Per Chr

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Per Chr

 • Rank
  Nytt medlem
 1. Blir givere utslitt? slitne med tiden? I såfall er det mindre detaljer, eller rett og slett ting som mangler på bildet vi ser på skjermen.
 2. Må si jeg er imponert over kunskap og evne til å dele den Erik. Tusen takk enda en gang:)
 3. Tusen takk for greit svar:)Siden Elite serien virker topp for mitt bruk blir det nok den ja. Vil to eliter i nett med forskjellige givere lage klabb for hverandre? F eks en 7 tommer som tar seg av kart navigasjon styre el motor og kanskje en giver, og så den andre Eliten med annen giver. Dette blir sikkert et veldig dyrt oppsett, men jeg og sikkert flere liker nok og ha kart på en skjerm, og ekkolodd på en større. Forstyrrer givere hverandre?
 4. Jeg lærer og lærer , siden jeg har begynt og lese om Lowrance føler jeg det er lurt og holde meg litt der enda. Og da er spørsmålet: vil ekkolodd fra forskjellige serier kunne komunisere med hverandre ? Feks ha en mindre som hovedsaklig brukes som plotter med lite bilde for det man ikke føler er viktigst og en større Elite man bruker som ekkolodd for f eks side scann? Kan jeg trykke på HDI og se dette blir utført på Elite?
 5. Det var utrolig flott å få så greie svar fortDet neste jeg skal mase om blir nok givere, Om en kan kopple på flere forskjellige og velge å hvilken som man bruker ved hjelp av en vribryter å sånn:)
 6. Men sånn for de som ikke bryr seg om alt det flotte Elite serien tilbyr ,og bare skal kaste etter fisk i stim og trolle mens de nynner og drømmer om storfisk Er hook 2 kurant eller vil eventuelle mangler dukke opp fort?
 7. Enda en stor takk for godt og utfyllende svar. For mitt vedkommende blir det da Elite og "3 in 1 " til våren. Om jeg ikke gifter meg rik fort eller vinner i lotto; da har man muligheten til å sitte med en stabel esker med snax i
 8. Tusen takk for raskt og greit svar, da blir det ikke fomling videre. Må nesten spørre om svinger ,kjøper man orginalt eller er det egne merkenavn som gir bedre kvalitet bilde. Det er kanskje disse som bygger for ekkolodd produsentene også?
 9. Hei her er enda en som har gått seg vill i jungelenJeg leser meg snål og forvirret om ekkolodd ser reklamefilmer og er blitt snål:) Derfor er det på høy tid og søke hjelp hos de som kan dette. Ekkolodd til trolling i ferskvann, mest i de store vannene i Telemark, med ganske så klart vann. Aller mest trolling men også ligge å jigge litt , når røya står i stim. Har forstått at alle merker i grunnen har noe snasent å tilby. Men at Lawrance er fiskerens venn. Vil gjerne ha noe som ikke er mikkmakk og som er greit å stille inn og er brukervennlig. Å stille og leke seg er morro det ,men ikke sånn til å begynne med ; og heller ikke hele tiden. Prioriterer større skjermer fremfor oppløsning. Vil gjerne lage kart og logger, og i fremtiden kople på elektrisk visp eller egen dorgemotor. Hva bør jeg se etter. Vannene der i Telemark er dype men mye av det er ørken og fisken lever i de øvre lagene. Kommer man i mål med ca ti store lapper + svinger? Tenker at 9 tommers skjerm er det rette. Og kunne utvide systemet etter hvert med extra skjerm eller nettbrett og annet er også bra. Takk for meg:)