Jump to content
Fiskersiden

AsleB

Members
 • Posts

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Everything posted by AsleB

 1. AsleB

  Gjedden og meg

  Har et par trekiloser på topp, men enda ikke bikket 90 cm. Ekstremt tregt førleksfiske, men greit fiske på de mindre gjeddene.
 2. AsleB

  Gjedden og meg

  Største gjedden så langt i år. Flotte greier. Hadde tre bedre fisker som rev av en wobblerskje, blad på et spinnerbait og halen på en tail men krokene unngikk de.
 3. Tidenes tregeste vårsesong. Været har nok gjort at ting ikke har kommet helt skikkelig i gang. Det har kun blitt et par småtasser, mistet en finere som kjempet bra mens den hang på - alltid kjekt å se hoppende gjedder selv om det medfører at de slenger jiggen. I enkelte vann er leken godt i gang, og der har fisken vært mer keen på å jokke på gjeddeimitasjonene enn å spise dem.
 4. Stokkalandsvatnet, Stokkavatnet, Mosvatnet og Hålandsvatnet har alle god mulighet for ørret på kiloen og over om du ikke har noe imot litt urbane omgivelser.
 5. Hvilke agn fungerer best der du fisker, og hvilke byttefisk finnes der? Har prøvd en del makrell i det siste, byttefisk er abbor, gjedde, ørret , karuss og stingsild. Ørret har fungert suverent best som agn, med makrell som nr 2 og abbor som nr 3. Hva presentasjon angår, hva foretrekker du? For min del har duppmeite med hel agnfisk presentert horisontalt fungert best. Bunnmeite både med agnet på bunnen og med agnet flytende over bunn har gitt null. Spørsmålet er, opplever du at presentasjon har noe å si? Kasting er vesentlig enklere med en krok i haleroten enn midt på, men en kan så klart bruke en løkke rundt halen også. Slik jeg tenker er vertikal agnfisk bra for duppmeite, mer synlig, mer "naturlig", men fisk taes vitterlig på halve fisk, fileter, biter og alt mulig rart så jeg vet ikke om dette har noe å si. For de mer erfarne gjeddemeitere, hva er absolutt viktigst for deg, bortsett fra å finne den jævla fisken?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.