Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Martin S

Moderatorer
 • Innholdsteller

  2 352
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

Martin S last won the day on January 19

Martin S had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

85 Excellent

Om Martin S

 • Rang
  Eidangerfjesing
 • Bursdag 14. juli 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Porsgrunn
 • Interesser
  Post-it lapper i forskjellige farger.

Nylige profilbesøk

4 977 profilvisninger
 1. Hi Frank, This is an unusual request on this forum. Are you looking to hire one person, or get in touch with a fishing gear distributor or a sports utilities store/chain? Either way i'm not sure we can help.
 2. Uro i sjela

  Det visste ikke Aurevenn før nå... en gang prylbög, alltid prylbög!
 3. Uro i sjela

  Jepp du er ødelagt og det er ikke verdt det. Gi alt utstyret til meg og finn en ny hobby ellers kommer du til å visne bort.
 4. Turrapport Madagaskar med bilder og film

  Dette høres helt rått ut! Takk for rapport, video og bilder.
 5. Den var litt vrien å finne noe ut om ja. Utover at det ser ut som ei snelle karpefiskerne kastet seg over på 80-tallet, og at bestefaren din hadde sans for kvalitet, er det ikke stort å finne. Med google som hjelpende hånd, og med mange kilder: Designet for å kaste tungt og langt og kjempe stor fisk, så den har nok vært perfekt til laksefiske. Det som gjorde den attraktiv for karpe- og kystmeitere var Drag Lock designet som gjør at man kan låse spolen helt, slik at man ikke trengte å justere en perfekt innstilt brems, eller at bremsen gir etter når man pendel-kaster med tunge lodd. En god ide som ikke fant sitt marked tydeligvis. Noen på ebay som har vært solgt til underkant av tusenlappen. Virker som en sjelden utgave, så tror jeg hadde lagt den på hylla i mancaven, selv om brukerne sier den er så godt som umulig å ødelegge.
 6. Ny fisker, tips?

  Hei. Jeg skal på ingen måte skryte på meg lang erfaring med fjellfiske, men hvis jeg skulle på fjellet til våren (noe som egentlig høres ut som en fantastisk ide) så hadde jeg hatt med mark. Om ikke annet for å fiske mens jeg har en pause, lager mat, lager en fjellfie til FB , men også for å kunne fiske om natta. Antagelig ville jeg hatt med to stenger, hvorav en brukes til dupp og bunnmeite, og en til å kaste med. Bortkastet å dra med seg mark er det i hvert fall ikke - og det kan være langt til nærmeste markboks når du er på vidda... de ekstra 50g i sekken skulle jeg nok holdt ut. Utstyret du har virker helt fint, optimalt sett kunne det vært en stang for lettere fiske, som beskrevet over, 3-15g, eller 5-20g - i det området der. Da kaster du bedre med lette sluker og dupper, og kampen med fisken blir også mange hakk hvassere! Overlater til mer erfarne fjellgjengere å kommentere ytterligere.
 7. De oppdager vel også fort at beina ikke er sterke nok til å supportere vekten over vann. Men interessant forskning som forhåpentligvis kan hjelpe med nerverelaterte problemer. Det er også flere fisk, bl.a. rødknurr som kan gå. Snorklet med noen slike i Kroatia, de er så kule :
 8. Takk for rapportering av Deepwater sin aktivitet. Han skal slite med å lage mer spam nå.
 9. Animasjonsfilm om isfiske

  Story of my life.
 10. Hva hører du på NÅ?

  Denne tråden er et blast from the past. Idag hører jeg på... ...og venter på albumet som kommer i mars.
 11. #makefiskersidengreatagain Jeg skal være litt mer deltagende i år hadde jeg tenkt. Så da håper jeg å få ryddet litt opp i uønskede tråder og temaer og andre elementer. Vi hadde en diskusjon for noen år siden, hvor temaet om et underforum for fritids- og hobbyfiskere var oppe, og det ble avgjort at fiskersiden skulle være et rendyrket sportsfiskeforum, så da får vi jobbe for å holde det slik. Jeg har stengt en havteinetråd allerede idag, og kommer til å følge litt mer med. Dere som oppdager en tråd som ikke er relatert til sportsfiske, bruk gjerne Rapportér-knappen og gi beskjed. Tusen takk til de som allerede gjør dette. Som regel ender det i skjuling av tråd og en PM til trådstarter om hvorfor. Godt nytt fiskeår!
 12. På tide å sjekke ut av FS

  Synd å lese Potemkin, men jeg synes terskelen for å kaste inn håndkleet var litt lav her. For det ene: Hvorfor klikker du deg inn på noe du absolutt ikke vil lese om? For det andre: Hvorfor rapporterer du ikke disse innleggene, så vi kan gjøre noe med de? Jeg skal ikke si at jeg er pålogget altfor ofte, men med jevne mellomrom er jeg her, og jeg håndterer rapporterte innlegg ved stenging/skjuling/sletting, og som regel varsling om grunn til trådstarter. Jeg leser heller ikke alt her inne, men har lovet meg selv å være litt mer deltagende i år. Martin
 13. Sandebukta Is forhold 08.01.18

  Har aldri vært på Sandebukta på isen. Hadde vært gøy å forsøkt, fint med litt oppdatering her
 14. Kan sikkert forsøke å utøve litt moderatormakt. Hva med å bare endre navnet på "Gjeddefiske" til "Predatorfiske gjedde/abbor/gjørs" eller noe slikt?