Jump to content
Fiskersiden

fishandtips

Members
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by fishandtips

 1. Jeg er ikke i rute dessverre. jeg gir beskjed når jeg har
 2. Kan jeg gratulere meg selv med en ny art? GULLBUST??? Altså nr 3 ovenifra og ned? Ellers så takker jeg for svarene
 3. Jeg tenkte å ta en tur på Onsdag den 1/8, har plass ti 2
 4. I nærheten av dette så burde du kontakte Carpis, han har peiling og det er hans plass, det er ikke langt fra Osterfjorden, jeg har selv en plass der en har stor sjanse for 10+++ og jeg guider gjerne med utror fra Fana. Nå er det midt i gytetiden og fisken spiser egentlig ikke, men den hogger til for å beskytte sitt teritorium og da må man ha et spesielt agn som selvsagt jeg har.
 5. Dette begynner sikkert å ligne som "SPAM" men det er viktig for meg så jeg fortsetter å mase om dette. Det jeg håper på om jeg har fått min 105 fiskeart i Norge eller ikke. Jeg samler også på fiskearter som jeg har tatt i 2018. Det er kjempe mange gode artsfiskere her inne som vet svarene, så PLEASE HELP ME. Skitt fiske til dere alle!
 6. Jeg vet at det er skikkelige proffer her inne som kan hjelpe meg med å si hvilkne fisker jeg har fått, klart dette er midt i ferien og det er ikke alle som gidder å være her inne i ferien, men som sagt så velger jeg å masse på dette helt til noen som kan hjelpe meg, Noen???
 7. Jeg velger å mase litt på disse, er det flere som kan hjelpe med artsidentitetene???
 8. Gullbust hadde hvert flott, jeg hadde trengt en skikkelig bekreftelse på dette, flere som kan hjelpe???
 9. Lagesild hadde hvert flott, men det tviler jeg på, kanskje Laue og Mort? Er det flere som har en mening eller to???
 10. Dette har jeg null peiling på, jeg har ikke en sjanse til å finne ut hvilkne arter dette er, så vær så snill og hjelp meg med dette. De er tatt i Tista
 11. Det kan jo også være skade på stang ringene, eller noe dritt som er blitt fast i ringene, jeg har også mer og mer gått over til kinabraid
 12. Jeg må dessverre opplyse om at jeg er UTSOLGT for søkker og kommer sterkt tilbake til høsten, håper på forståelse.
 13. Godt at ting funker igjen, godt jobbet folkens
 14. Jeg har plenty med søkker, vist ikke så lager jeg bare nye
 15. Heisan. Jeg regner med at det er flere enn meg som synes at blysøkker er svært dyrt? Etter en masse om og men så bestemte jeg meg for å støpe mine blysøkker selv, vel jeg har en tendens til å overdrive stort sett alt jeg gjør så er resultatet blitt at jeg har alt for mye/mange blysøkker liggenes. (og dette er en stor irritasjon fra min kone som må flytte de hele tiden.) De fleste av dere vet hvilken egenskaper de flate søkkene har, men for ordenskyld så vil jeg nevne at de fester seg greit til sand og bløtbunn, samt at strøm eks. fra Glomma ikke vil bevege disse, ja det gjelder vel også malstrøm også. Jeg synes også at kasteegenskapene er overaskende gode når en tenker på formene på søkkene. Jeg bruker de minste til bryggefiske og de største til Havål og Havmus, jeg synes også at de passer til enden av Sabiki tackler. Så vist noen er interessert i å kjøpe noen av disse så er min pris ferdig prutet: (i kroner) 1 OZ/28g. = 3,- pr. stk. 1 1/2 OZ/42g. = 3,5,- pr. stk. 2 OZ/56g. = 4,- pr. stk. 3 OZ/85g. = 4,5,- pr. stk. 4 OZ/113g. = 5,- pr. stk. 5 OZ/141g. = 5,5,- pr. stk. 6 OZ/170g. = 6,- pr. stk. Salget er ment til sportsfiskere. Ev. sending avtales, helst hentes Jeg fortsetter med Hexsonal søkker til båt og ekstrem kystmeite. 180g. = 8,- pr. stk. 200g. = 8,- pr. stk 230g. = 8,- pr. stk. Igjen så fortsetter jeg med havfiskesøkker som har en perfekt form som gir mindre avdrift i strøm. 200g. = 8,- pr. stk. 300g. = 15,- pr stk. 400g. = 20,- pr. stk. 500g. = 30,- pr. stk. 650g. = 40,- pr. stk. Her er ett par som er kjempe (pene) søkker, når jeg gir de bort så blir de som får disse svært glad, jeg har ikke råd til å gi disse til alle så jeg selger de for: 60g. = 5,- pr. stk. 90g. = 6 pr. stk. Et greit kystmeitesøkke. 115g. = 5,- pr. stk. Knallgod selvlysende pilk, jeg har den i tre forskjellige selvlysende farger, gul, grønn og rosa. Da det kreves en spesiell blylegering for at de ikke skal være så lett å bøye så de er litt dyre. Jeg selger de uten krok, svivel og blekksprut, men de har splittringer. 160g = 40,- pr. stk. 360g. = 50,- pr. stk. Jeg har ellers en del pæresøkker, de er noe dritt å lage men veldig gode, de har ikke de kjedelige svivlene som stadig knekker, men de er montert med øye. Jeg trenger noen gode overtalelser for å selge disse, men kanskje du klarer å overtale meg? (ja jeg har flere pæresøkker enn det bildet viser) Str. 15g. 25g. 35g. 50g. og 60g.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.