Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Martin S

Moderatorer
 • Innholdsteller

  2 362
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  16

Martin S last won the day on May 20

Martin S had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

89 Excellent

Om Martin S

 • Rang
  Eidangerfjesing
 • Bursdag 14. juli 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Porsgrunn
 • Interesser
  Post-it lapper i forskjellige farger.

Nylige profilbesøk

5 161 profilvisninger
 1. Martin S

  Hvilken fiskeart er dette?

  Det kan være en rødpagell kanskje? (Pagellus erythrinus).
 2. Martin S

  Flire?

  Takk! Jeg håpet det gjemte seg en mikrobrasme der, siden den eneste brasma jeg fikk ble kjeksa midt i ryggen... Får prøve å ta en tur til senere i sommer.
 3. Martin S

  Flire?

  Henvender meg til ekspertisen, er det kun flirer her? Fisket utenfor spillvannet i Dynovika.
 4. Stick to using one hook on the rig, the second or third hook will almost always get you into trouble. You'll always risk that the sinker gets stuck too. When fish hide like that i sometimes have just put my reel in free spool and wait until the fish starts moving. When you see movement let it swim for a few seconds and then reel in hard. If it's still stuck it's probably the sinker, so use a thinner mono between rig and sinker to break it.
 5. Supert jobba
 6. Martin S

  Åssen gylter er dette?

  Den første er den grønngylt, den andre ser ut som en gressgylt, men jeg tror den også er en grønngylt. Riktignok er ikke flekken bak øyet så markert, men den er der, samt at jeg mener jeg skimter den sorte flekken i haleroten på den nederste fisken også. Greit å få en second opinion på den
 7. Martin S

  Makrell..2018

  Var ute en tur igår utenfor Langesund, 12-14C i vannet, null makrell.
 8. Martin S

  Turrapport Colombia med bilder og film

  Drømmetur. Flott rapport, og fine bilder og fisk! Heldiggris
 9. Fortsetter å holde liv i denne tråden, siden jeg tenker det er relatert. Dagens endring er å bytte navn på "Miljø"-delforumet til "Miljø, forvaltning og forskning". Dette gjøres på bakgrunn av gjentatte rapporter om tråder som ikke hører hjemme under Fisketeknikk-Laksefiske. Jeg har gjenåpnet alle skjulte tråder og flyttet de fleste dit de hører hjemme. Det er en arbeidsdag å gå gjennom alle postene og vurdere hvor de skal, og jeg kommer ikke til å gjøre det. Derimot behandles rapporter fortløpende, men jeg oppfordrer samtidig til å være moderate. Ja det ligger dessverre mye i Fisketeknikkker-Lakesfiske som ikke hører hjemme der, men la det som har vært være. Kommer det noe nytt som hører hjemme annet steds, eller ny aktivitet i noe gammelt, så si heller fra om det.
 10. Hi Frank, This is an unusual request on this forum. Are you looking to hire one person, or get in touch with a fishing gear distributor or a sports utilities store/chain? Either way i'm not sure we can help.
 11. Martin S

  Uro i sjela

  Det visste ikke Aurevenn før nå... en gang prylbög, alltid prylbög!
 12. Martin S

  Uro i sjela

  Jepp du er ødelagt og det er ikke verdt det. Gi alt utstyret til meg og finn en ny hobby ellers kommer du til å visne bort.
 13. Martin S

  Turrapport Madagaskar med bilder og film

  Dette høres helt rått ut! Takk for rapport, video og bilder.
 14. Den var litt vrien å finne noe ut om ja. Utover at det ser ut som ei snelle karpefiskerne kastet seg over på 80-tallet, og at bestefaren din hadde sans for kvalitet, er det ikke stort å finne. Med google som hjelpende hånd, og med mange kilder: Designet for å kaste tungt og langt og kjempe stor fisk, så den har nok vært perfekt til laksefiske. Det som gjorde den attraktiv for karpe- og kystmeitere var Drag Lock designet som gjør at man kan låse spolen helt, slik at man ikke trengte å justere en perfekt innstilt brems, eller at bremsen gir etter når man pendel-kaster med tunge lodd. En god ide som ikke fant sitt marked tydeligvis. Noen på ebay som har vært solgt til underkant av tusenlappen. Virker som en sjelden utgave, så tror jeg hadde lagt den på hylla i mancaven, selv om brukerne sier den er så godt som umulig å ødelegge.