Martin S

Moderatorer
 • Innholdsteller

  2 336
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Martin S last won the day on December 7

Martin S had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

73 Excellent

Om Martin S

 • Rang
  Eidangerfjesing
 • Bursdag 14. juli 1975

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Porsgrunn
 • Interesser
  Post-it lapper i forskjellige farger.

Nylige profilbesøk

4 539 profilvisninger
 1. Dette delforumet er tiltenkt fisketeknikker, ikke eksterne nyheter. Gladlaksen har nå fått beskjed om å fortsette å poste sine innlegg i de rette delene av forumet. Legg gjerne inn artikler og lenker til eksterne kilder her også, men kommenter, og la det handle om teknikker for å fange fisk, og ikke forvaltning, forskning og nyhetsartikler. Jeg har skjult noen innlegg, men det ble en for stor jobb akkurat nå å gå gjennom alt og vurdere relevans og evt. skjule/ikke skjule innlegg. Jeg lar det stå, og så håper jeg Gladlaksen fortsetter med engasjementet sitt i de egnede delforumene.
 2. Hva har dere på hendene når dere er på isen ?

  Har en blå Abu flytedress som har noen kjekke fleecelommer oppe ved brystkassa. Stort sett så pleier det å holde. Blir det ekstra kaldt har jeg et par votter i tillegg. De pleier jeg å lagre på innsiden av flytedressen for da er de varme når jeg trenger de. Det er temmelig mange isfisketurer jeg kun bruker vottene ved transport fra og til bilen.
 3. Ja, live funker det om det passer. Det var mer en beskrivelse av trenden vi går i, at alt skal ut så fort vi kan, det gjelder oss, og det gjelder nyhetsaktører som går på en smell fordi de skal være først. Ref NTB sitt nyhetsvarsel om at "kongen er død" for litt siden. Det er lenge siden jeg har forsøkt å dele en tråd/rapport på FB, men mener å huske at FB linken rotet det til litt, og at resultatet var slik at man ikke gadd å dele. Delbare linker er alfa og omega idag, og med pene lenker, kanskje deling og aktivitet kunne økt...? Som 99% fraværende moderator er jo jeg også en del av problemet. Men det er sant som du sier, ting må tas vare på. Jeg tror nok likevel at det vi har sett av fall i brukeraktivitet, hadde skjedd også uten eierskiftet. Altså at folk begynte å ta i bruk andre medier. Men kanskje var det et ekstra uheldig tidspunkt. Først forlot sterke brukere og bidragsytere FS til fordel for bloggformatet, så ble sosiale medier viktigere og viktigere. Behovet for å være først, og dele informasjon raskt, i kombinasjon med noe såpass flyktig som fisking, gjør at et fiskeforum mister sin plass i teten. Og så er det opp til de som velger å bruke tid på forumet likevel, å holde det i live. Hooked har forsøkt med rapportkonkurranse, selv ikke den greide vi å holde liv i. Og det er selvsagt fritt frem å foreslå tiltak for å øke aktiviteten her.
 4. Gøy engasjement. Alt skal jo helst være "live" nå om dagen. Fisking og rapporter skal være ute på nett, gjerne MENS du sveiver. Her henger ikke forumet med, og det er formen på forumet som gjør dette. Dette kan ikke sammenlignes med mange andre forum, da det er ikke like viktig å legge ut info i det du betaler for den nye veteranbilen din, lerretet til hjemmekinoen, skrur på sykkelen din, spiller av musikken eller andre ting. For min egen del har jeg lovet bot og bedring mange ganger men når jeg nesten slutter å fiske, så har jeg jaggu ikke mye å bidra med. Angående nye brukere, så har jeg vært innom et utall forumer i mine 22 år på internett. Og det har ikke skjedd én eneste gang, at jeg har stilt spørsmål uten å søke ihjel det forumet først. Men jeg er enig i at man kan svare ordentlig likevel, og ikke sitte på sin høye hest. Det som lager liv på FS er, og har alltid vært, brukerne. Når vi blir aktive, så blir selvsagt forumet aktivt. Det kan således bare komme positive ting ut av det å stille spørsmål, lage rapporter og poste bilder. Kanskje man til og med kunne fått igang en konkurranse igjen. Martin Lopez sin kommentar om beregnet selvmord forstår jeg ikke, og jeg synes den er uheldig og svært urettferdig. Jeg kan ikke tenke meg at noen i Hooked har noe annet ønske enn at forumet skal bli, og fortsette slik det har vært, og ingen hadde vært mer happy for en oppblomstring heller. Men vi kan være uenige vi Martin
 5. Artslister : spm og svar

  Hei! Det er jo det store spørsmålet da. Akkurat nå tror jeg vi har to lister, hvor noen er oppdatert den ene plassen, og noen på den andre. Det vil si at totalt sett er de "verdiløse". Jeg har sviktet i hyppigheten for oppdateringer lenge, men har meldt meg helt ut etter artsfiske.com begynte å rive grunnpillarene for FS-listen. Jeg innser at det er dårlig gjort, så dette er min uforbeholdne unnskyldning til alle. Når det er sagt er jeg villig til å bytte gir, men det må være vits i. Konkurransen med artsfiske.com er enorm, og de er veldig flinke til å holde liv i leiren, lage badges, holde konkurranser, oppdateringer og statistikk. Jeg er svært usikker på om FS-listen er verdt å holde liv i.
 6. Hyggelig tur med ungene til Femunden nasjonalpark

  Knallfin rapport Svein
 7. Luke 7.

  Her er gjort godt forarbeid for en fremtidig artsnerd. Fin luke, og kudos for å ta med pjokken!
 8. 6. Desember Hardanger Baby

  trolsk på sjøen, og vanvittige forhold da
 9. Det er noe majestetisk med hvalhaiene, fantastiske skapninger. Du har en fin hobby! Topp luke
 10. 4 desember 2016 Luke 4

  Veldig bra satsa Daniel, og ser ut som uttellinga har vært svært bra også. Fin luke! PS! Farmora di må få en ekstra presang til jul i år!
 11. 3. desember – De råeste fiskene vi har

  Gode greier. Blant de tøffeste og mest fascinerende fiskene, uten tvil! God førjulstid sjæl Endre!
 12. 2. Desember julekalender 2016

  Bra luke Tage Voldsomt flotte skater da!
 13. Natten før natten

  Skulle ønske jeg ikke kjente meg så godt igjen i det å lure forferdelig på den som glapp... Dette er fin lesning Ølgylt!
 14. Julekalender 2016 - Påmelding

  Påfallende å skulle kommentere etter at kalenderen er fylt opp, men sånn ble det nå likevel. Veldig bra jobb Peter, mye cred, ære, respekt og nesegrus beundring fra meg! Takk for å dra igang en super tradisjon
 15. Hva slags fisk er dette?

  Jeg ble oppmerksom på denne tråden litt sent, men ser gemyttene har roet seg. Det er lagringsplass på forumet til at alle skal få sagt sin mening. Ingen grunn til å bli ufine eller syrlige. Synes du folk er idioter, så la vær å kommenter, ellers kommenter saker og ikke personer, så kommer vi en lang vei.