Jump to content
Fiskersiden

Martin S

Moderatorer
 • Posts

  2396
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Martin S last won the day on April 24

Martin S had the most liked content!

1 Follower

About Martin S

 • Birthday 07/14/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Porsgrunn
 • Interesser
  Post-it lapper i forskjellige farger.

Recent Profile Visitors

8632 profile views

Martin S's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

115

Reputation

 1. Martin S

  Ny båt

  Jeg er ikke prinsipielt imot New Order, men fjernet posten med den videoen og et par andre poster som jeg synes var unødvendige i tråden her. Vi klarer å diskutere båt og fiske uten å gå løs på personer, politikk og musikk.
 2. Antar jeg også er en av de gamle traverne, og meg bekjent den eneste aktive, eller i hvert fall raskeste, moderatoren. Innrømmer lett at jeg sjelden er inne, men blir ofte værende igjen etter å ha ordnet med rapportert innhold, og finner stadig noe å lese på. Fortsatt tusen takk til dere som rapporterer spam, reklame og annet som ikke hører hjemme her.
 3. Fin lesning ølgylt, og fantastisk tiltak med kalender. Tar heller en kalender med manglende luker, enn ingen kalender. Takk!
 4. Joda, det var helt ok. UtenforJomfruland ble det makrell, rødknurr og fjesing, og i fjordene innenfor grønngylt og kloskate. Fine konkrransearter Traff ikke noe annet flatt og det skuffet litt, heller ikke ulke. Men neste år, da klaffer alt.
 5. Huffda, god bedring cannonbang! God lesning! Synd ikke Bamblekysten leverte for dere. Dvs. den leverte jo det den svært ofte pleier å levere: sør-øst, masse bølger og middels dårlig fiske. Vi skal fiske i samme område i helgen, fingers crossed!
 6. Artig gjensyn med en side som var stor i nitten pil-og-bue Så vidt jeg vet finnes vel ikke noe sammenlignbart, og det er jo egentlig veldig dumt. Samtidig har nok deler informasjonen som lå der ikke tålt tidens tann. Det har unektelig kommet mye ny lærdom på artsfiskefronten siden storfisker.no sine glansdager. Gruppen Artsfiskere i Norge på Facebook innehar vel stort sett den kunnskapen som lå på storfisker.no tidligere, og er go-to løsningen for mange for artsbestemmelsesspørsmål. For selvstudie må man nok bruke litteratur, som BMH sier, og google
 7. Ref. Bernt sin post på Facebook her om dagen. Lurer på om forumet merker noe som helst til at Hooked blir en del av Skitt Fiske familien. Link på toppen av skittfiske.no til forumet Konkurranser Tilbud til forumbrukere Litt dagdrømming i påska.
 8. Har ikke noe å bidra med, men leser med interesse. En giver full av rur er jo et helvete å gjøre ren. Og plasten får da jaggu juling med børsting og rengjøring og skraping. Kjekt å få tips om dette vannbaserte stoffet, da jeg i alle år har vært skeptisk til å smøre noe på som kanskje ødelegger huset.
 9. Martin S

  20 20

  Lykke til med 2020 på alle måter Følger med!
 10. Ofte opplevd at fiskene som gir slike "lange" utslag er jagende lyr.
 11. Jeg har hatt bare mikrovekter fra Kina, og allerede i den halvdelen av setningen bekrefter jeg at de går fort i stykker. Det som tar livet av mine er dårlig vedlikehold og lagring. Jeg pleier alltid å ha disse vektene på kroppen ved fiske, rett og slett for å holde den og batteriet varmt, og sikre at den virker når jeg trenger den. Det er vel 5 år siden jeg kjøpte sist, jeg vet ikke hvor den er nå så jeg må kjøpe ny, og tenkte i samme gaten som sist. Ebay, Kina og billig: https://www.ebay.co.uk/itm/173506715134 (mest pga det medfølgende veiebrettet så ålreit ut) Ingen direkte anbefaling, men noen tanker om temaet i hvert fall
 12. Det var mitt forslag å opprette dette under-forumet fordi jeg så flere og flere poster om fritidsfiske. Vi diskuterte det og avgjørelsen ble tatt om at forumet er forbeholdt sportsfiske - slik det tradisjonelt har vært helt fra start. - Ja, det bør kanskje presiseres et sted i reglene, og det var også oppe i samme diskusjon. Jeg mener å huske vi bare ble enige om å se an om problemet vokste før vi begynte med regelendringer. Det har det ikke gjort, men så var dette et tema på en veldig sjelden "topp" med antall innlegg om fritidsfiske. Jeg har sendt forklaringer til de brukerne som har postet om andre fiskeaktiviteter. Med grunnen til at tråden deres er skjult, og hva intensjonen med forumet er, og ønsket velkommen til å bidra videre med engasjement relatert til sportsfiske. Stort sett har tilbakemeldingen vært ok, men disse brukerne deltar nok ikke aktivt, og føler seg sikkert "jaget bort". Jeg ser at du er nokså aktiv på forumet, og at du bruker det relatert til sportsfiske. Jeg skjønner ikke helt hvorfor dette snart 2 år gamle innlegget skulle legge noen demper på akkurat DIN aktivitet, men kan på forumets vegne bare beklage - sånn er det, og ønsker selvsagt at du fortsetter å delta :)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.