nå uansett en stående invitasjon til mitt lille ørret og sjøørret paradis om du først skulle befinne deg i området og jeg deler mer enn gjerne på mine hot spots. Aurejakt for folket!
 3. ....og husk å si ifra om du befinner deg på Sørlandet. Jeg bor 5 min fra saltvann og 5 min fra ferskvann i lillesand, så er er det kort vei mellom hot spots. Jeg tar deg gjerne med ut på aurefiske.
 4. Nå må vi snart på kano tur igjen.

   

 5. Her må jeg nesten henge meg på det cannonbang sier; Du har vært en berikelse for forumet, og jeg personlig blir både glad og interessert hver gang jeg ser at du har lagt ut en post eller kommentert noe. Det er ikke alltid jeg har noe fornuftig på hjertet og da blir kommentarene mine fraværende, men jeg pleier alltid å huske på deg med en "like" for jeg liker virkelig det du kommer med.
 6. Jeg fant ut av det. Det var en liten mygg imitasjon han tok den på i september.
 7. Er det noen som husker når på året Asgeir Alvestad tok lagesild på flue i vestre grimevann, og hva slags flue han tok den på? Jeg fant ingenting på Google.
 8. Takk Jo jeg vet hvor Asgeir tok på flue og hvor de pleier å sette garn etter lagesilda på høsten, men har ingen suksess med å få de til å ta noe med krok på. Vi prøver igjen når våren kommer.
 9. Rettelse; jeg mente selvfølgelig vestre grimevann ettersom det ikke finnes lagesild i det østre grimevannet.
 10. Veldig klart vann. Er det saltvann?
 11. Har det kommet noen fler erfaringer rundt bruken av spinnstopp?
 12. Her er min utgave av Polar Magnus. Jeg har byttet ut den rosa tuppen med oransje for jeg synes det fisker bedre.
 13. Heisann. Jeg bruker ca 25-35 cm mellom sluk og opphenger flue med godt resultat. Bruker da glidende uni knute på fortommen (Jeg bruker fireline med et par stanglengder mono fortom) for å unngå at sluken kroker seg fast når jeg sveiver inn fisken. Da blir fisken hengende bak sluken når den tar flua.
 14. Dette er min versjon av glimmer reka. Den fisker helt overlegent i fargene hvit og rosa. Spesielt på vinter halvåret. På disse binder jeg inn litt beskjedne mengder Pearl White UV fibre blandet med harepels.