87 Knutsen

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About 87 Knutsen

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

400 profile views
 1. Tok med meg barna på fisketur/telttur fra lørdag til søndag, ble litt sånn på sparket tur da jeg/vi ikke orket å sitte hjemme og kjerringa skulle ut. Vi tok med båten, telt, mat og dro hjemmefra i 1930 tiden.kl 2100 var teltet satt opp på en øy på ett vann i Vestfold. Ungene fisket da med dupp og mark og fikk både ørret og abbor. Dem gikk og la seg selv kl 0000 og jeg så at jeg vekker dem kl 0300 for å prøve å dorge etter større fisk, men dem ville ikke stå opp. Dagen etter ble det morgen bad og fisking. Vi fikk akkurat nok til en middag til hele familien. Men det jeg syns var mest Morro var at barna ikke maset om tlf og spill på hele turen.
 2. Siden ingen her kan gi meg noen tips så måtte jeg prøve selv. Dro ut i båten med god tro på at jeg skulle klare å lure en grei sei, men den gang ei. Først kuttet motoren ut og etter masse banning og 1 kaffe og røyk så fant jeg ut at bensinslangen hadde hoppet av ( dårlig veier fra Vestfold og hit) så da kunne jeg kjøre videre . Har sjøkart app på tlfen så fisket fra ca 30 til 100 meter med pilk og oppheng flere steder i fjorden uten så mye som ett lite napp engang, og da kom jeg på at jeg så en figur få laks/sø i elva i stad så jeg rigga opp dorgestanga med en stor wobbler og heiv den ut å begynte og dorge. Kanskje biter drømme laksen tenkte jeg. Hadde dorget en stund så begynte å bli lei så sjenket en kaffe og fyrte opp en prince og da dro det til i stangen, yes tenkte jeg,skjønte den ikke var stor men håper på en liten laks eller sø , men det var bare en stor makrell. Nå er jeg desperat og trenger hjelp!!!!!!
 3. Leier meg inn på hytte like ved vik i Sognefjorden i dag. Har med båt. Trenger tips til hvor jeg burde prøve. Tenkte mest på pilkink. Men har med dorge stangen hvis noen har en bra plass for sjøørret/laks. Så det ble tatt laks eller sjøørret (satt i bilen så så ikke hva det var)i elven ved vik istad. Ble gira
 4. Hei hei. Nå trenger jeg hjelp. Har vært over alt inni holmestrandsfjorden og utenfor Langøya, men kommer ikke i kontakt med sei. Lurte på å kjøre ut til mølen i dag, eventuelt inn til Drøbak. Forslag og tips motas med stor takk.