Aurejeger

Members
 • Content Count

  1455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Aurejeger last won the day on October 2

Aurejeger had the most liked content!

Community Reputation

462 Excellent

About Aurejeger

 • Rank
  Grunnlegger av AureJeger Kommandoen

Contact Methods

 • MSN
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC2nYGOAKGwbl7oMIz80l5HQ
 • ICQ
  22048700

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Helst i telt
 • Interesser
  Salmo Trutta
  Brenne bål

Recent Profile Visitors

6723 profile views
 1. Hei Å opplyse om at kaste teknikk på spinnfiske bare er tull, er jo bare feil. Selvfølgelig har det noe å si hvordan du svinger stanga. Som BAN nevner er det mye å lære på YouTube. Og ang. bombarda er det som å kaste en rakett. Den er kompakt, gir liten luftmotstand og er passe tung i forhold til størrelse og utforming og flyr som bare det...med rett kaste teknikk vel å merke. Min erfaring er at en bombarda flyr vesentlig lenger enn en sluk...med rett kaste teknikk. Jeg kaster eksempelvis lengre enn 30-40 m med en 25 gr bombarda med en Shimano BeastMaster dx 10-30 gr. Jeg også bruker 0.12 fireline. Det samme gjelder lettere bombarda på lettere stang. Men dette er jo bare mine erfaringer, jeg ser uansett ikke bort fra at det også kan gjelde andre enn kun meg.
 2. Ohoi Jeg fisker med sluk, softshad og spinner. Hvor lange gjeddefortommer bør jeg kjøpe?
 3. Hei Flotte sluker du lager. Hva er den tiltenkte arten?
 4. Ja dette inspirerte til og med en gammel aurejeger til å prøve seg på andre arter.
 5. Absolutt verdt å lese. Veldig bra og lærerikt. Det var akkurat den informasjonen jeg trengte. Takk skal du ha.
 6. Ohoi Jeg skal utstyre kanoen min med GPS tracker og har ingen peiling på hva som duger. Har noen her erfaring med det? Jeg ser for meg å støpe den inn på hemmelig sted eller skjule den på en eller annen måte og vil ha en med app til telefonen min. Vil en billig en fra eBay gjøre jobben eller må jeg ut med mer kr og se blant anerkjente merkevarer? Det er jo ofte slik at man får det man betaler for..
 7. Dette må vel være et prakteksemplar av en støing eller slips som noen gjerne kaller det
 8. https://www.hooked.no/saltvannsfiske/slik-ser-du-forskjell-pa-gjeldfisk-og-stoinger-av-sjoorret
 9. Jeg takker for alle innspill, men istedenfor å eksperimentere med de nye brillene mine går jeg til innkjøp av anti-fog spray og ser hvordan det fungerer. Jeg kommer tilbake med dommen.
 10. Ohoi Når man kjøper fiskebriller på nett er det ikke alltid at de sitter optimalt avhengig av både brille og ansiktsform. Jeg tenkte derfor å dele hvordan jeg har fått fiskebrillene mine til å sitte bedre på en billig måte. Jeg kjøpte selvklebende neseputer på ebay for å heve de litt så de passer trynet mitt bedre, samt å øke sirkulasjon av luft, noe som gir mindre dugg. Brillene er av typen X-stream og er fotokromatiske, noe jeg anbefaler. De er selvfølgelig også polariserte. Dette har fungert helt glimrende. Det ble sånn.